-
Μετά την πρωτόδικη απόφαση με την οποία ο Νίκος Γκίκας τιμωρήθηκε με αργία 6 μηνών για ανάρμοστη συμπεριφορά στο Ράλλυ Ολύμπιο, ο οδηγός άσκησε έφεση η οποία θα εκδικαστεί την Τετάρτη. Ποια η γνώμη σας για την απόφαση που θα πάρουν οι ελλανοδίκες;
-
Μετά την πρωτόδικη απόφαση με την οποία ο Νίκος Γκίκας τιμωρήθηκε με αργία 6 μηνών για ανάρμοστη συμπεριφορά στο Ράλλυ Ολύμπιο, ο οδηγός άσκησε έφεση η οποία θα εκδικαστεί την Τετάρτη. Ποια η γνώμη σας για την απόφαση που θα πάρουν οι ελλανοδίκες;
-
-
Για το τι απόφαση θα πρέπει να πάρουν ίσως και να χωράει συζήτηση.
Για το τι ΘΑ πάρουν ομως θελουμε μέντιουμ!!
-
Αναρωτιέμαι αν έχει νόημα μια τέτοια ψηφοφορία!!
Τι σημασία έχει τι νομίζουμε εμείς εδω?
-
... και υπάρχει ήδη ανοιγμένο τόπικ γι' αυτή την υπόθεση
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 60&start=0Σπύρος
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αναρωτιέμαι αν έχει νόημα μια τέτοια ψηφοφορία!!Πως δεν εχει; Ειδικα οταν την αρχιζει ενας απο αυτους που διαβαζουν αλλα ποτε δε γραφουν.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αναρωτιέμαι αν έχει νόημα μια τέτοια ψηφοφορία!!
Πως δεν εχει; Ειδικα οταν την αρχιζει ενας απο αυτους που διαβαζουν αλλα ποτε δε γραφουν.
Aπό την μία ο kouk έχει δίκιο, ας αποφασίσουν αυτοί που είναι υπευθυνοι, τι νόημα θα είχε να αποφασίσει το φόρουμ?
Από την άλλη θεωρώ τον φίλο bestdriver, άμεσα εμπλεκόμενο αφού στην πρώτη του δημοσίευση βάζει ένα τόσο καυτό θέμα. Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη του. -
Αυτο ακριβως υπονοω και εγω συν το γεγονος οτι το φορουμ χρησιμοποιειται μερικες φορες για τη δημιουργια εντυπωσεων.
-
Προσωπικά,δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο να ψηφίσω τι????
Δεν το θεωρώ οτι λέει τιποτα.....
Ας δούμε την απόφαση και μετά βλέπουμε. -
Και εγώ, δεν νομίζω ότι στέκει αυτή η ψηφοφορία.
-
Πάντως έχουν ήδη ψηφίσει 24!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπορείτε να το δείτε με επισκόπηση αποτελεσμάτων όσοι δεν έχετε ψηφίσει!!
-
Mήπως θα έπρεπε να υπάρχει και μια επιλογή..... να αυξηθεί η ποινή...
'Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου'.
-
Παλαιότερα στην Κίνα επι ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ μέσα σε μια φυλακή ήταν τρείς πολιτικοί κρατούμενοι...
Λέει ο πρώτος : '' εμένα με έβαλαν φυλακή γιατί ήμουν εναντίον του ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ''
Λέει ο δεύτερος : '' εμένα με έβαλαν φυλακή γιατί ήμουν υπέρ του ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ''
Λέει και ο τρίτος : ''Εγω είμαι ο ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ' -
Στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ:
Mπαίνεις στραβός, βγαίνεις αετός
Mπαίνεις κουτσός, βγαίνεις Nουρέγιεφ
Mπαίνεις μπαίνεις ανεπάγγελτος, βγαίνεις πολιτικός ή δημοσιογράφος
Mπαίνεις επικύνδινος τρίβλακας, βγαίνεις πρωταθλητής... -
Σάββατο 27/11, υποστήριζα πως σε τραπέζια ελλανόδικου θα κριθεί ο τίτλος της A/5 για το 2004.
Δευτέρα 29/11, έλεγα πως μαύρο φίδι θα τον φάει το Γκίκα και προκαλούσα όποιον να βάλει στοίχημα για το αντίθετο.
Σήμερα Πέμπτη 2/12 επιβεβαιώθηκε το ότι είμαι ο a(αρμόδιος)xerolas(ξερόλας)!...
Tο μαύρο φίδι έφαγε τον Γκίκα
Όχι πως δεν έπρεπε να τον φάει... τον έφαγε όμως αργά και τώρα όλοι μπορούν να λεν το μακρύ και το κοντό τους...
Tα αυτιά ανοιχτά... Θα σας πω και άλλα εν καιρώ... -
Οπότε τώρα με 85 β οι Αναγνωστάκος-Γκίκας και 78 ο Μανιαδα, με 72 ο ΒΖαχος στη μάχη των ευρώ, για να γίνει η μοιρασιά βάση σχεδίου προβλέπω να μην γίνει δεκτή η απόφαση της ελλανοδίκου και να πάρει το Γκικάκι το χρήμα... Προσμετρώντας το Κορίνθου-Μάυρο Ρόδο ο Γκίκας προηγείται μακράν.
Να μία ενδιαφέρουσα ψηφοφορία..
Θα επαναληφθεί η αλητεία του Ολύμπιου?
Περίεγος είμαι!
Δεν θα απορήσω πάντως................Στρατισινο
-
Λοιπόν,έχουμε και λέμε....4 μήνες εκτός...Άρα και τυπικά δεκτή η έφεση, και η μαμά Τογιότα θα σκάσει το μπικικίνι και ο εν λόγω θα μπορεί να διεκδικήσει ό,τι θέλει το 2005....Άντε να χάσει ένα αγώνα....Μουτζουρώθηκε η γύφτισσα που λένε....Χειρουργική επέμβαση θα έλεγα την όλη υπόθεση....Και του χρόνου......
-
Και να μην ξεχνάμε και την τζάμπα προβολή τόσο καιρό...
-
Ξευτίλα, ή ξεφτίλα;
Περί της έφεσης του Νίκου Γκίκα