-
Αληθινό ή ψεύτικο
κατακρεουργιση της χλωρίδας ή αισχροκέρδια απο τα εποχιακά
Μετα απο χρονια θα πεταξω το ψευτικο και θα παρω αληθινο δεν γινεται πιο πολυ συμφερει να φερεις κανα τριμετρο δεντριλιο απο την κολομβία παρα να παρεις ψευτικο απο τους κλεφτες -
Αληθινό ή ψεύτικο
Μετα απο χρονια θα πεταξω το ψευτικο και θα παρω αληθινο δεν γινεται πιο πολυ συμφερει να φερεις κανα τριμετρο δεντριλιο απο την κολομβία παρα να παρεις ψευτικο απο τους κλεφτες -
Αληθινό ή ψεύτικο
στολισμένο ξύλινο καραβάκι κατά τα ελληνικά έθιμα. Κουκλί είναι
Σπύρος
-
Εμείς εδώ έχουμε εδώ και μια δεκαετία(νομίζω) ένα ψέυτικο, και είναι μια χαρά!
Αν αγοράσεις σωστά (και όχι βιαστικά ;)) θα σου κρατήσει πολλά χρόνια το ψέυτικο, και εν τέλει θα σου έρθει και πιο φτηνά. -
Πιάσε και για μένα ένα καραβάκι...
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Πιάσε και για μένα ένα καραβάκι...ωραίος!!! κι έλεγα ότι είμαι ο μόνος....
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ωραίος!!! κι έλεγα ότι είμαι ο μόνος....
Σπύρος
Δεν είσαι μόνος
Μου είχε φτειάξει ένα καραβάκι ο παππούς μου πρίν 30 χρόνια και το έχω ακόμα ........ ξύλινο καίκι ~70 εκ.
-
αληθινο απο εμενα, γιατι μου αρεσει το σπιτι να μυριζει ελατο! πολυ χριστουγεννιατικο κλιμα!
-
Ψευτικο...
Ειχαμε δοκιμασει ενα αληθινο μια χρονια αλλα δεν το επαναλαβαμε... -
Αληθινό! Η μυρωδιά (και οι άτιμες οι βελόνες του που τσιμπάνε) δίνουν άλλο κλίμα στον εορτασμό... Και ας μη μιλάμε για κατακρεούργηση της χλωρίδας, έλεος! Η χλωρίδα παθαίνει την ίδια ζημιά απ' τα έλατα που παθαίνει και απ τα τριαντάφυλλα. Άλλωστε πρόκειται για δέντρα που φυτεύονται και κόβονται για αυτή τη δουλειά. Δεν κόβουν δάση για να μας φέρουν έλατα στο σπίτι μας!
-
Αληθινο αλλα οχι κομμενο!!!
Θα στολισω ενα στην αυλη και θα ειναι πανεμορφο.Τοσα δεντρα εχω στην αυλη που αν τα στολιζα ολα θα ηθελα ΗΖ για να τα ηλεκτροφωτισω . -
Στον κήπο του σπιτιού υπάρχει ένα αληθινό έλατο (υπήρχε, πέρσι τα χιόνια το έσπασαν, αλλά νομίζω βάλαν άλλο...), το οποίο και στολίζουμε.
Στο σπίτι έχουμε ψεύτικο που και πιο φτηνό έρχεται, και πιο εύκολο (άντε κουβάλα το αληθινό...) και ΠΑΝΤΑ στο ίδιο ΣΩΣΤΟ μέγεθος είναι, και πιο καθαρό.
Δεν βλέπω λόγο να θυσιαστεί ένας ζώντας οργανισμός για το δικό μου κέφι των 15 ημερών, ανεξαρτήτως αν φυτεύτηκε για αυτόν τον σκοπό ή όχι.
Ναι, και οι ντομάτες και οι αγελάδες ζώντες οργανισμοί είναι, αλλά αυτά τα σκοτώνουμε για να τραφούμε να ζήσουμε. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ωραίος!!! κι έλεγα ότι είμαι ο μόνος....
Σπύρος
Δεν εισαι μονος Σπύρο
-
KingManos, δεν προσθέτεις και την επιλογή 'Καραβάκι' στην ψηφοφορία;
-
αληθινο.........τι τα εχουμε τα γαλονια???
-
Παίδες, από τη νύστα και την αφασία μετά από το μάθημα πάτησα αληθινό...
Σβήστε το (νοητά... ) και βάλτε ψεύτικο... -
ÊáñáâÜêé êáñáâÜêé!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Καραβάκι παρακαλώ!
-
Αν το δούμε καλύτερα, το ψεύτικο συμφέρει οικονομικά. Θα δώσεις μια φορά κάποια (αρκετά) λεφτά, αλλά αν έχεις κάνει καλή επιλογή, θα σου κρατήσει χρόνια. Στο σπίτι μου έχουμε ένα ψεύτικο, ούτε ξέρω πόσα χρόνια, πρεπει να είναι καμιά 25αριά και βάλε!!! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου το έχουμε και είναι σαν καινούριο... Ποιος ο λόγος να δώσεις τόσα λεφτά για κάτι που έχει ημερομηνία λήξεως 15 μέρες;
Άσε που το αληθινό μαδάει...
Χριστουγεννιατικο δεντρο