-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αφου έπεσα τώρα στο 8,6!!!!πάλι είσαι στο +4 ....
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Το επόμενο αυτοκίνητο μου θα είναι πιθανότατα υβριδικό σαν του Χρήστου!
Αν οδηγήσω ανάλογα με το δικό μου θα έχω στην καλύτερη των περιπτώσεων +2 λίτρα ενώ λογικό θεωρώ και το +3 λίτρα.Φίλε vasgti δεν κατάλαβα το αστείο με το ίμπιζα...προφανώς αγνοώ κάτι...enlighten me!
Tο επόμενο δικό μου όχημα θα είναι κάτι που θα καίει 15 με 20 λίτρα στα εκατό, θα θέλει λάστιχα 2 φορές το χρόνο και θα καταστρέφει τον πλανήτη. Αλλά τουλάχιστον θα πεθάνω χαρούμενος και όχι αποστειρωμένος προσπαθώντας να στίψω το αμάξι στο gliding........
Από το να μου τα φάει το Δημόσιο τα λεφτά μου.... θα τα κάψω πρώτα μόνος μου......
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Αν οδηγήσω ανάλογα με το δικό μου θα έχω στην καλύτερη των περιπτώσεων +2 λίτρα ενώ λογικό θεωρώ και το +3 λίτρα.Φίλε vasgti δεν κατάλαβα το αστείο με το ίμπιζα...προφανώς αγνοώ κάτι...enlighten me!
Tο επόμενο δικό μου όχημα θα είναι κάτι που θα καίει 15 με 20 λίτρα στα εκατό, θα θέλει λάστιχα 2 φορές το χρόνο και θα καταστρέφει τον πλανήτη. Αλλά τουλάχιστον θα πεθάνω χαρούμενος και όχι αποστειρωμένος προσπαθώντας να στίψω το αμάξι στο gliding........
Από το να μου τα φάει το Δημόσιο τα λεφτά μου.... θα τα κάψω πρώτα μόνος μου......
ιστορικο ποστ.-
-
Θα τα κάψω.... τα ρημάδια τα λεφτά μου....
-
επιμένω ότι τα υβριδικά είναι μια χαρά αυτοκίνητα, ειδικά στις πόλεις.
Ότι και να έχεις πλέον σε αυτή την μπουχτισμένη από οχήματα πόλη δεν μπορείς να το χαρείς.
Άντε και πήρες κάτι καλό,fun to drive... που να το παρκάρεις , που να κυκλοφορείς με αυτό που πάντα έχεις την έγνοια αν θα το βρεις όπως το άφησες...εδώ το φουκαριάρικο το σιβικ μου και το έχουν καταγρατσουνίσει...έτσι για πλάκα. Που να οδηγήσεις που τιμόνι έχουν πιάσει και οι πέτρες πλέον...
Τώρα για τα μέτρα του αλογομουρη ή όποιου κυβερνά ενίοτε, αυτό που έχω να γράψω είναι ότι το αυτοκίνητο σε αυτή την χώρα πάντα ήταν η κότα με τα χρυσά αυγά που καλείται να γεμίσει με χρήμα τα συνήθως άδεια κρατικά ταμεία.(Αν πάντως θες να γίνεις άμεσα γρήγορος πάρε κοψοχρονιά το τάπερ του coyote που το πουλάει λόγω τεκμηρίων... )
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αφου έπεσα τώρα στο 8,6!!!!ρε ψεύτη το δικό σου τόσο καίει στο ρελαντί
-
ρε σου λέω, τόσο καίει, άπιστε θωμά...
http://www.tamiyausa.com/product/item.p ... t-id=76504' target='_blank
-
Αισίως έφτασα 15.000 χλμ με το civic 5d EX
Οι εντυπώσεις μου, όποιον ενδιαφέρουν- Αμάξωμα
+Είναι πραγματικά πολύ όμορφο αυτοκίνητο. Ολοι στην οικογένεια έχουν ξετρελλαθεί μαζί του και το ίδιοι οι φίλοι / γνωστοί
+Ξεχωρίζει από τα άλλα
-Είναι πολύ χαμηλό, πεζοδρόμια τέλος!
2.Εσωτερικό
+Ξεχωριστό
+Πολύ όμορφο, οτιδήποτε άλλο φαίνεται κοινό
+Φοβερό πίσω κάθισμα
+Χώροι μεγαλύτερης κατηγορίας, πορτ μπαγκαζ επιπέδου στεϊσον
+Πολύ καλή αίσθηση οροφής
-Λερώνει εύκολα
-Κάθεσαι χαμηλά
-Δεν μπαίνει τίποτα aftermarket!
