-
Γεια σας παιδιά, κατόρθωσα και έκανα τη φίλη μου να σπάσει τον καθρέφτη του οδηγού του Σιβίκ της σε μια κολώνα...
Ο καθρέφτης είναι μηχανικός και άβαφος.Το τζαμάκι δεν έχει σπάσει, μόνο το πλαίσιο λίγο στη γωνία, και μάζεψα όλα (πιστεύω) τα κομμάτια του.
Το κακό είναι πως η βάση που στηρίζει το κρύσταλλο έσπασε κι αυτή, και στηρίζεται μόνο στους βραχίονες ρύθμισης (και τη μονωτική που έβαλα... )Ξέρει κανείς πως μπορεί να κολληθεί; Το αυτοκίνητο είναι Ελβετία, και είναι μάλλον αδύνατο να έρθει Ελλάδα για να φτιαχτεί, οπότε ναι μεν με ενδιαφέρει τι τύπου μαγαζί θα το έφτιαχνε, αλλά συγκεκριμένη πρόταση όχι, μιας και δεν γίνεται να έρθει το αμάξι εκεί...
Επίσης αν δεν φτιάχνεται, μπορεί να μου βρεί κάποιος μεταχειρισμένο;
Εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να ψάξω, μιας και θα έρθω τα Χριστούγεννα για ελάχιστο χρόνο...
Οπότε αν κάποιος έχει εύκολη πρόσβαση σε μεταχειρισμένο καθρέφτη για το μοντέλο αυτό και να βρεθούμε τα Χριστούγεννα, πραγματικά με σώζει...Ευχαριστώ!!
-
Γεια σας παιδιά, κατόρθωσα και έκανα τη φίλη μου να σπάσει τον καθρέφτη του οδηγού του Σιβίκ της σε μια κολώνα...
Ο καθρέφτης είναι μηχανικός και άβαφος.Το τζαμάκι δεν έχει σπάσει, μόνο το πλαίσιο λίγο στη γωνία, και μάζεψα όλα (πιστεύω) τα κομμάτια του.
Το κακό είναι πως η βάση που στηρίζει το κρύσταλλο έσπασε κι αυτή, και στηρίζεται μόνο στους βραχίονες ρύθμισης (και τη μονωτική που έβαλα... )Ξέρει κανείς πως μπορεί να κολληθεί; Το αυτοκίνητο είναι Ελβετία, και είναι μάλλον αδύνατο να έρθει Ελλάδα για να φτιαχτεί, οπότε ναι μεν με ενδιαφέρει τι τύπου μαγαζί θα το έφτιαχνε, αλλά συγκεκριμένη πρόταση όχι, μιας και δεν γίνεται να έρθει το αμάξι εκεί...
Εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να ψάξω, μιας και θα έρθω τα Χριστούγεννα για ελάχιστο χρόνο...
Οπότε αν κάποιος έχει εύκολη πρόσβαση σε μεταχειρισμένο καθρέφτη για το μοντέλο αυτό και να βρεθούμε τα Χριστούγεννα, πραγματικά με σώζει...Ευχαριστώ!!
-
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Γεια σας παιδιά, **κατόρθωσα και έκανα **τη φίλη μου να σπάσει τον καθρέφτη του οδηγού του Σιβίκ της σε μια κολώνα...Πως εγινε αυτο???
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Γεια σας παιδιά, **κατόρθωσα και έκανα **τη φίλη μου να σπάσει τον καθρέφτη του οδηγού του Σιβίκ της σε μια κολώνα...
Πως εγινε αυτο???
Τι ψάχνεις να βρεις τώρα?!!!....Θα της έλυωσε το μυαλό από την πολυλογία!!!
-
Παίζει και το να τον 'έπεισε' ότι εκείνος έφταιγε.
-
Είναι λίγο δύσκολο να κολληθεί, τουλάχιστον όπως το περιγράφεις.Μεταχειρισμένοι φυσικά και υπάρχουν εδώ και μπορώ να σου βρω ή να σου στείλω τηλέφωνα από μάντρες που ασχολούνται μόνο με Honda. Ο καθρέπτης δεν είναι ηλεκτρικός και άβαφος όπως λες , άρα ακόμα πιο φθηνά για τη φίλη σου
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Γεια σας παιδιά, **κατόρθωσα και έκανα **τη φίλη μου να σπάσει τον καθρέφτη του οδηγού του Σιβίκ της σε μια κολώνα...
Πως εγινε αυτο???
Τι το ψάχνεις....
Η πλάκα είναι πως δεν ήμουν καν στο αμάξι, αλλά απ'έξω......
