-
Ενας φιλος σκεφτεται να πουλησει ενα Peugeot 106 Rallye 16V του 2002.Σκεφτομουν να το αγορασω αλλα οταν το ρωτησα πως δεν το εχει βελτιωσει μου απαντησε οτι ειναι κλειδωμενος ο εγκεφαλος του και κατι για τριφυσα ή κατι τετοιο τελος παντων και οτι τα Rallye μετα το 2002 δεν βελτιωνονται με λιγα λογια...Του ειπα δεν μπορει κατι θα υπαρχει...Αποκλειεται να ισχυει κατι τετοιο και ειδικα στο Rallye.
Τελικά τι ισχυει ρε μαγκες?
Και κατι αλλο.Ποια ειναι περιπου μια τιμη για μεταχειρισμενο Rallye μαμα (αν υπαρχει...) του 2001-2002? -
Ενας φιλος σκεφτεται να πουλησει ενα Peugeot 106 Rallye 16V του 2002.Σκεφτομουν να το αγορασω αλλα οταν το ρωτησα πως δεν το εχει βελτιωσει μου απαντησε οτι ειναι κλειδωμενος ο εγκεφαλος του και κατι για τριφυσα ή κατι τετοιο τελος παντων και οτι τα Rallye μετα το 2002 δεν βελτιωνονται με λιγα λογια...Του ειπα δεν μπορει κατι θα υπαρχει...Αποκλειεται να ισχυει κατι τετοιο και ειδικα στο Rallye.
Και κατι αλλο.Ποια ειναι περιπου μια τιμη για μεταχειρισμενο Rallye μαμα (αν υπαρχει...) του 2001-2002? -
Όταν είχε παρουσιαστεί αυτός ο 'τρίφυσος' εγκέφαλος υπήρχε όντως ανικανότητα προγραμματισμού του αλλά τώρα πια όλα ΟΚ.
Αν είναι καλό το αυτοκίνητο πάρτο ασυζητητί...Οι τιμές παίζουν ανάλογως κατάστασης και χιλιομέτρων.
Άλλοι ζητάνε 10.000 ευρώ, άλλοι 11.000...Πήγαινε μια βόλτα και από το http://www.106sportclub.gr για περισσότερες πληροφορίες.
-
Ο χρήστης Alex_Design έγραψε:
Άλλοι ζητάνε 10.000 ευρώ, άλλοι 11.000...σχεδόν όσα είχε καινούριο δηλαδή. Έλεος πια
Σπύρος
-
Ναι, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει ζήτηση, γι'αυτό και οι τιμές παραμένουν τόσο ψηλά.
Αυτός που θέλει να αγοράσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο δεν πρόκειται να βρεί κάτι αντίστοιχο σε καινούργιο όσα λεφτά κι αν δώσει...Οπότε, καλά είναι και τα 11.000.
-
Ότι και να λέμε 11000 χιλιάδες είναι τιμή απαράδεκτη...Προς θεού πια,τόσο έκανε καινούργιο!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ότι και να λέμε 11000 χιλιάδες είναι τιμή απαράδεκτη...Προς θεού πια,τόσο έκανε καινούργιο!Προσφορά και ζήτηση αγαπητέ μου, προσφορά και ζήτηση...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ότι και να λέμε 11000 χιλιάδες είναι τιμή απαράδεκτη...Προς θεού πια,τόσο έκανε καινούργιο!Πρότινος πουλήθηκε μια ΕΝΖΟ σε δημοπρασία αρκετά ΄πάνω από την τεράστια τιμή που είχε καινούρια...
Αυτήν την στιγμή το Ραλί είναι αναντικατάστατο από καινούριο αν ΔΕΝ θες να κάνεις μετατροπή.
-
Ακριβώς εάν θες ψωνίζεις....αν μπορείς να βρεις υποκατάστατο του R 16v στα 11 χιλ. ευρώ πάρε το!....λέμε άν βρεις...
Βy the way το R 16v σύμφωνα με τους επίσημους πίνακες μεταχειρισμένων
-2003 9800 ευρώ
-2002 8750 ευρώ
-2001 8050 ευρώ
-2000 7150 ευρώ
-1999 6600 ευρώ
-1998 5700 ευρώ -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ακριβώς εάν θες ψωνίζεις....αν μπορείς να βρεις υποκατάστατο του R 16v στα 11 χιλ. ευρώ πάρε το!....λέμε άν βρεις...Βy the way το R 16v σύμφωνα με τους επίσημους πίνακες μεταχειρισμένων
-2003 9800 ευρώ
-2002 8750 ευρώ
-2001 8050 ευρώ
-2000 7150 ευρώ
-1999 6600 ευρώ
-1998 5700 ευρώΒρείτε μου ποιος το έγραψε, και θα του δώσω 10.000 για ένα '03 σε φυσιολογική κατάσταση για χρήση ούτε δύο ετών και να κρατήσει τα ρέστα για τον κόπο του!
