-
Σε ενα μηνα θα παραλαβω το νεο tigra 1.4.
θα θελα ενημερωσει για βελτιωσει....εωσ 120 αλογα.η εγγυηση μεχρι που ισχυει για μετατροπες? -
θα θελα ενημερωσει για βελτιωσει....εωσ 120 αλογα.η εγγυηση μεχρι που ισχυει για μετατροπες? -
Συνήθως χάνεις την εγγύηση. Εκτός αν αυτό που θα αλλάξεις ξαναλλάζει στην αρχική κατάσταση χωρίς να αφήνει 'τεκμήρια' οπότε αν χαλάσει κάτι το επαναφέρεις στην αρχική του κατάσαση και τους κοροϊδεύεις.
Από την άλλη ακόμα δεν το πήρες, πώς ξέρεις πως δεν σου καλύπτει τις ανάγκες και θέλει μετατροπές;
Επίσης αν είναι αργό εξ αρχής, γιατί δεν έπαιρνες μεγαλύτερο κινητήρα;
-
Ο χρήστης vectragts έγραψε:
θα θελα ενημερωσει για βελτιωσει....εωσ 120 αλογα.η εγγυηση μεχρι που ισχυει για μετατροπες?Για εργοστασιακή εγγύηση από ότι ξέρω την χάνεις αλλά σου δίνει αυτός που θα σου κάνει την μετατροπή
-
Ο χρήστης nikgr έγραψε:
θα θελα ενημερωσει για βελτιωσει....εωσ 120 αλογα.η εγγυηση μεχρι που ισχυει για μετατροπες?Για εργοστασιακή εγγύηση από ότι ξέρω την χάνεις αλλά σου δίνει αυτός που θα σου κάνει την μετατροπή
Καλά, μην ορκιζόμαστε κιόλας...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Καλά, μην ορκιζόμαστε κιόλας...
Καλά ναι δεν παίρνω και όρκο
-
Ο μετατροπέας συνλήθως δίνει εγγύηση στην εργασία και αντασλλακτικά που αυτός έκανε.
Αν λοιπόν χαλάσει (πχ) το ιμομπιλάιζερ φυσικά και δερν το καλύπτει, ενώ ενδέχεται και η αντιπροσωπεία να κάνει 'την πάπια' μιας και το αμάξι δεν είναι 'μαμά'.
OPEL TIGRA TWIN TOP