Πάντως όντως εξαιτίας μου τον έφαγε... -
Ο χρήστης Lekkos έγραψε:
Είναι λίγο δύσκολο να κολληθεί, τουλάχιστον όπως το περιγράφεις.Μεταχειρισμένοι φυσικά και υπάρχουν εδώ και μπορώ να σου βρω ή να σου στείλω τηλέφωνα από μάντρες που ασχολούνται μόνο με Honda. Ο καθρέπτης δεν είναι ηλεκτρικός και άβαφος όπως λες , άρα ακόμα πιο φθηνά για τη φίλη σουΑν μπορείς με σώζεις!!!
Πόσο περίπου θα πάει;
Για να το στείλεις δε γίνεται λόγος, όταν είναι να έρθω τον αγοράζεις αν ευκαιρείς, και συναντιόμαστε να κεράσω και καφέ! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Είναι λίγο δύσκολο να κολληθεί, τουλάχιστον όπως το περιγράφεις.Μεταχειρισμένοι φυσικά και υπάρχουν εδώ και μπορώ να σου βρω ή να σου στείλω τηλέφωνα από μάντρες που ασχολούνται μόνο με Honda. Ο καθρέπτης δεν είναι ηλεκτρικός και άβαφος όπως λες , άρα ακόμα πιο φθηνά για τη φίλη σου
Αν μπορείς με σώζεις!!!
Πόσο περίπου θα πάει;
Για να το στείλεις δε γίνεται λόγος, όταν είναι να έρθω τον αγοράζεις αν ευκαιρείς, και συναντιόμαστε να κεράσω και καφέ!Να σαι καλά Τη Δευτέρα θα ρωτήσω και θα σου πω,όταν πλησιάσει ο καιρός να έρθεις πες το και έγινε. Απλά πράγματα
-
Μια ερώτηση....Ελβετία που είναι το αμάξι της φίλης σου δεν υπάρχουν μάντρες με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά? Δε ξέρω τι παίζει έξω
-
Ο χρήστης Lekkos έγραψε:
Μια ερώτηση....Ελβετία που είναι το αμάξι της φίλης σου δεν υπάρχουν μάντρες με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά? Δε ξέρω τι παίζει έξωΜακάρι να'ξερα...
Δεν έχει πάρει τίποτε το μάτι μου...
Ιταλία σίγουρα θα υπάρχουν, αλλα δεν ξερω που, οπότε θα μου έρθει πιο φτηνά ο καινούριος ακόμα από το ψάξιμο... -
Ο χρήστης Lekkos έγραψε:
Αν μπορείς με σώζεις!!!
Πόσο περίπου θα πάει;
Για να το στείλεις δε γίνεται λόγος, όταν είναι να έρθω τον αγοράζεις αν ευκαιρείς, και συναντιόμαστε να κεράσω και καφέ!Να σαι καλά Τη Δευτέρα θα ρωτήσω και θα σου πω,όταν πλησιάσει ο καιρός να έρθεις πες το και έγινε. Απλά πράγματα
Ευχαριστώ!!!
Πάω να της το πω να χαρεί!!! -
Μήπως ήταν κάτι σαν, «Έλα πίσω, έλα πίσω Οοοοοοπααααα.» ΝΤΟΥΚ. «Κατέβα τώρα να δει τι έκανες απρόσεκτη»!!!!!!!!!
-
Περίπου, μόνο που δεν έδινα οδηγίες, απλά αποσπούσα καραγκιοζοειδώς την προσοχή...
-
Σε λίγες ώρες θα μάθω από πρώτο χέρι και θα ποστάρω αύριο το βράδυ να σου πω
-
Ο χρήστης Lekkos έγραψε:
Σε λίγες ώρες θα μάθω από πρώτο χέρι και θα ποστάρω αύριο το βράδυ να σου πωΕυχαριστώ!!
-
Το πρωί θα μάθω.Συγνώμη για την καθυστέρηση
-
Ο χρήστης Lekkos έγραψε:
Το πρωί θα μάθω.Συγνώμη για την καθυστέρησηΜη ζητάς συγγνώμη, εγώ φταίω που έσπασε...
-
Ρώτησα χθες σε τρια καταστήματα μεταχειρισμένων.Ο ένας μου είπε ότι του έρχονται δύσκολα τέτοια κομμάτια και οι υπόλοιποι χωρίς να ξέρουν τον καθρέπτη με παρέπεμψαν σε μια μεγάλη συλλογή καθρεπτών. Γνωρίζω τον καθρέπτη του Civic 97 τον βρήκα και στους δύο και πήρα τιμές 40 και 60Ε αντίστοιχα. Πάντα σε καλή κατάσταση για να μην ανησυχεί και η φίλη σου
Honda Civic '96-97 καθρέφτης οδηγού