-
Υπάρχουν μαγαζιά που πουλάνε φλάντζες σε μεγάλο μέγεθος και μετά τις κόβεις σε όποιο σχήμα θες?
Ξέρει κανείς μαγαζί ?
-
Υπάρχουν μαγαζιά που πουλάνε φλάντζες σε μεγάλο μέγεθος και μετά τις κόβεις σε όποιο σχήμα θες?
Ξέρει κανείς μαγαζί ?
-
Ξέρει κανείς μαγαζί ?
-
Σ. Πάτση , Αθηνάς ...... ζητάς φλαντζόχαρτο στο πάχος που θέλεις ...... πάρε και ένα σωληνάριο φλαντζόκολλα αν πρόκειται για καρμπυρατέρ (πρόσεχε μην χυθεί μέσα στο καρμπ.) ή RTV υψηλών θερμοκρασιών αν πρόκειται για καπάκι βαλβίδων - κάρτερ
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Σ. Πάτση , Αθηνάς ...... ζητάς φλαντζόχαρτο στο πάχος που θέλεις ...... πάρε και ένα σωληνάριο φλαντζόκολλα αν πρόκειται για καρμπυρατέρ (πρόσεχε μην χυθεί μέσα στο καρμπ.) ή RTV υψηλών θερμοκρασιών αν πρόκειται για καπάκι βαλβίδων - κάρτερΧμ..
Λογικά αν τους πω ότι είναι για καρμπυρατέρ θα ξέρουν το πάχος ε?
Ή πάει ανάλογα με το καρμπυρατέρ?
-
Καταρχήν μήπως δεν χρειάζεται να αλλάξω τις φλάτζες?
Κάθε φορά που βγάζω το καρμπυρατέρ πρέπει να τις αλλάζω ή μόνο όταν χαλάνε?
-
Αν η κατάστασή τους είναι τέτοια που κρίνεις ότι δεν θα αντέξουν , ή είχες σημάδια διαρροών. Το πάχος για τα καρμπ. είναι στάνταρ .... αλλά λύστο πρώτα για να τις δεις.
-
Αν η κατάστασή τους είναι τέτοια που κρίνεις ότι δεν θα αντέξουν , ή είχες σημάδια διαρροών. Το πάχος για τα καρμπ. είναι στάνταρ .... αλλά λύστο πρώτα για να τις δεις.Ναι σωστά απλά αν το λύσω θα πρέπει να πάω με άλλο μέσο στο μαγαζί και δεν βολεύει για Σπ.Πάτση γιαυτό έλεγα να παω γνωρίζοντας το πάχος.
Μήπως ξέρεις, ή θα ξέρουν και αυτοί βέβαια ίσως
-
Σ. Πάτση , Αθηνάς ...... ζητάς φλαντζόχαρτο στο πάχος που θέλεις ...... πάρε και ένα σωληνάριο φλαντζόκολλα αν πρόκειται για καρμπυρατέρ (πρόσεχε μην χυθεί μέσα στο καρμπ.) ή RTV υψηλών θερμοκρασιών αν πρόκειται για καπάκι βαλβίδων - κάρτερRTV?
Κάποιο καλό και που το βρίσκω?
-
Που το ξέθαψες το θέμα
RTV106 red color adhesive sealant
Εχεις pm
-
Που το ξέθαψες το θέμαRTV106 red color adhesive sealant
Εχεις pm
κρατάω αρχείο
είναι τα γνωστά θέματα που μόνο εγώ θα μπορούσα να ανοίξω και μόνον εγώ τα ξεθάβω
Τιμή θυμάσαι?
Στην Αθήνα ποιος το έχει? -
Δεν θυμάμαι τιμή .... είναι σε σωληνάριο.
Θα βρείς σε όλα τα χρωματοπωλεία-εργαλεία κλπ. Είναι διαδεδομένη και θα την βρεις εύκολα.
-
O Hellenic Tifosi ξέρει όλα αυτά που ρωτάτε. Στείλτου PM.
-
-
τι ξεθάβω πάλι ε??
Φλάτζες πολλαπλής...τις βρήκα και θα τις αλλάξω...
Ανάμεσα από πολλαπλή και φλάτζες...βάζουμε τίποτα ή όχι?
-
έλα Sirgus, για να μην έχεις παράπονο οτι μόνο εσύ ξεθάβεις θα ξεθάψω και εγώ μια φορά
τελικά τι ζητάω για φλαντζόκολλα στο καπακι των βαλβίδων? έχει κάποιο ειδικό εργαλείο-πινελάκι που γίνεται η εφαρμογή?
υπάρχει ειδικό καθαριστικό για τα υπολείματα της παλιάς?
ααα και τιμές και που βρίσκω.
αυτά για τώρα, επιφυλάσομαι για επιδόρπιο -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
τελικά τι ζητάω για φλαντζόκολλα στο καπακι των βαλβίδων?Τίποτε, καινούριο λάστιχο - είναι φτηνό.
Σε μερικά αμάξια, ο κατασκευστής συνιστά λίγη σιλικόνη* μόνο στις γωνίες που κάνει το λάστιχο εκεί που βγαίνει ο εκκεντροφόρος.
- σιλικόνη συμβατή με αισθητήρες λ, αν ο λ 'μυρίσει' (εξωτερικά) την απλή σιλικόνη, καταστρέφεται.
-
τις φλάντζες, λαστιχένιες είναι όπως λες, τις έχω.
μόνο ροπή σωστή δηλ?
το σετ μου έχει 1 φλάντζα για το καπάκι, 4 δαχτυλίδια ενωμένα για τα μπουζί και ένα μισοφέγγαρο. αυτό το μισοφέγγαρο μήπως είναι ο εκκεντροφόρος που λες? ο tradewind έχει τέτοια στο σιλικόνη στο site?τώρα μου χάνει υπο μορφή ατμών, δηλ αν το αφήσω να ζεσταθεί βλέπω να βγαίνει λίγος 'ατμός' με μυρωδιά λαδιού απο το πίσω μέρος. βέβαια αυτό μου έχει κάνει λίγο σκατά το χώρο της μηχανής γιατί πάει και υγροποιείται όπου είναι πιο κρύο (βλ δοχείο υδρ τιμονιού, ψυγείο κλπ)
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
τώρα μου χάνει υπο μορφή ατμών, δηλ αν το αφήσω να ζεσταθεί βλέπω να βγαίνει λίγος 'ατμός' με μυρωδιά λαδιού απο το πίσω μέροςΔεν έχει πατήσει σωστά η φλάντζα, πρέπει να τρέχει ΠΟΛΥ λάδι από εκεί.
Να βεβαιωθείς ότι πάτησε σωστά ΠΑΝΤΟΥ και δεν έφυγε, μπορεί να το βγάλεις το καπάκι αρκετές φορές. Πάρε ένα καθρέφτη για να το κοιτάς γύρω γύρω από χαμηλά.
Μη σφίγγεις πολύ, 10αράκια είναι και ΣΠΑΝΟΥΝ.
-
ρε συ η παλιά είναι ακόμα πάνω. δεν νομίζω οτι είναι θέμα να μην έχει πατήσει καλά. μάλλον έχει ξεραθεί(το λένε ως σύμπτωμα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σε αμερικάνικα φόρουμ που διαβάζω)
σιλικόνη ή κόλλα μου βρήκες ή να σε απολύσω.
Φλάντζες