-
Έχω ήδη ενα αυτοκίνητο και σε 2 μέρες παίρνω καινούριο. Θα τα κρατήσω και τα 2 στο όνομά μου. Χαμηλό bonus malus όμως μπορώ να έχω σε ένα μόνο αυτοκίνητο. Το άλλο πρέπει να ξεκινήσει απο 10 bonus malus. Γίνεται άραγε ενώ και τα 2 αυτοκίνητα θα είναι στο όνομά μου το ένα να ασφαλιστεί στο όνομα της μάνας μου που έχει και αυτή το χαμηλότερο bonus απο άλλη εταιρία και πρόσφατα απέσυρε το αυτοκίνητό της?
-
Έχω ήδη ενα αυτοκίνητο και σε 2 μέρες παίρνω καινούριο. Θα τα κρατήσω και τα 2 στο όνομά μου. Χαμηλό bonus malus όμως μπορώ να έχω σε ένα μόνο αυτοκίνητο. Το άλλο πρέπει να ξεκινήσει απο 10 bonus malus. Γίνεται άραγε ενώ και τα 2 αυτοκίνητα θα είναι στο όνομά μου το ένα να ασφαλιστεί στο όνομα της μάνας μου που έχει και αυτή το χαμηλότερο bonus απο άλλη εταιρία και πρόσφατα απέσυρε το αυτοκίνητό της?
-
-
Η ασφάλεια του αυτοκινήτου βγαίνει υποχρεωτικά στο όνομα του ιδιοκτήτη.
Τώρα μπορείς το bonus της μητέρας σου να το προσκομίσεις στον ασφαλιστή σου και να στο βάλει στο δικό σου καινούριο αυτοκίνητο. Μεταξύ 1ου βαθμού συγγένειας το bonus μεταβιβάζεται, δεν νομίζω να κολλήσετε εκεί
-
...Επειδη ειμαστε στην Ελλαδα ολα γινονται...Μπορεις να διαπραγματευτεις με την ασφαλεια που εχεις ηδη ασφαλίσει το 1ο σου αμαξι για ενα καλυτερο bonus malus και στο αλλο(αν οχι και το ιδιο!)...Αν δεν δεχτουν ψαχτο και σε άλλες εταιρειες...Παντως σε εμενα προσωπικα την εκαναν την εκπτωση!
-
Εξαρτατε που θα το ασφαλισεις αν ειναι καμια κολοεταιρεια θα σε παει κατευθειαν στο μικροτερο συντελεστει .... σιγα το προβλημα λες και θα παρεις λεφτα αν συμβει κατι!!
Αν πας σε καλη εταιρεια δεν θα σου το κανουν και πρεπει να σκεφτεις καμια 'μαιμουδια' αυτο με το 1ου βαθμου συγγενεια ισχυει οντως
-
Μπορώ να ασφαλίσω το καινούριο αυτοκίνητο σε μια άλλη εταιρεία δείχνοντας το bonus malus απο την εταιρία που έχω το παλιό? Θα δεχτούν να με ασφαλισουν με χαμηλό bonus malus?
-
Εγώ πάντως είχα BM 10 και αλλάζοντας ασφαλιστή το έκανα 4.
-
[>quote='xristos69']Μπορώ να ασφαλίσω το καινούριο αυτοκίνητο σε μια άλλη εταιρεία δείχνοντας το bonus malus απο την εταιρία που έχω το παλιό? Θα δεχτούν να με ασφαλισουν με χαμηλό bonus malus?
[/quote]
Φυσικα και μπορεις , το bonus μεταφερεται σε οποια ασφαλιστική και αν πας.
Ασφαλιστική ερώτηση