-
-
zardoz
β) Ο όρος 'mp3' δεν αναφέρεται πουθενά αν και όλοι λέτε ότι παίζει (πάλι Enjoy). Παίζει?
Απ' όσο ξέρω όχι στη συγκεκριμένη έκδοση, αλλά με μικρό αντίτιμο το βάζουν (λιγότερο από 100 ευρώ).γ) Οι όροι 'EBD/Break Assist' στα φρένα δεν αναφέρονται πουθενά. Δεν έχει ?
Break Assist έχει. ESP όχι. EBD δεν ξέρω. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
zardoz
β) Ο όρος 'mp3' δεν αναφέρεται πουθενά αν και όλοι λέτε ότι παίζει (πάλι Enjoy). Παίζει?
Απ' όσο ξέρω όχι στη συγκεκριμένη έκδοση, αλλά με μικρό αντίτιμο το βάζουν (λιγότερο από 100 ευρώ).γ) Οι όροι 'EBD/Break Assist' στα φρένα δεν αναφέρονται πουθενά. Δεν έχει ?
Break Assist έχει. ESP όχι. EBD δεν ξέρω.Το MP3 στις εκδοσεις αυτες σιγουρα αλλα στο βαζει με 50ευρω.
-
Ο χρήστης xenophon74 έγραψε:
Οι οθόνες που έχει το νέο Astra είναι οι παρακάτω.
Αυτή από ότι φαίνεται στα specifications την έχει το Essentia
Αυτή από ότι φαίνεται στα specifications την έχει το Sport
Αυτές περίσεψαν για το cosmo?
Έχει κανείς το Astra Enjoy να πεί ποια οθόνη έχει?
Μήπως το cosmo μόνο έχει την 'καλύτερη' μονόχρωμη ? -
Έχω enjoy μεν, αλλά 'ενισχυμένο', με αυτ. κλιματισμό/board computer/cruise control/cd 30 mp3. Η οθόνη μοιάζει με την ανωτέρω '3. GID (Graphic Info Display)', δηλ. έχει το κάτω πλαισιάκι με τις ενδείξεις του κλιματισμού. Υποθέτω ότι όσο περισσότερα έξτρα έχεις, τόσες παραπάνω επιλογές εμφανίζονται. Δεν έχω πχ τα πάνω πλαίσια με το τηλέφωνο, το αυτοκινητάκι (?) κλπ.
-
το 1.4 (GTC) sport (που έχω εγώ) έχει τη 3η σε σειρά οθόνη (δε περιλαμβάνει υπολογιστή ταξιδίου)
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
το 1.4 (GTC) sport (που έχω εγώ) έχει τη 3η σε σειρά οθόνη (δε περιλαμβάνει υπολογιστή ταξιδίου)Και τί δείχνει για καταναλώσεις κλπ κλπ χωρίς υπολογιστή ταξιδιού ???
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
το 1.4 (GTC) sport (που έχω εγώ) έχει τη 3η σε σειρά οθόνη (δε περιλαμβάνει υπολογιστή ταξιδίου)
Και τί δείχνει για καταναλώσεις κλπ κλπ χωρίς υπολογιστή ταξιδιού ???
δεν είπα ότι δείχνει κατανάλωση καυσίμου
-
ολοι γνωριζουμε πως το cd 30 mp3 αντιμετωπιζει προβληματα λειτουργίας (χανει σημα, μνημες κλπ).καποιοι απο εμας τα αντικατέστησαν μεσα στην εγγυηση με καινουργια τα οποια ηταν και αυτα προβληματικά.
Ερωτηση: Υπαρχει καποιος που να έχει αλλαξει το ηχοσυστημα με ενα after market ?
αν ναι μπορει να αναφερει τα βηματα ενα - ενα και ενα κόστος στο περιπου των εξαρτηματων?
ευχαριστω. -
to cd30 mp3 σε μένα δουλεύει μα χαρά - κανένα πρόβλημα.
