-
Αν ο Αγιος Βασίλης σας ζητούσε να του πείτε πιο αυτοκίνητο θα θέλατε να σας φέρει για Χριστουγεννιάτικο-Πρωτοχρονιάτικο δώρο , τι θα του ζητούσατε ? Μαζί με την υπόσχεση ότι θα σας καλύπτει και όλα τα έξοδά του (βενζίνες, σέρβις, τέλη κλπ) για όσο καιρό θα το έχετε υπό την κατοχή σας βέβαια. Πλυμένο , γυαλισμένο αστραφτερό, με μια μεγάλη κόκκινη κορδέλα γύρω-γύρω , έξω από την πόρτα σας
Εγώ νομίζω ότι θα μου ήταν πολύ δύσκολο να διαλέξω αλλά με μια πρώτη σκέψη : FERRARI Scaglietti 612 σε κόκκινο χρώμα -
Αν ο Αγιος Βασίλης σας ζητούσε να του πείτε πιο αυτοκίνητο θα θέλατε να σας φέρει για Χριστουγεννιάτικο-Πρωτοχρονιάτικο δώρο , τι θα του ζητούσατε ? Μαζί με την υπόσχεση ότι θα σας καλύπτει και όλα τα έξοδά του (βενζίνες, σέρβις, τέλη κλπ) για όσο καιρό θα το έχετε υπό την κατοχή σας βέβαια. Πλυμένο , γυαλισμένο αστραφτερό, με μια μεγάλη κόκκινη κορδέλα γύρω-γύρω , έξω από την πόρτα σας
Εγώ νομίζω ότι θα μου ήταν πολύ δύσκολο να διαλέξω αλλά με μια πρώτη σκέψη : FERRARI Scaglietti 612 σε κόκκινο χρώμα -
εγώ είμαι πιο προσγειωμένος. Μια 156 GTA της Autodelta παρακαλώ
Σπύρος
EDIT: σε χρωματάκι κόκκινο, να στάζει αίμα

-
Ferrari 430 Challenge Stradale!
-
Επειδη κα8ε χρονο ειμαι καλο παιδι κ μου φερνει απο κατι καλο, για φετος 8α προτιμησω το performance car of the year a.k.a Porsche 911S..
-
Eγώ πάλι είμαι πιο προσγειωμένος!
Μία κόκκινη Μ3 Ε46 στην καμινάδα μου,παρακαλώ!! -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Eγώ πάλι είμαι πιο προσγειωμένος!
Μία κόκκινη Μ3 Ε46 στην καμινάδα μου,παρακαλώ!!Γιατρέ δεν έχουμε σε κόκκινο, θα προτιμούσατε κάτι άλλο ίσως???
-
Αν δεν έχουμε,πιάσε και για εμένα μια 156 GTA!
Σε αυτή έχουμε κόκκινο?Αλλιώς δεν θελω ,θα του πω να μου φέρει Porsche -
Ενα Range Rover, μπάς και πάμε καμοιά εκδρομή στην Αράχωβα σαν άνθρωποι επιτέλους...
-
Δεν θα με χάλαγε ένα **VOLVO S60R Evolutione **...
-
Εγω πάλι θα έμενα ευχαριστημένος και με αυτό:

-
Κάποιο απ'αυτά που λέτε με πληρωμένα τέλη και συντήρηση για 15 χρόνια σε συσκευασία γκαράζ.
-
Μια M3 αλα SMG για μένα παρακαλώ..
-
Μια Μ5 παρακαλω σε οποιοδηποτε χρωμα εκτος απο κοκκινο...
-
Θα ήθελα να με στείλει με μια ασημί Μ3 SMG (βεβαίως..βεβαίως!!) στην Πορτογαλία να δω το Ελλάδα-Τσεχία!!!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Δεν θα με χάλαγε ένα **VOLVO S60R Evolutione **...Ειναι αυτο που ακομα και στις ζαντες εχει το** R** ?
-
Μια 8C για μένα παρακαλώ!
-
Nα μού φέρει κάποιο αυτοκίνητο WRC,κι'άς είναι καί Scoda.
-
Εγω σα ησελα ενα S2000 Αγιε Βασιλη μου καλε!!!
ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