-
Αξίζουν σε σύγκριση με Monroe και Boge?
-
-
-
Ο χρήστης Lefteris25 έγραψε:
Αξίζουν σε σύγκριση με Monroe και Boge?Λευτέρη σε ποιο τύπο Sachs αναφέρεσαι;
Υπάρχουν τρεις (με σειρά αύξουσας σκληρότητας): Super Touring, Advantage και Performance.
Από αυτά μόνο τα τελευταία κάνουν για χαμήλωμα, αλλά χαλάνε αρκετά την άνεση.
Τα advantage είναι μία τίμια λύση, αν δεν είσαι χαμηλώμενος. Ένα κλικ πιο σφικτά από τα νορμάλ. Στο 106 μου άντεξαν περίπου 1 χρόνο πριν αρχίσουν να κοπανάνε. Βέβαια οι δρόμοι στην περιοχή μου θυμίζουν κρατήρες...
Σε σχέση με τα Boge, δεν πρέπει να έχουν διαφορές, αφού η Boge είναι θυγατρική της Sachs και το line up των αμορτισέρ των δύο εταιριών είναι παρόμοιο.
-
τα αμορτισερ τα εχει βάλει φίλος μου (αυτος κανει την ερωτηση) τα έχει βάλει σε ενα Golf 2 χαμηλομένο και κοπανάει...ειναι φυσιολογικό? δεν ξέρει ποια sachs ειναι αλλά έχει ελατήρια χαμηλόματος Vogland οπότε λογικά πρέπει να τα Sachs για χαμήλωμα έτσι?
-
Ο χρήστης Lefteris25 έγραψε:
δεν ξέρει ποια sachs ειναι αλλά έχει ελατήρια χαμηλόματος Vogland οπότε λογικά πρέπει να τα Sachs για χαμήλωμα έτσι?Αυτό δεν είναι απαραίτητο...Πολλά καταστήματα βάζουν ότι έχουν σε στοκ, αν δουν ότι δεν το ψάχνεις...
Υπάρχουν δύο εκδοχές:
-
Τα αμορτισέρ είναι τα μαλακά και τα ελατήρια τερματίζουν (καθόλου σπάνιο φαινόμενο σε χαμηλωμένους)
-
Τα αμορτισέρ όντως είναι τα performance, οπότε κάποια σκληρότητα είναι αναμενόμενη.
Πάντως αν δεν φαίνεται κάποιος κωδικός στα αμορτισέρ, ο φίλος σου μπορεί να ρωτήσει στο κατάστημα που τα έβαλε για τον τύπο τους.
-
Η γνώμη σας για τα SACHS (απλά) με ανοχές χαμηλοματος 35mm