-
Το Site των 4T έχει ένα Astra 1.4 90HP Auto, το όποιο δεν υπάρχει στο website της αντιπροσωπίας.
Εχουμέ παραπάνω πληροφορίες για αυτό ; Ειναι Easytronic ή όχι ;
-
Έχει αλλάξει κανείς σας εγκέφαλο στο τιμόνι;
Αν ναι, για ποιο λόγο; -
Καλημερα παιδια...
Τη Δευτερα θα παραγειλλω το OPC απο την αντιπροσωπεια εδω στην Πατρα..
Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει στα παρακατω γιατι εχω πελαγωσει...**1.**Το αμαξι ερχεται με την **κλασσικη OPC ζαντα **με τις 6 χοντρες ακτινες σε 18''.Το σχεδιο ομως δεν μου αρεσει καθολου και θελω να βαλω το σχεδιο που δινουν για extra 19'' ζαντα (αυτο με τις 5 διπλες ακτινες... ) αλλα οχι σε 19'' αλλα σε 18''!Απο το φυλλαδιο του astra εχω δει οτι τις προσφερει σε 17'' διασταση...Ρωτησα και μου ειπαν οτι μπορω να βαλω σε 18'' μονο οτι βλεπω στο φυλλαδιο σε 18''!Υπαρχει αραγε περιπτωση να βγαζουν το συγκεκριμενο σχεδιο μονο σε 17'' και 19'' αλλα οχι σε 18''?Μηπως ξερει κανεις τιποτα επ'αυτου?
**2.**Μαλλον θα βαλω και Board Computer..ξερει κανεις τι ακριβως περιλαμβανει το Check Control?Προειδοποιει για χαμηλες σταθμες υγρων οπως μου ειπαν..αλλα ουτε και αυτοι ηξεραν να μου πουν τι ακριβως...Ξερει καποιος για ποια υγρα σε ενημερωνει και τελος παντων τι ακριβως περιλαμβανει το Check Control?
**3.**Μπορει να συνδυαστει η **εγχρωμη οθονη **με το CD30 MP3?Δηλαδη χωρις να παραγγειλω το CDC40 η καποιο Navigation?
**4.**Και κατι τελευταιο ασχετο...Οι **δεικτες **(βελονες) σε κοντερ, στροφομετρο, βενζινη ειναι ΜΠΛΕ η ΚΟΚΚΙΝΟΙ?Σε ολα τα περιοδικα που εχω κοιταξει ειναι κοκκινοι..ενω στα φυλλαδια της opel ειναι μπλε...
-
- Τα OPC βγαίνουν με στάνταρ εξοπλισμό που διαφέρει από τον εξοπλισμό των υπόλοιπων μοντέλων προς το καλύτερο. Οι ζάντες αυτές, εκτός από καλές, είναι απολύτως χαρακτηριστικές και (γνώμη μου) αν τις αλλάξεις θα χάσει το OPC τη μοναδικότητά του. Να περιμένεις αρκετό τράνταγμα στις ελληνικές λακούβες λόγω μεγέθους, επομένως δεν θα συνιστούσα μεγαλύτερη διάσταση, ακόμα κι αν προσφερόταν ως επιλογή.
- Board Computer δίνεται σε όλα τα Astra ως επιλογή ή στάνταρ. Σιγά μην δεν το έδιναν με το OPC. Γενικά προσφέρει πληροφορίες για διάφορα πράγματα (πίεση ελαστικών, στάθμη λαδιού/υπερθέρμανση κινητήρα, πάγο στο δρόμο, κατανάλωση, επάρκεια καυσίμου, υπολογισμό μέσης ταχύτητας κλπ κλπ). Δεν δίνει τις ίδιες πληροφορίες σε όλα τα μοντέλα, γιατί αυτό εξαρτάται από τους αισθητήρες που έχουν εγκατασταθεί. Λογικά στο OPC θα έχουν μπει όλοι οι διαθέσιμοι του μοντέλου, ίσως και περισσότεροι.
