-
Αξίζει για πρώτο μηχανάκι? Ή να πάρω ένα παπί?
-
-
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αξίζει για πρώτο μηχανάκι? Ή να πάρω ένα παπί?Θα σου προτεινα παπι ,το συγκεκριμενο μηχανακι δεν πλεονεκτει πουθενα, ενω αντιθετα υστερεί σε πολλα
-
Αξίζει τρελά! Βρες κάποιον που να το έχει, κάντο μια βόλτα και θα ψάχνεις τα λεφτά!
Εναλλακτικά σκέψου το XR125L ή περίμενε για το μικρό ΧΤ...Ρώτα και στο moto.gr...
-
Δεν το έχω οδηγήσει αλλα πρέπει να είναι πολύ καλύτερο στο δρόμο απο παπί αν και δεν έχει την ίδια πρακτικότητα.
Νομίζω πως είναι εξαιρετικό για πρώτο μηχανάκι αλλα ίσως να έπαιρνες κάτι πιο δυνατό (σε μεταχειρισμένο πχ) γιατι μπορεί να το βαρεθείς γρήγορα.
-
Κανένα παπί δε θα σου δώσει τη συμπεριφορά και την αίσθηση που θα σου δώσει οποιοδήποτε μοτοσυκλετάκι. Αν είσαι νέος είναι μια πολύ καλή λύση. Αν σε ενδιαφέρει, με τα ίδια λεφτά (και λιγότερα) παίρνεις καλό μεταχειρισμένο 250άρι, εξίσου καλή λύση και σχολείο για τον νέο αναβάτη.
-
Εγω να το προχωρησω λιγο πιο πολυ το θεμα και να ρωτησω με την εμπειρια σας τι ειναι καλυτερο να παρει καποιος για πρωτη μηχανη? Δηλαδη σε τι ειδους μηχανη μπορει καποιος να μαθει καλυτερη οδηγηση?
-
sigoura pantos se mixani,esto kai me mikrou kybismou kinitira,para se opoiodipote papaki.einai o symplektis,i thesi odigisis klp pou den tha breis se papi i scooter.gi afto ki ego tora tha paro to cbraki,na gino kai kalyteros odigos.
-
καλησπερα παιδια!!!!εδω και λιγο καιρο εχω παρει ενα cbr 125r και εχω καποιες αποριες και ερωτησεις!!!μηπως θα μπορουσατε να με διαφωτισετε???
-
Ο χρήστης cbr_125r_prines έγραψε:
καλησπερα παιδια!!!!εδω και λιγο καιρο εχω παρει ενα cbr 125r και εχω καποιες αποριες και ερωτησεις!!!μηπως θα μπορουσατε να με διαφωτισετε???Αμα μας τις πείς κιόλλας θα μπορέσουμε να σε κατατοπίσουμε καλύτερα
BTW εγώ άνοιξα το θέμα πρίν ακόμα βγάλω το δίπλωμα. Τελικά το πρώτο μηχανάκι που πήρα ήταν ένα μεταχειρισμένο Honda CB 500.
Honda CBR 125R