-
Αγαπητοί συνφορουμίστες έχω ένα φτωχό πλην τίμιο Peugeot 205 cabrio και ψάχνω να του αλλάξω την μαλακή οροφή . Καμιά καλή ιδέα σε ποιόν να απευθυνθώ???Γιατί έχω ακούσει κάτι ψιλοεξωφρενικές τιμές. Thanks
-
Αγαπητοί συνφορουμίστες έχω ένα φτωχό πλην τίμιο Peugeot 205 cabrio και ψάχνω να του αλλάξω την μαλακή οροφή . Καμιά καλή ιδέα σε ποιόν να απευθυνθώ???Γιατί έχω ακούσει κάτι ψιλοεξωφρενικές τιμές. Thanks
-
-
Θα σου προτείνω αυτό που έκανα εγώ με το 205 cabrio που είχα!!!!
Πήγα σε έναν γνωστό που είχα (τότε.!!!!!!) στην αντιπροσωπία της chrisler Hellas και μου έδωσε μια κουκουλα πάνινη από chrisler που ήταν από εγγύηση (είχε απλά ένα σημάδι στην οροφή σαν στάξιμο ρετσινιού διαμέτρου 1 cm!!!)
Την πήρα λοιπόν τσάμπα...
Μετά πήγα σε έναν γνωστό κάπου στα Καμίνια του Πειραιά (αν θέλεις σου δείνω και διευθυνση, και πήγε και μου την προσάρμοσε με 150.000 δρχ το έτος 2000 !!!!
Εκανε καλή δουλειά.. μπορούσε και καλύτερη!!!!Τότε ο ίδιος μου ζητησε τα ίδια λεφτα αν θα έβαζε αυτό το λάστιχο στην οροφή!!!
Κουκούλα από Peugeot 205 cabrio. HEEEEEEELP