- Έχω CD30 mp3 με μονόχρωμη οθόνη, αλλά μπορούσα να πάρω έγχρωμη χωρίς αλλαγή ηχοσυστήματος. Από την έκδοση Elegance και πάνω προσφέρεται το CD30 mp3 με έγχρωμη οθόνη, οπότε δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα.
- Μωρέ ας το είχα κι ήταν και πράσινοι. Μη βασίζεσαι πάντως στα φυλλάδια, δεν είναι πάντα ακριβή, ειδικά στα χρώματα.
Γενικά πάντως, αν δεν ξέρουν οι συγκεκριμένοι ρώτα και σε άλλη αντιπροσωπεία, ακόμα και τηλεφωνικά.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
:yahoo:- Τα OPC βγαίνουν με στάνταρ εξοπλισμό που διαφέρει από τον εξοπλισμό των υπόλοιπων μοντέλων προς το καλύτερο. Οι ζάντες αυτές, εκτός από καλές, είναι απολύτως χαρακτηριστικές και (γνώμη μου) αν τις αλλάξεις θα χάσει το OPC τη μοναδικότητά του. Να περιμένεις αρκετό τράνταγμα στις ελληνικές λακούβες λόγω μεγέθους, επομένως δεν θα συνιστούσα μεγαλύτερη διάσταση, ακόμα κι αν προσφερόταν ως επιλογή.
- Board Computer δίνεται σε όλα τα Astra ως επιλογή ή στάνταρ. Σιγά μην δεν το έδιναν με το OPC. Γενικά προσφέρει πληροφορίες για διάφορα πράγματα (πίεση ελαστικών, στάθμη λαδιού/υπερθέρμανση κινητήρα, πάγο στο δρόμο, κατανάλωση, επάρκεια καυσίμου, υπολογισμό μέσης ταχύτητας κλπ κλπ). Δεν δίνει τις ίδιες πληροφορίες σε όλα τα μοντέλα, γιατί αυτό εξαρτάται από τους αισθητήρες που έχουν εγκατασταθεί. Λογικά στο OPC θα έχουν μπει όλοι οι διαθέσιμοι του μοντέλου, ίσως και περισσότεροι.
- Έχω CD30 mp3 με μονόχρωμη οθόνη, αλλά μπορούσα να πάρω έγχρωμη χωρίς αλλαγή ηχοσυστήματος. Από την έκδοση Elegance και πάνω προσφέρεται το CD30 mp3 με έγχρωμη οθόνη, οπότε δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα.
- Μωρέ ας το είχα κι ήταν και πράσινοι. Μη βασίζεσαι πάντως στα φυλλάδια, δεν είναι πάντα ακριβή, ειδικά στα χρώματα.
Γενικά πάντως, αν δεν ξέρουν οι συγκεκριμένοι ρώτα και σε άλλη αντιπροσωπεία, ακόμα και τηλεφωνικά.
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις...
**1.**Σωστα τα λες...προσφερεται σαν επιλογη η συγκεκριμενη ζαντα..αλλα μονο ως 19''!!Κι εγω δεν θελω να βαλω τοσο μεγαλη διασταση για τους λογους που κι εσυ αναφερεις...Οσον αφορα τη μοναδικοτητα και το αν ειναι χαρακτηριστικες οι standard ζαντες η οχι..σε foto απο πολλες εκθεσεις που εχω δει λανσαρεται με την 19'' ζαντα..Ασε που κυκλοφορει ενα εδω στην Πατρα με αυτη τη ζαντα και μου ετρεχαν τα σαλια οταν το ειδα.. Απλα ελεγα μηπως επειδη βγαινει σε 17'' και σε 19''...μηπως βγαινει και σε 18''??
**2.**Δυστυχως το OPC δεν εχει ουτε ηλεκτρονικο κλιματισμο ουτε board computer!!
**3.**Μακαρι...θα παω να το ξαναρωτησω..μηπως θυμασαι extra κοστος για την εγχρωμη επιλογη??
Ευχαριστω και παλι..
