-
ποια να ειναι αραγε η φτηνοτερη ασφαλιστικη στο βασικο πακετο?
σε χωριο μενω και 25 χρονια αχρειαστες ειναι και ελπιζω να συνεχισουν να ειναι.
οπαδοι των φτηνων ασφαλιστρων συμβουλες μια και εδω ειναι λιγο δυσκολο για ερευνα αγορας. -
οπαδοι των φτηνων ασφαλιστρων συμβουλες μια και εδω ειναι λιγο δυσκολο για ερευνα αγορας. -
Το πρόβλημά σου είναι να βρεις ποιές ασφαλιστικές εταιρείες υπάρχουν στην περιοχή σου με αντιπροσώπους!
Οτι και να σου πουν εδω μπορεί να ακούσεις άλλα όταν πας στον τοπικό ασφαλιστικό πράκτορα! -
δεν θελω να μαθω ακριβες ποσο , γενικα μιλαμε , και σιγουρα υπαρχουν οι φτηνες και ακριβες ασφαλιστικες , και δεν πρεπει σωνει ντε και καλα ο πρακτορας να ειναι απο την περιοχη μου.
η διευκρινηση για χωριο ηταν για να τονισω οτι οι απαιτησεις ειναι φοβερα μειωμενες, γκαραζ , παρκινγκ, κινηση, ακομη και χαλαζι το εχω παρει χαμπαρι μια ωρα μπροστητερα αν δω οτι συνεφιασε ο παρνασσος.
by the way , κολαση ρε παιδια η αθηνα , οποτε ερχομαι ολο και χειροτερα. -
Ο χρήστης otso έγραψε:
δεν θελω να μαθω ακριβες ποσο , γενικα μιλαμε , και σιγουρα υπαρχουν οι φτηνες και ακριβες ασφαλιστικες , και δεν πρεπει σωνει ντε και καλα ο πρακτορας να ειναι απο την περιοχη μου.
η διευκρινηση για χωριο ηταν για να τονισω οτι οι απαιτησεις ειναι φοβερα μειωμενες, γκαραζ , παρκινγκ, κινηση, ακομη και χαλαζι το εχω παρει χαμπαρι μια ωρα μπροστητερα αν δω οτι συνεφιασε ο παρνασσος.
by the way , κολαση ρε παιδια η αθηνα , οποτε ερχομαι ολο και χειροτερα.και αν κοιμασαι η εισαι σε κλειστο χωρο την ωρα που θα συνεφιασει ο παρνασσος???
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αυτο δεν μειωνει την ασφαλεια...
Επισης καλο ειναι να εχεις αξιοπιστη ασφαλεια για ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ χρειαστει, παρα να κλεισει και να χασεις τα λεφτα σου... -
το συμβολαιο παντα εξαμηνο , αλλα εχει συμβει να κλεισει η ασφαλιστικη μου και το πρακτορειο μου ειχε στειλει συμβολαιο που με ασφαλιζε σε αλλη για τον εναπομειναντα χρονο χωρις επιπλεον επιβαρυνση, καπου 2.5 μηνες αν θυμαμαι καλα.
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
...............αν δω οτι συνεφιασε ο παρνασσος.
......................και απο πια μερια τον βλεπεις τον παρνασσο να συνεφιαζει ρε πατριωτη!!!
-
ειμαι ανατολικα του, και βλεπω να δυει ο ηλιος πισω του
δηλ. μενω απ την πλευρα της λιβαδειας -
Ο χρήστης otso έγραψε:
το συμβολαιο παντα εξαμηνο , αλλα εχει συμβει να κλεισει η ασφαλιστικη μου και το πρακτορειο μου ειχε στειλει συμβολαιο που με ασφαλιζε σε αλλη για τον εναπομειναντα χρονο χωρις επιπλεον επιβαρυνση, καπου 2.5 μηνες αν θυμαμαι καλα....βλέπω είσαι 'εκπαιδευμένος' με τέτοιες εταιρίες και δεν θα σου κακοφανεί αν κλείσει ή καλύτερα 'αν τους ανακληθεί η άδεια λειτουργίας'
-
Δοκίμασε το http://www.carinsurance.gr όχι απαραίτητα για να κάνεις την ασφάλεια από εκεί, απλά έχουν ένα σύστημα όπου αφού δώσεις κάποια στοιχεία (αξία, φορ. ίππους, b/m κλπ.) σου βγάζει λίστα με προσφορές από καμιά 15αριά εταιρίες, οπότε βλέπεις πια είναι η πιο φτηνή.
Αν θυμάμαι καλά σου στέλνουν και το συμβόλαιο σπίτι, οπότε μπορεί να σε βολέψει γενικώς.
-
Προσοχη στην επιλογη της ασφαλιστικής.
Ηδη βρισκεται σε εξελιξη ελεγχος της Grant Thornton σε ορισμενες ελληνικες ασφαλιστικες και κυριως στις low cost και αναμενεται να ανακοινωθουν τα αποτελεσματα πριν τα Χριστουγεννα.
Απο inside information που εχω θα εχουμε εκπληξεις και για 2 γνωστες ασφαλιστικες.
-
Ο χρήστης FORESTER έγραψε:
Δοκίμασε το http://www.carinsurance.gr όχι απαραίτητα για να κάνεις την ασφάλεια από εκεί, απλά έχουν ένα σύστημα όπου αφού δώσεις κάποια στοιχεία (αξία, φορ. ίππους, b/m κλπ.) σου βγάζει λίστα με προσφορές από καμιά 15αριά εταιρίες, οπότε βλέπεις πια είναι η πιο φτηνή.Αν θυμάμαι καλά σου στέλνουν και το συμβόλαιο σπίτι, οπότε μπορεί να σε βολέψει γενικώς.
το ξερω το carinsurance απλα εδω και δυο βδομαδες η η μηχανη του δεν δουλευει η εγω εχω καποιο προβλημα και δεν δεχεται τα στοιχεια που του δινω. ευχαριστω παντως.
-
Ο χρήστης speculator έγραψε:
Προσοχη στην επιλογη της ασφαλιστικής.Ηδη βρισκεται σε εξελιξη ελεγχος της Grant Thornton σε ορισμενες ελληνικες ασφαλιστικες και κυριως στις low cost και αναμενεται να ανακοινωθουν τα αποτελεσματα πριν τα Χριστουγεννα.
Απο inside information που εχω θα εχουμε εκπληξεις και για 2 γνωστες ασφαλιστικες.
θα ηταν ασχημο εκ μερους μας αν σου ζητουσαμς να μαθουμε για ποιες δειχνουν κοκκινο τα στοιχεια μεχρι στιγμης μια και σε λιγες μερες πρεπει να κανουμε νεο συμβολαιο? εστω και με pm.
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
Προσοχη στην επιλογη της ασφαλιστικής.
Ηδη βρισκεται σε εξελιξη ελεγχος της Grant Thornton σε ορισμενες ελληνικες ασφαλιστικες και κυριως στις low cost και αναμενεται να ανακοινωθουν τα αποτελεσματα πριν τα Χριστουγεννα.
θα ηταν ασχημο εκ μερους μας αν σου ζητουσαμς να μαθουμε για ποιες δειχνουν κοκκινο τα στοιχεια μεχρι στιγμης μια και σε λιγες μερες πρεπει να κανουμε νεο συμβολαιο? εστω και με pm.
Και εγω θελώ,...βλεπετε αγοραζω μεταχειρισμενο...
ΦΤΗΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