-
Σάββατο βράδυ, παραλιακή στο ύψος της Γλυφάδας, μία Aston Martin DB9 με ξένα νούμερα βρίσκει κενά στην κυκλοφορία και του δίνει και καταλαβαίνει. Ο ήχος απίστευτος και προκειμένου να μην τον (και την) χάσω, το μοτεράκι του ΜΧ κοντεύει να πάρει φωτιά. Ευτυχώς είχε κίνηση και τον έφτανε μετά από λίγο. Μόλις ξανάβρισκε κενό, πάλι από την αρχή. Το αυτοκίνητο (ή καλύτερα το πίσω μέρος του, γιατί μόνο αυτό έβλεπα συνέχεια) είναι απλώς πανέμορφο. Μαζί με την 355 και την 456, πρέπει να είναι τα πιο αρμονικά σχήματα αυτοκινήτου που έχω καμαρώσει από κοντά. Την έχει δει κανείς άλλος τώρα τελευταία; Πάντως, αν έχετε διασταυρωθεί, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει περάσει απαρατήρητη
-
Σάββατο βράδυ, παραλιακή στο ύψος της Γλυφάδας, μία Aston Martin DB9 με ξένα νούμερα βρίσκει κενά στην κυκλοφορία και του δίνει και καταλαβαίνει. Ο ήχος απίστευτος και προκειμένου να μην τον (και την) χάσω, το μοτεράκι του ΜΧ κοντεύει να πάρει φωτιά. Ευτυχώς είχε κίνηση και τον έφτανε μετά από λίγο. Μόλις ξανάβρισκε κενό, πάλι από την αρχή. Το αυτοκίνητο (ή καλύτερα το πίσω μέρος του, γιατί μόνο αυτό έβλεπα συνέχεια) είναι απλώς πανέμορφο. Μαζί με την 355 και την 456, πρέπει να είναι τα πιο αρμονικά σχήματα αυτοκινήτου που έχω καμαρώσει από κοντά. Την έχει δει κανείς άλλος τώρα τελευταία; Πάντως, αν έχετε διασταυρωθεί, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει περάσει απαρατήρητη
-
-
Τι χρωμα ειχε???Αν ηταν γκρι πρεπει να ηταν αυτη που ειχα δει στην Καστελλα...
Εχει διαφορες απο την DB7 στην μουρη?? -
Νομίζω πως ένα καλό θέμα για να γραφτεί η συγκεκριμένη δημοσίευση θα ήταν το carspotting. Μην εξοργίζουμε και τους mods! Δίκιο έχουν συχνά που φωνάζουν...
-
απλα πανεμορφο αμαξι.......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
απλα πανεμορφο αμαξι.......Φτού. Και νόμιζα ότι δεν θα με δεί κανείς
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Νομίζω πως ένα καλό θέμα για να γραφτεί η συγκεκριμένη δημοσίευση θα ήταν το carspotting. Μην εξοργίζουμε και τους mods! Δίκιο έχουν συχνά που φωνάζουν...Σωστό, τα σχολια σας εδώ : http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=7307 [moderator - cmarin]
DB9