-
-
Δεν μπορεί, κάποιο λάθος θα έγινε. Ηλεκτρονικό κλιματισμό έχουν όλα τα μοντέλα από Elegance και πάνω και προσφέρεται ως έξτρα και για τα υπόλοιπα. Τί εννοούμε ως ηλ. κλιματισμό όμως; Γνωρίζω δύο τύπους κλιματισμού για το Astra: το απλό A/C και τον αυτόματο κλιματισμό. Υπάρχει κάτι άλλο;
Το ίδιο και για το Board Computer. Πώς γίνεται να μην το έχει το OPC όταν το έχουν όλα τα άλλα μοντέλα, τουλάχιστον ως έξτρα; Εγώ πχ το έχω ως έξτρα.
Μήπως έπεσες σε άσχετους; Πάρε ένα τλφ σε άλλη επίσημη αντιπροσωπεία να μάθεις από πρώτο χέρι.
Αρχείο pdf με τις αντιπροσωπείες. -
-
Το board computer μου φαίνετε απίθανο να μην το έχει standard, αφού το έχουν μικρότερες εκδόσεις.
Επίσης απίθανο, είναι να μην έχει a/c !!! Μάλλον δεν έχει clima, που το πληρώνεις επιπλέον. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
2. Δεν μπορεί, κάποιο λάθος θα έγινε. Ηλεκτρονικό κλιματισμό έχουν όλα τα μοντέλα από Elegance και πάνω και προσφέρεται ως έξτρα και για τα υπόλοιπα. Τί εννοούμε ως ηλ. κλιματισμό όμως; Γνωρίζω δύο τύπους κλιματισμού για το Astra: το απλό A/C και τον αυτόματο κλιματισμό. Υπάρχει κάτι άλλο;
Το ίδιο και για το Board Computer. Πώς γίνεται να μην το έχει το OPC όταν το έχουν όλα τα άλλα μοντέλα, τουλάχιστον ως έξτρα; Εγώ πχ το έχω ως έξτρα.
Μήπως έπεσες σε άσχετους; Πάρε ένα τλφ σε άλλη επίσημη αντιπροσωπεία να μάθεις από πρώτο χέρι.
Αρχείο pdf με τις αντιπροσωπείες.Μιλαμε παντα για τον Αυτοματο Κλιματισμο..Εχω ρωτησει και σε αλλες αντιπροσωπειες και ερχεται ΧΩΡΙΣ αυτοματο κλιματισμο και ΧΩΡΙΣ υπολογιστη ταξιδιου...(συγκρατηση βασικης τιμης χαμηλα..??ποιος ξερει... )...Αν εχεις διαβασει και σε ΟΛΑ τα περιοδικα το αναφερουν πως ερχεται χωρις τα παραπανω..Το οτι το εχεις εσυ ως extra δεν αποκλειει το γεγονος να το εχω κι εγω ως extra...
-
Eτσι ειναι παιδια,το ΟΡC ερχεται μετη πιο απλη οθονη,αυτη του joy νομιζω.Και δεν εχει αυτοματο κλιματισμο.Τα περιοδικα το θεωρουν πλεονεκτημα...
-
Ο χρήστης hazard έγραψε:
Το board computer μου φαίνετε απίθανο να μην το έχει standard, αφού το έχουν μικρότερες εκδόσεις.
Επίσης απίθανο, είναι να μην έχει a/c !!! Μάλλον δεν έχει clima, που το πληρώνεις επιπλέον.Δεν μιλησα για A/C!!Για ηλεκτρονικο κλιματισμο (αυτοματο) μιλησα απο την αρχη...
Μπορει να σου φαινεται απιθανο (οπως κι εμενα αλλωστε)..αλλα αφου ετσι ερχεται!
Αποκλειστική συζήτηση για το Opel Astra III. (Opel Astra H)