-
Γεια σας παιδια ειμαι σε δυλημμα δε ξερω τι να διαλεξω μεταξη αυτων των τριων audi Α3 1,6,BMW1 1,6 kai volvo s40 1,6 για την αληθεια μου αρεσει ποιο πολλυ το ΒΜW 1 αλλα δε ξερω αν ειναι πετιχυμενο μοντελλο αν εχει παρουσιασει προβληματα οπως καθε νεο μοντελο που κυκλωφωρει.Υπαρχει κανενας κατοχος να μας πει τις εντιπωσεις του απο το συγκεκριμενο μοντελο.
Δωστε τα φωτα Σας
ευχαριστω -
Γεια σας παιδια ειμαι σε δυλημμα δε ξερω τι να διαλεξω μεταξη αυτων των τριων audi Α3 1,6,BMW1 1,6 kai volvo s40 1,6 για την αληθεια μου αρεσει ποιο πολλυ το ΒΜW 1 αλλα δε ξερω αν ειναι πετιχυμενο μοντελλο αν εχει παρουσιασει προβληματα οπως καθε νεο μοντελο που κυκλωφωρει.Υπαρχει κανενας κατοχος να μας πει τις εντιπωσεις του απο το συγκεκριμενο μοντελο.
Δωστε τα φωτα Σας
ευχαριστω -
Δωστε τα φωτα Σας
ευχαριστω -
volvo s40 1,6 δεν υπάρχει, μόνο 1,8 (Αλλά έχει όσο έχουν τα άλλα δύο)
Πάρε το Volvo S40, Το πιο όμορφο απ' όλα και πιο ευρύχωρο. Απ όσους το έχουν μόνο καλά λόγια έχω ακούσει. Το είχα στην κατοχή μου για μία εβδομάδα.
Το BMW είναι κακάσχημο και πολύ μικρό σε χώρους. (δεν χωράω μέσα!!)
Το Audi παίρνει μόνο super plus βενζίνη, είναι VW group και πολύ απρόσωπο. -
Volvo S40 και από εμένα,το πιο ολοκληρωμένο από τα 3,στα λεφτά που κάνουν.
Βέβαια, σημείωσε ότι εγώ την 1 δεν την βρίσκω απαίσια,όπως ο sado,ούτε είμαι 2+ μέτρα ύψος,όπως αυτός,οπότε χωράω... -
Μια ψηφο στο S40 και απο μενα , το 1 εναι σαν παπουτση...., το Α3 ειναι ενδιαφερον αλλα μικροτερο, αν αυτο εχει σημασια για σενα.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
volvo s40 1,6 δεν υπάρχει, μόνο 1,8 (Αλλά έχει όσο έχουν τα άλλα δύο)Πάρε το Volvo S40, Το πιο όμορφο απ' όλα και πιο ευρύχωρο. Απ όσους το έχουν μόνο καλά λόγια έχω ακούσει.
Συμφωνώ. S40 δαγκωτό.
-
Εμένα μ'αρέσει η 1.
Όμως θα προτιμούσα το S40. -
η μπεμπα απλα δεν κουνιεται.....ειναι αργη.........και οπως ειπε και ο φιλος πιο πριν ..... στενοκωλη......
ο ετερος γερμανος καλος χρυσος αλλα πανακριβος......
τον σουηδο λοιπον και απο μενα.......(have a look at mazda 3 2.0)
-
παρε το 40αρι σε 2,4 αν εχεις τα φραγκα
κατι το 1.8 μουρη εινια παντως.....
Το ταμπελακι πισω (με τα κυβικα ειναι προαιρετικο)
-
Volvo.Ισως ομως ζοριστείς να το πουλήσεις οταν θες να το αλλάξεις.
Αντιθετα οι σερνάμενες μπακατέλες πουλιούνται γρήγορα... -
S40 χαλαρά. Η 1 στενόχωρη, αργή και πανάσχημη, το άουντι αδιάφορο για τα γούστα μου. Συν του ότι το Βόλβο είναι 1,8.
Πάντως με τα ίδια φράγκα παίρνεις Mazda που να 'δέρνει' και τα τρία μαζί
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
συμφωνώ και εγώ με τον προλαλήσαντα
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Παιδιά, το παίδι ψάχνει για αμάξι όχι για γιαπωνέζικη φριτέζα!
Μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. -
ούξω ρεεεεεεεε
Σπύρος
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.ναι πολυκαφετιερα......τα κανει ολα και συμφερει.....
οσο αναφορα για το παλικαρι που ειπε για τον 2,400 δεν νομιζω οτι αξιζει η διαφορα των χρηματων σε σχεση με την δυναμη που παιρνεις...... -
Και από μένα volvo έτσι για να ξεχωρίζεις ρε γαμώ το.....
-
Ο άσσος από μένα. Ούτως ή άλλως, στα 1.6 κανένα δεν θα βάζει φωτιές.. απλώς πηγαίνουν συμπαθητικά.
Οι λόγοι, τους έχω ξαναπεί, τους επαναλαμβάνω για τον φίλο που άνοιξε το θέμα:
-
Τέλειο ζύγισμα (50 - 50).
-
Πίσω κίνηση - εκεί που πρέπει να είναι δηλαδή - και είναι το μόνο στην κατηγορία.
-
Άψογη ποιότητα, εργονομία, θέση οδήγησης.
-
Εμφάνιση, ιδίως το προφίλ (υποκειμενικό, απλώς το αναφέρω).
-
-
Ο χρήστης megale έγραψε:
Δωστε τα φωτα Σας
ευχαριστωΔδιαλλλεξξξε Volvo πολλλλυ μεγαλυτερο σε χωρους, bmw κορυφαιο-bmw 6κυλινδρο
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.Ίδια πράγματα συγκρίνεις
Μεταξύ των τριών S40 1.8 εννοείται (θα βγει και 1.6), Με αυτά τα ευρώ φυσικά το δίλιτρο τριάρι sedan που έχει και το ίδιο πλαίσιο με το Volvo
Ποιο να διαλεξω? audi a3 1,6,BMW1 1,6 kai volvo s40 1,6