3.Ευκολία οδήγησης
+Το μαθαίνεις αμέσως
+Ta gadjet δουλεύουν!
-Ελειψη πίσω υαλοκαθαριστήρα
4.Ποιότητα κύλισης
+Ησυχο
+Αίσθηση
-Κατεβάσματα διαρκώς
-Κοπανάει πίσω
5.Κινητήρας
+Πολύ οικονομικός
-Ψόφιος κάτω από τις 5000rpm
6.Κρατήματα (μόνο η αίσθηση μου....)
+Συγχωρεί
+Αίσθηση τιμονιού
+Φρένα
-Αίσθηση φρένων
-Η μούρη αυτονομείται αλλά επανέρχεται!!!
-VSA = ενεργοποιείται ασύστολα
-Κλίσεις
7.Ποιότητα κατασκευής
+Απτή ποιότητα εσωτερικού
-Χρώμα!
-Τριγμοί!
-Not a Honda
8.After Sales
Τι πλην να βάλω στο Σαρακάκη και στους μούφα αντιπροσώπους του?
Γενικά και σαν πλέον ασφαλές συμπέρασμα, ένα όμορφο, ευρύχωρο αλλά μέτριο αυτοκίνητο. Η σου αρέσει και αγνοείς τα πάντα (εγώ), οπότε σου φτιάχνει τη μέρα ή πας αλλού.
Σε σχέση με το προηγούμενο που είχα (Golf Plus TSi 140), είναι πιο αργό, τρίζει, κρατάει χειρότερα, αλλά δεν είναι 'ψυγείο', είναι πιο ευρύχωρο, καίει λιγότερο, έχει το ίδιο χάλια after sales και είναι κλάσεις πιο ευχάριστο να το έχεις.
Αν διάλεγα πάλι, θα ήθελα civic με TSi - multilink και Toyota service! - Αμάξωμα
-
(Αν πάντως θες να γίνεις άμεσα γρήγορος πάρε κοψοχρονιά το τάπερ του coyote που το πουλάει λόγω τεκμηρίων... )
Μπα θα πεταχτώ Ιταλία και θα πάρω ένα Range Rover 5ετίας και βάλε 4.4 με SC. Το τάπερ δεν μπορεί να κάψει τόσα...... Άλλωστε ακόμα έχω το απαραίτητο certificato di residenza......
Στη συνέχεια θα του βάλω λάστιχα σε 20άρες ζάντες ένα θηριώδες bull bar εμπρός και πίσω, θα το φουλάρω καύσιμο και θα αρχίσω τις κολιές στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη. Αν πετύχω δε Merc βο(υ)λευτή τότε θα δούμε πόσο ασφαλής είναι η Γερμανική Μηχανή πιότητας στους 3 και κάτι τόνους και στο μασίφ ανοξείδωτο χάλυβα....
-
αφου έπεσα τώρα στο 8,6!!!!
ρε ψεύτη το δικό σου τόσο καίει στο ρελαντί
σιγά ούτε καν τα 14 λίτρα δεν φτάνει.....
Στο 8.6 ρε κογιότη την πεθερά την είχες απέξω και έσπρωχνε????
-
Προφανώς δεν είχες προλάβει την εποχή με τα ποστ του 'Χρονομέτρη'.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
αφου έπεσα τώρα στο 8,6!!!!
ρε ψεύτη το δικό σου τόσο καίει στο ρελαντί
σιγά ούτε καν τα 14 λίτρα δεν φτάνει.....
Στο 8.6 ρε κογιότη την πεθερά την είχες απέξω και έσπρωχνε????
την έστειλα με άλλο αμάξι για να είμαι ελαφρύτερος.
Βασικά η αλλαγή στην κατανάλωση οφείλεται και στην αλλαγή βενζινας. Αυτός στην Ιθάκης δε με κλέβει όπως οι άλλοι....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
την έστειλα με άλλο αμάξι για να είμαι ελαφρύτερος.
Βασικά η αλλαγή στην κατανάλωση οφείλεται και στην αλλαγή βενζινας. Αυτός στην Ιθάκης δε με κλέβει όπως οι άλλοι....
-
Εντάξει τώρα .... την πεθερά μας την αγαπάμε.....
