-
Υστερα απο το διαλειμμα ενος μηνος,η αγωνιστικη δραση επιστρεφει απο Δευτερα με κεντρο την πιστα της Βαρκελωνης.
Την Δευτερα στην Ισπανικη πιστα θα βρισκονται οι Ferrari και ΤΟΥΟΤΑ,ενω απο Τριτη θα προστεθουν και οι McLaren,Williams,BAR,Renault,Sauber και Red Bull Racing.Eπισης στο Misano θα βρεθει η ομαδα της Minardi,δοκιμαζοντας νεαρους οδηγους για μια θεση το 2005.Να σημειωθει πως οι δοκιμες θα ξεκινουν στις 9.00 το πρωι τοπικη και θα τελειωνουν στις 17.00 το απογευμα.
-
Υστερα απο το διαλειμμα ενος μηνος,η αγωνιστικη δραση επιστρεφει απο Δευτερα με κεντρο την πιστα της Βαρκελωνης.
Την Δευτερα στην Ισπανικη πιστα θα βρισκονται οι Ferrari και ΤΟΥΟΤΑ,ενω απο Τριτη θα προστεθουν και οι McLaren,Williams,BAR,Renault,Sauber και Red Bull Racing.Eπισης στο Misano θα βρεθει η ομαδα της Minardi,δοκιμαζοντας νεαρους οδηγους για μια θεση το 2005.Να σημειωθει πως οι δοκιμες θα ξεκινουν στις 9.00 το πρωι τοπικη και θα τελειωνουν στις 17.00 το απογευμα.
-
-
Περιμενουμε νεοτερα.
-
Παρακατω,βρισκονται οι χρονοι απο την σημερινη ημερα δοκιμων στη Βαρκελωνη,με τον Gene να ειναι ο απολυτος κυριαρχος με τη νεα του ομαδα και τον Webber να κανει μερικους αναγνωριστικους γυρους στο cockpit της FW26.
http://f1.racing-live.com/en/season/tests/test_barcelona_20041123.shtml
Απο αυριο προστιθενται και οι υπολοιπες ομαδες,πλην των Jordan-Minardi.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Webber να κανει μερικους αναγνωριστικους γυρους στο cockpit της FW26.10 δεύτερα πίσω o webber.... πολλα μου φαίνονται αλλά κάτι μου λέει ότι ο webber θα είναι του χρόνου η έκπληξη της χρονιάς, για να μην πω ότι τον έχω ικανό και για νίκη...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Webber να κανει μερικους αναγνωριστικους γυρους στο cockpit της FW26.
10 δεύτερα πίσω o webber.... πολλα μου φαίνονται αλλά κάτι μου λέει ότι ο webber θα είναι του χρόνου η έκπληξη της χρονιάς, για να μην πω ότι τον έχω ικανό και για νίκη...
Μην φοβασαι,δεν συμβαινει τιποτα το περιεργο.
Απλα χθες ο Αυστραλος,εκανε μολις 4 αναγνωριστικους γυρους με ενα τελειως ξενο μονοθεσιο γι'αυτον.Δεν ειχε καμια προθεση να κανει ανταγωνιστικους χρονους,μαλιστα βγηκε εντελως ξαφνικα στην πιστα αφου η ομαδα της Williams,ειχε δηλωσει πως θα αρχιζε απο σημερα τις δοκιμες,με αποτελεσμα να τους ''πιασει'' ολους στον υπνο.Παντως οι πρωτες φωτο με τις βολτες του Αυστραλου προλαβανε και τις βγαλανε... Σε κατι σημερινες φωτο,ειδα τον Webber να μενει στη μεση της πιστας,θα μαθουμε το απογευμα τι προβλημα αντιμετωπισε.Συν τοις αλλοις,εκανε και την παρθενικη του εμφανιση στη McLaren και ο Montoya,γι'αυτο και αλλαξα την εικονα στο αβαταρ μου...
Ειναι ιστορικη αυτη η στιγμη... -
Σημερινοι χρονοι απο το Montmelo,και τον Montoya να ειναι ο απολυτος κυριαρχος για την σημερινη ημερα.
http://www.pitpass.com/fes_php/pitpass_news_item.php?fes_art_id=22949 -
Δεν άργησε να εξοικοιωθεί ο κολομβιανός βλέπω!
Άντε να ανάβουν τα αίματα σιγά σιγά! -
Αξιοσημείωτο είναι ότι το 1-2 το κάνανε οι 2 πρώην οδηγοί της Williams!
