-
**Η Γιορτη μας χρειαζεται σημα. Γι αυτο καλουνται ολα τα μελη του Φορουμ
που ασχολουνται με το σχεδιο και τις γραφικες τεχνες, να καταθεσουν προτασεις στην Οργανωτικη επιτροπη.
Το θεμα φυσικα θα ειναι ο Μηχανοκινητος Αθλητισμος με την αθλητικη αλλα και την κοινωνικη του διασταση και η αγαπη που κρυβει μεσα του για τον ανθρωπο. Οι προτασεις θα πρεπει να υποβληθουν στην Οργανωτικη Επιτροπη μεχρι τις 15 Δεκεμβριου, και καλο θα ειναι,αν ειναι δυνατον, να δημοσιευονται και σε τουτον εδω τον χωρο.
Η Οργανωτικη επιτροπη θα επιλεξει το καλυτερο σημα, κι ο δημιουργος του θα βραβευθει με μια καλη χωματινη βολτα με Prodrive-Subaru Sti N4
κι ενα ακομη δωρο -εκπληξη!
Περιμενουμε τις ιδεες σας. Η συμβολη οσων ασχοληθουν θα ειναι ουσιαστικη.Χρήστος Πλατής**
Μπορείτε να πάτε στο παρακάτω θέμα των 'Ελλ. Άγώνων' για περισσότερες πληροφορίες.
-
που ασχολουνται με το σχεδιο και τις γραφικες τεχνες, να καταθεσουν προτασεις στην Οργανωτικη επιτροπη.
Το θεμα φυσικα θα ειναι ο Μηχανοκινητος Αθλητισμος με την αθλητικη αλλα και την κοινωνικη του διασταση και η αγαπη που κρυβει μεσα του για τον ανθρωπο. Οι προτασεις θα πρεπει να υποβληθουν στην Οργανωτικη Επιτροπη μεχρι τις 15 Δεκεμβριου, και καλο θα ειναι,αν ειναι δυνατον, να δημοσιευονται και σε τουτον εδω τον χωρο.
Η Οργανωτικη επιτροπη θα επιλεξει το καλυτερο σημα, κι ο δημιουργος του θα βραβευθει με μια καλη χωματινη βολτα με Prodrive-Subaru Sti N4
Περιμενουμε τις ιδεες σας. Η συμβολη οσων ασχοληθουν θα ειναι ουσιαστικη.Χρήστος Πλατής**
Μπορείτε να πάτε στο παρακάτω θέμα των 'Ελλ. Άγώνων' για περισσότερες πληροφορίες.
-
-
... Κι άν πάλι είστε μπίτ για μπίτ ακατατόπιστοι περί του τι θα είναι (ελπίζουμε) το 'Hellenic MotorShow 2005', και θέλετε να μάθετε περισσότερα ... μπορείτε να ανατρέξετε στο : http://www.motorshow2005.org
-
Οι προτάσεις λογοτύπων που μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί είναι διαθέσιμες στο:
http://www.motorshow2005.org/HMS2005/in ... llery.htmlEdit 12 Δεκ. 2004: Ενημέρωση URL
-
Έτσι, για το καλό.
-
Καλησπέρα.
Γνωρίζει κάποιος να μου πει πως μπορώ να κάνω upload το logo που έχω φτιάξει για την Hellenic MotorShow 2005?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.
Φιλικά,[/img]
-
Ο χρήστης treasure έγραψε:
Καλησπέρα.Γνωρίζει κάποιος να μου πει πως μπορώ να κάνω upload το logo που έχω φτιάξει για την Hellenic MotorShow 2005?
Φιλικά,[/img]
Πρέπει να υπάρχει κάπου στο web σε κάποια URL. Παίρνεις το link της εικόνας και το βάζεις ανάμεσα σε
Μπορείς επίσης να το στείλεις στο e-mail του ebotonakis και αυτόε να το σηκώσει εδώ και στο site του motorshow.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Καλησπέρα.
Γνωρίζει κάποιος να μου πει πως μπορώ να κάνω upload το logo που έχω φτιάξει για την Hellenic MotorShow 2005?
Φιλικά,[/img]
Πρέπει να υπάρχει κάπου στο web σε κάποια URL. Παίρνεις το link της εικόνας και το βάζεις ανάμεσα σε
Μπορείς επίσης να το στείλεις στο e-mail του ebotonakis και αυτόε να το σηκώσει εδώ και στο site του motorshow.
Σε ευχαριστώ, αλλά μήπως γνωρίζεις το email του ebotonakis ?
Φιλικά,
-
Σε ευχαριστώ, αλλά μήπως γνωρίζεις το email του ebotonakis ?Φιλικά,
Πηγαίνεις σε μία δημοσιεύση του (έχει λίγο παραπάνω) και πάτας e-mail
-
Καλησπέρα.Γνωρίζει κάποιος να μου πει πως μπορώ να κάνω upload το logo που έχω φτιάξει για την Hellenic MotorShow 2005?
Φιλικά,[/img]
Καλημέρα,
Μπορείς να στείλεις το λογότυπο σου στο info@motorshow2005.org.
Σημειώνω ότι:
-
Oλα τα λογότυπα (ανεξαρτήτως του τρόπου υποβολής τους) δημοσιεύονται στο http://www.motorshow2005.org/HMS2005/in ... llery.html όπου υπάρχουν και οι σχετικές οδηγίες.
-
Τα λογότυπα δημοσιεύονται εκεί το αργότερο 1 ημέρα μετά την υποβολή τους (εκτός απροόπτου) και αμέσως μετά την δημοσίευση τους, εφόσον αυτά έχουν αποσταλεί μέσω Email, αποστέλεται σχετικό επιβεβαιωτικό μήνυμα στο δημιουργό τους.
Σε ευχαριστούμε για την συνεισφορά σου.
Φιλικά,
Μποτονάκης Ευτύχης -
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σε ευχαριστώ, αλλά μήπως γνωρίζεις το email του ebotonakis ?
Φιλικά,
Πηγαίνεις σε μία δημοσιεύση του (έχει λίγο παραπάνω) και πάτας e-mail
Πήγα, αλλά δεν έχει email εικονίδιο!
Φιλικά,
-
Οι διαδικασίες επιλογής λογοτύπου για το Hellenic MotorShow 2005 ολοκληρώθηκαν την 20η Δεκεμβρίου 2004. Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το θέμα μπορείτε να βρείτε εδώ:
http://www.motorshow2005.org/HMS2005/in ... inner.html
Το σύνολο των λογοτύπων που υποβλήθηκαν είναι διαθέσιμο εδώ:
http://www.motorshow2005.org/HMS2005/in ... llery.html
Διαγωνισμός σχεδιασμού σήματος (logo) για το Motorshow2005