-
Δεν νομίζω οι άλλοι να σε έκλεβαν 20%. Μάλλον και το ποδαράκι πρέπει να αλάφρωσε... Να σε δω να κάνεις gliding με το ταπεράκι και ας πεθάνω....
Στο σοβαρό καλά έκανες. Πρακτικά με σοφή χρήση πέτυχες να έχεις ένα αμάξι που σε ευχαριστεί και να μην καις τα μαλλιά της κεφαλής σου.....
-
-
τιποτα δεν έκανα. Απλως μέχρι την ΙΤΕΑ με τον κόσμο μέσα άμα τρέχεις θα κολλήσουν όλοι στα τζάμια
-
8,6 πάντως θα είχες με μέση 130 χλμ περίπου...αν μείωνες στα 120 ίσως να έπεφτες κάτω από το 7. Βέβαια αν έχεις πεθερά και οικογένεια μέσα το βάρος θα είναι παρών ότι και να κάνεις χωρίς αυτό να μειώνει το καλό της κατανάλωσης σου.
Παραδέξου το γερνάς...Τα ίδια ισχύουν και για τον Χρήστο που θέλει να πάρει λέοπαρντ...
-
Πιστευω οτι η μεση μου ηταν 90-100 και αν.....
Εχει γεμισει ο τοπος κολοτουρμπακια που βγαινουν στις στροφες απο το αντιθετο ρευμα....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Πιστευω οτι η μεση μου ηταν 90-100 και αν.....Εχει γεμισει ο τοπος κολοτουρμπακια που βγαινουν στις στροφες απο το αντιθετο ρευμα....
βουρ για diesel ...
-
Με 90 και έκαψες 8,6;;; Πολύ δεν είναι; Με τόσα ούτε vtec μπαίνεις και δουλεύεις και με 4η-3η...γιατί δεν έκαψε λιγότερο; Μάλλον είχες βάρος στο τάπερ.
Ειλικρινά τόσα θα πετύχαινα με 130+...
Καίει το εργαλείο σου αλλά συνάμα πάει και καλά οπότε...
Με κάνεις πάντως να εκτιμώ το δικό μου με αυτά που διαβάζω...(που το εκτιμώ αλλά λέμε τώρα... )@spiros: πλάκα πλάκα συνονόματε δεν θα μας χάλαγε κάνα 1.9tdi ή το 2.2ctdi της χόντα. Αυτά καίνε σαν το υβριδικό του Χρήστου με ροπή διπλάσια από το δικό μου 1.8.
Ας όψεται η μ@λ@κί@ που δέρνει τον Σουφλιά και τους εκάστοτε υπουργούς αλλιώς....όλοι τουρμποντιζελ θα είχαμε! -
@ spyros.s
Για 200 άλογα πολύ καλή κατανάλωση είναι.
Σε διαδρομές εκτός Αθήνας το diesel υπερτερεί κάθε άλλου καυσίμου ως απόδοση.
Προσωπικά με τις συνθήκες ζούγκλας που υφίστανται στην Ελλάδα αν επιτρεπόταν το diesel αυτό θα είχε τιμή άλλα 10 cents παραπάνω ώστε οι παρατρεχάμενοι να αντισταθμίζουν τις απώλειες εξαιτίας της μειωμένης κατανάλωσης. Τότε το τρυκ θα ήταν 'η διαδικασία της αποθείωσης είναι πολύ ακριβή...'. Εν τω μεταξύ κάθε δύο χρόνια θα θέλαμε αντλία πετρελαίου με το ζουμί που θα ήταν διαθέσιμο.
-
@spiros: πλάκα πλάκα συνονόματε δεν θα μας χάλαγε κάνα 1.9tdi ή το 2.2ctdi της χόντα. Αυτά καίνε σαν το υβριδικό του Χρήστου με ροπή διπλάσια από το δικό μου 1.8.
Ας όψεται η μ@λ@κί@ που δέρνει τον Σουφλιά και τους εκάστοτε υπουργούς αλλιώς....όλοι τουρμποντιζελ θα είχαμε!δεν ειναι πλακα, εκει πανε τα πραγματα. Μ@λακες ειναι οι Ευρωπαιοι που τα αγοραζουν σαν τρελοι?
καποια στιγμη θα παρω την αποφαση να φερω κανενα καλο td απο Γερμανια και θα τελειωνει το παραμυθι...
Ηonda Civic 2005