-
Γεια σας.
Έχω ένα Peugeot 206 XS 1600 16V 110hp χρώματος γκρι Sidobre.Θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι ο φούρνος που βάφουν τμήματα ή ολόκληρο το αυτοκίνητο;
Αναπτύσσονται μεγάλες θερμοκρασίες στον φούρνο ώστε να καταστρέψει το αυτοκίνητο(κινητήρας, επενδύσεις);Τελικά τι είναι αυτός ο φούρνος;
-
Γεια σας.
Έχω ένα Peugeot 206 XS 1600 16V 110hp χρώματος γκρι Sidobre.Θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι ο φούρνος που βάφουν τμήματα ή ολόκληρο το αυτοκίνητο;
Αναπτύσσονται μεγάλες θερμοκρασίες στον φούρνο ώστε να καταστρέψει το αυτοκίνητο(κινητήρας, επενδύσεις);Τελικά τι είναι αυτός ο φούρνος;
-
Γεια σας.
-
Είναι ένα κλειστό δωμάτιο όπου αναπτύσσονται σταθερές θερμοκρασίες μιας τυπικής καλοκαιρινής ημέρας (όχι υπό σκιά). Νομίζω κάπου 50-60 βαθμοί. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν πέφτουν σωματίδια πάνω στο φρεσκοβαμμένο αυτοκίνητο (αν ο 'χειριστής' είναι σωστός και καθαρίζει σχολαστικά τον χώρο).
-
Επιπλέον ο 'φούρνος' βαφής έχει στην οροφή και στο δάπεδο φίλτρα. Από την οροφή μπαίνει ζεστός και χωρίς υγρασία αέρας ώστε να στεγνώσει ελεγχόμενα και να 'ψηθεί' το χρώμα, ενώ από το δάπεδο γίνεται απορρόφηση των σταγονιδίων χρώματος που περισσεύουν ώστε να μην γίνονται επικαθίσεις στις φρεσκοβαμμένες επιφάνειες.
Βάψιμο σε Φούρνο.