-
ΕΧΩ ΕΝΑ 106ΧΝ ΤΟΥ 98 1400 ΚΥΒΙΚΑ 75 ΑΛΟΓΑ ΜΕ 68000 ΧΜ ΜΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΤΙΜΟΝΙ, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ SERVICE ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΜΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΠΕΙΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Η ΣΕ ΜΑΝΤΡΑ Η ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ?
-
ΕΧΩ ΕΝΑ 106ΧΝ ΤΟΥ 98 1400 ΚΥΒΙΚΑ 75 ΑΛΟΓΑ ΜΕ 68000 ΧΜ ΜΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΤΙΜΟΝΙ, ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ SERVICE ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΜΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΠΕΙΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Η ΣΕ ΜΑΝΤΡΑ Η ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ?
-
-
καλημερα!
Για μαντρα, θα πρεπει να πας και να ρωτησεις!για τιμη που μπορει να πιασει σ' εναν ιδιωτη, μπορεις να παρεις μια ιδεα του ποσο πωλουνται τα συγκεκριμενα, απο το Autoτριτη!
Βεβαια, αυτο δε σε δεσμευει απο το να ζητησεις οσα θες, το αν θα πουληθει μετα, ειναι αλλη ιστορια!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
καλημερα!
Για μαντρα, θα πρεπει να πας και να ρωτησεις!για τιμη που μπορει να πιασει σ' εναν ιδιωτη, μπορεις να παρεις μια ιδεα του ποσο πωλουνται τα συγκεκριμενα, απο το Autoτριτη!
Βεβαια, αυτο δε σε δεσμευει απο το να ζητησεις οσα θες, το αν θα πουληθει μετα, ειναι αλλη ιστορια!
Αυτή ακριβώς είναι η διαδικασία κοστολόγησης. Πάντως, συμβουλή μου είναι να αποφύγεις τις μάντρες. Αν βέβαια έχεις διάθεση να 'ταλαιπωρηθείς' λίγο με τις αγγελίες, τους αγοραστές και να περιμένεις λίγο καιρό. Αλλιώς ετοιμάσου να πάρεις 1000-1500Ε λιγότερα πηγαίνοντας σε μία μάντρα. Καλή πώληση λοιπόν
-
Σε μαντρα ειναι η τελευταια λυση,βεβαια απο ιδιώτες θα ακουσεις τόσα κουλά, που θα δυσκολευτεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου αν δεν εχεις χιούμορ.
-
Σιγά πια, τόσο φοβερά πράγματα μπορούν να σου πουν οι ιδιώτες; Απλώς πρέπει να φουσκώσεις λίγο την τιμή, ώστε να μπορείς να την κατεβάσεις λίγο στη συνέχεια. Διότι δεν υπάρχει κανείς που να αγοράζει σήμερα χωρίς να κάνει παζάρι. Πράγμα που ισχύει και στις αντιπροσωπείες στην πώληση καινούριων, όταν πας με τα λεφτά στο χέρι
ΑΞΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ 106