Πού τα βρίσκουν και τα λένε;
-
Μια και γίνεται αναφορά στις τιμές των Rallye επιτρέψτε μου να καταθέσω κι εγώ τη δική μου εμπειρία.
Πούλησα το Rallye μου του 2002, ατρακάριστο, απείραχτο, το Μάρτιο που μας πέρασε 12.000 ευρώ όταν η τελευταία του τιμή όσο πωλείτο σαν καινούργιο ήταν 12.300 ευρώ. Ο αγοραστής (που είχα φάει τον κόσμο να βρει 'καθαρό' 106) όταν είδε το αμάξι τα έδωσε χωρίς καν να κάνει παζάρια. Και δεν ψαχνόμουν ιδιαίτερα να το πουλήσω.
Τώρα αν μου λείπει το αμάξι είναι μια άλλη ιστορία, αλλά ήθελα να πάρω τζιπ και δεν μπορούσα να συντηρώ δύο αυτοκίνητα... -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ακριβώς εάν θες ψωνίζεις....αν μπορείς να βρεις υποκατάστατο του R 16v στα 11 χιλ. ευρώ πάρε το!....λέμε άν βρεις...
-2003 9800 ευρώ
-2002 8750 ευρώ
-2001 8050 ευρώ
-2000 7150 ευρώ
-1999 6600 ευρώ
-1998 5700 ευρώΒρείτε μου ποιος το έγραψε, και θα του δώσω 10.000 για ένα '03 σε φυσιολογική κατάσταση για χρήση ούτε δύο ετών και να κρατήσει τα ρέστα για τον κόπο του!
Μην είσαι ειρωνικός...
είναι ο επίσημος πίνακας μεταχειρισμένων του περιοδικού Αυτο Τρίτη τις οποίες έχω διασταυρώσει.
Τώρα το πόσα ζητάει ο καθένας είναι άλλο θέμα...! -
Το θέμα δεν είναι τι ζητάει ο καθένας είναι σε τι τιμές γίνονται οι πράξεις (η αγοραπωλησία). Αυτό καθορίζει τις τιμές με βάση την προσφορά και τη ζήτηση
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
-2003 9800 ευρώ
-2002 8750 ευρώ
-2001 8050 ευρώ
-2000 7150 ευρώ
-1999 6600 ευρώ
Μην είσαι ειρωνικός...
είναι ο επίσημος πίνακας μεταχειρισμένων του περιοδικού Αυτο Τρίτη τις οποίες έχω διασταυρώσει.
Τώρα το πόσα ζητάει ο καθένας είναι άλλο θέμα...!Δεν ειρωνεύομαι εσένα, το πιστεύω αυτό που λες!
Αυτόν που τα γράφει ειρωνεύομαι, που φτιάχνει κατάλογο τιμών που οφείλει να είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ (αλλιώς τι τον έβαλε;;; ) και μόνο αυτό δεν είναι...Το ζήτημα δεν είναι αν εγώ που (ας πούμε) πουλάω ραλί πόσα ζητάω, αλλά τελικά σε ποια τιμή ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ. Και αυτή απέχει από αυτά που λέει ο πίνακας...
-
Ο χρήστης cliff έγραψε:
Το θέμα δεν είναι τι ζητάει ο καθένας είναι σε τι τιμές γίνονται οι πράξεις (η αγοραπωλησία). Αυτό καθορίζει τις τιμές με βάση την προσφορά και τη ζήτησηΑκριβώς.
-
Και το κακο ειναι πως οι ασφαλιστικες αποζημιωνουν με βαση αυτους τους πινακες.
Τι να πει κανεις. -
Ο χρήστης nightmare_S16 έγραψε:
Τι να πει κανεις.Ετσι δεν πρέπει...?
Τι να σου δώσει δηλ 12 χιλιάρικα (11 είχε καινούριο) επειδή στην 'πιάτσα' το πωλούν τόσο λόγω τεράστιας ζήτησης και φήμης..?Μην γινόμαστε και υπερβολικοί...
-
Φίλος μου το αγόρασε με a/c του 2000 10.500 ευρουλάκια πριν από 3 μήνες!!!
Οι πίνακες του autoτρίτη είναι ψυχροί υπολογισμοί απαξιώσης με ποσοστό % για κάθε χρόνο που παλιώνει κάθε μοντέλο και πολλές φορές πέφτουν έξω όπως στην περίπτωση του 106R.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι να πει κανεις.Ετσι δεν πρέπει...?
Τι να σου δώσει δηλ 12 χιλιάρικα (11 είχε καινούριο) επειδή στην 'πιάτσα' το πωλούν τόσο λόγω τεράστιας ζήτησης και φήμης..?Μην γινόμαστε και υπερβολικοί...
Οχι δεν πρεπει να γινεται ετσι elteo.
Γιατι αμα εγω παω να αγορασω ενα rallye μοντελο 2002 τα 9000 δεν μου φτανουν σε καμια περιπτωση.
Η λογικη λεει σε αποζημιωνουν ετσι ωστε να μπορεις να ξαναγορασεις αυτο που σου κλεψανε.
Peugeot 106 Rallye 16v