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Αξιοσημείωτο είναι ότι το 1-2 το κάνανε οι 2 πρώην οδηγοί της Williams!Παιχνίδι εντυπώσεων!
-
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Αξιοσημείωτο είναι ότι το 1-2 το κάνανε οι 2 πρώην οδηγοί της Williams!
Παιχνίδι εντυπώσεων!
Θες να πεις ότι δεν ήταν τυχαίο? Λογικά οι χρόνοι θα έγιναν με άδειο ρεζερβουάρ για τις εντυπώσεις ότι και καλά οι νέοι οδηγοί είναι με το καλημέρα αναγωνιστικοί. Τώρα το ότι συνέπαισε να κάνουν το 1-2 μου φαίνεται μάλλον συμπτωματικό.
-
Θυμάστε την Prost και τους χρόνους που έκανε στην Βαρκελώνη ;
-
Κυριαρχος σημερα ηταν ο Massa με τα φρεσκα Michelin,αφου κρατησε το 1.14.6,μια επιδοση που σημειωσε νωρις σημερα το πρωι.Αξιζει να σημειωθει και η πολυ καλη εμφανιση της ΤΟΥΟΤΑ μεχρι στιγμης.Ειμαι σιγουρος πως το 2005 θα ειναι μια πολυ καλη χρονια για τους Ιαπωνες...
http://www.pitpass.com/fes_php/pitpass_news_item.php?fes_art_id=22955 -
Για το παιχνίδι εντυπώσεων του Montoya που λέγαμε. Ο χθεσινός του χρόνος ήταν 1.6 πιο αργός από τον προχθεσινό και εφάμιλλος του Wurz.
Πιστεύω ότι οι Toyota θα έχουν μια αξιοπρεπή χρονιά, την πρώτη τους από τότε που έκαναν ντεμπούτο. Αλλά επουδενί πιστεύω ότι είναι σε θέση να ξεπεράσουν τη Sauber. Μόνο τη Red Bull θα καταφέρουν να κερδίσουν! -
Σημερινοι χρονοι απο την τελευταια ημερα δοκιμων στην πιστα του Montmelo.
http://f1.racing-live.com/en/season/tests/test_barcelona_20041123.shtml -
Ο χρήστης takisp έγραψε:
Πιστεύω ότι οι Toyota θα έχουν μια αξιοπρεπή χρονιά, την πρώτη τους από τότε που έκαναν ντεμπούτο. Αλλά επουδενί πιστεύω ότι είναι σε θέση να ξεπεράσουν τη Sauber. Μόνο τη Red Bull θα καταφέρουν να κερδίσουν!Και πέρσι κανείς δεν πίστευε ότι η Renault και BAR θα πάλευαν για τη 2η θέση. Όλα είναι πιθανά (...Gascoyne θέλοντος )
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Πιστεύω ότι οι Toyota θα έχουν μια αξιοπρεπή χρονιά, την πρώτη τους από τότε που έκαναν ντεμπούτο. Αλλά επουδενί πιστεύω ότι είναι σε θέση να ξεπεράσουν τη Sauber. Μόνο τη Red Bull θα καταφέρουν να κερδίσουν!
Και πέρσι κανείς δεν πίστευε ότι η Renault και BAR θα πάλευαν για τη 2η θέση. Όλα είναι πιθανά (...Gascoyne θέλοντος )
Αλλάξαμε ομάδα ετσι?
-
Ο χρήστης Luke Dreamwalker έγραψε:
Και πέρσι κανείς δεν πίστευε ότι η Renault και BAR θα πάλευαν για τη 2η θέση. Όλα είναι πιθανά (...Gascoyne θέλοντος )
Αλλάξαμε ομάδα ετσι?
Όχι βέβαια! Renault και μάλιστα ...φουλ για το πρωτάθλημα.
Η περίπτωση με τον JT είναι τελείως διαφορετική. Μεγάλη η στενοχώρια που θα συγκρουστούν από του χρόνου, μεγάλο το μπέρδεμα , αλλά...
προς το παρόν ούτε η Renault θα ξεμπερδέψει εύκολα από μένα, ούτε βέβαια και οι αντίπαλοί της θα μείνουν σε χλωρό κλαρί. -
JarnoT ξέρω πιο είναι το όνειρό σου!
Πρωτάθλημα οδηγών ο Τρούλι και πρωτάθλημα κατασκευαστών η Ρενώ.Μα ποιος είμαι και βρίσκω τόσο δύσκολα πράγματα....
Χειμερινές δοκιμές 2005