-
Απο σήμερα το πρωι αρνείται να ... υπακούσει. Όταν σηκώνω τον μοχλό, νοιώθω ότι απελευθερώνεται μόνο η μία πλευρά και έτσι κατά την ανάκλιση δεν ολισθαίνει προς τα μπρος.
Λύση εκτός Opel έχει να προτείνει κανείς;
Ή αν ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να 'φτάσω' στον μηχανισμό ανάκλησης, μήπως και έχει χαλαρώσει καμμιά βίδα και γλυτώσω και έξοδα!
Ευχαριστώ προκαταβολικά -
Απο σήμερα το πρωι αρνείται να ... υπακούσει. Όταν σηκώνω τον μοχλό, νοιώθω ότι απελευθερώνεται μόνο η μία πλευρά και έτσι κατά την ανάκλιση δεν ολισθαίνει προς τα μπρος.
Ή αν ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να 'φτάσω' στον μηχανισμό ανάκλησης, μήπως και έχει χαλαρώσει καμμιά βίδα και γλυτώσω και έξοδα!
Αν θυμάμαι καλά στο 3θ sport η OPEL άλλαξε τα καθίσματα από μιά χρονιά και μετά γι αυτό ακριβώς το λόγο.
Δεν μπορεί να μην λύνεται το κάθισμα ...... και λυμένι κάτι θα βρεθεί να γίνει -
To Hayne's δεν λεει τιποτα?
-
Μόνο πως να λύσω το κάθισμα! ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ δλδ.
Αυτό θα το κάνω μόλις βρώ χρόνο!
Ρωτάω όμως μήπως κανείς ξέρει πως θα φτάσω στα 'εντόσθια' του καθίσματος ... χωρίς να το ξεπουπουλιάσω τελείως!
Αν και με βλέπω μετά να το βάζω σε ... ζεμπίλι και να το πηγαίνω για επανασυναρμολόγηση! -
Εχω το ίδιο πρόβλημα στο 206 (αμα θές τα λύνουμε μαζί στου Βασίλη, κερνάει και καφέ!! )
Για να επισκευαστεί πρέπει να πάει στην Lion!!!
Εχω δοκιμάσει να πάω στον Αντωνίου (στο τέλος του περιφερειακού Τουρκοβουνιων) αλλά ήταν Σάββατο και ήταν κλειστός!!
Τι λές?Δοκιμάζουμε?...Της BMW όταν ήθελα να το χαμηλώσω,μόλις το έβγαλα βρήκα την λύση!!!
-
Εννοείται ότι δοκιμάζουμε ...... εγώ γι αυτά ζω
Εκτός κι αν δεν μας εμπιστεύεται ο Γιάννης
-
Ο Γιάννης λύνει (και κόβει) τα μπουλόνια από τις ρόδες για να αλλάξει τακάκια ρε Βασιλη!!! Σε εμάς θα κολλήσει?
-
Το ΖΕΜΠΙΛΙΙΙΙΙΙ! ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!
Το κεράτό τους με τις torx! Χάθηκε ο κόσμος να βάλουν εξάγωνες!
Και εν πάσει περιπτώσει πήγα να βγάλω τον κυκλικό ρυθμιστή της κλίσης για να βγεί και το πλαΙνό πλαστικό και βγήκε μαζί και ο άξονας και τώρα δεν ξαναμπαίνει! Και έχω δανείσει και την καστάνια (Κυριάκοοοοο!) και δεν μπορώ να ξεβιδώσω το κάθισμα. Και δεν μπορώ να αποσυνδέσω και τα καλώδια του αερόσακου! Έχουν ένα τρελό κούμπωμα!
Τώρα τι μένει; Να φουσκώσει ο πλαινός αερόσακος την ώρα που θα ξεβιδώνω.Υ.Γ. Ο σκελετός του καθίσματος στο μέρος που φαίνεται όταν βγήκε το πλαινό πλαστικό, είναι φουλ στη σκουριά. Ολική (γερμανική) ποιότητα!
Στα μούτρα τους! -
Χμ δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να αποσυνδέσεις τα καλώδια του αερόσακου. Μπορεί μετά να θέλει ειδική διαδικασία να τα συνδέσεις χωρίς να ανοίξουν οι αερόσκακοι. Καλύτερα να ρωτήσεις πρώτα
-
Ωχ-ωχ-ωχ Γιάννη
Αστεράκια έχω , καστάνια έχω .... ισχύει για το Σάββατο ;;
Νίκο ;; -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ωχ-ωχ-ωχ Γιάννη
Νίκο ;;Θα δουλεύω γμτ το κ@ρ@τ@ μου!!! Για να μπορέσω να έρθω την Κυριακή στα Μέγαρα!!!
Του Γιάννη βέβαια είναι επείγον το θέμα!!!Και θα χάσω τον 'αρρωστο' να βλαστημάει!!!
-
Ο χρήστης cliff έγραψε:
Χμ δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να αποσυνδέσεις τα καλώδια του αερόσακου. Μπορεί μετά να θέλει ειδική διαδικασία να τα συνδέσεις χωρίς να ανοίξουν οι αερόσκακοι. Καλύτερα να ρωτήσεις πρώταΑποσυνδέεις πρώτα την μπαταρία για ένα τουλάχιστον λεπτό, ώστε να αποφορτιστούν οι πυκνωτές και μετά αποσυνδέεις. Συνδέεις με αποσυνδεδεμένη μπαταρία. Με αυτό τον τρόπο δεν υπάρχει πρόβλημα.
(Οδηγίες από βιβλίο HAYNES) -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ωχ-ωχ-ωχ Γιάννη
Νίκο ;;Βασίλη, ακόμα δεν ξέρω. Βλέπεις, τα τέσσερα τελευταία ΣΚ λείπω από το σπίτι μου. Πάντως ευχαριστώ πολύ
Αν είναι θα σε ειδοποιήσω.
Χαλασμένο ανακλινόμενο κάθισμα Astra G Sport