-
Υπάρχει μια διαφορά στη τιμή μεταξύ 1000 και 2000 ευρώ, αναλογα της έκδοσης.
-
-
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Υπάρχει μια διαφορά στη τιμή μεταξύ 1000 και 2000 ευρώ, αναλογα της έκδοσης.Και εμείς εδώ στο Ηράκλειο έχουμε ανεξάρτητο έμπορο. Τον Κασσαβέτη που ήταν και ο παλιός αντιπρόσωπος της Suzuki. Αυτός τα εισάγει από Ολλανδία - Βέλγιο.
Δεν ξέρω τίποτα περισσότερο παρά μόνο ότι τώρα, με το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της αντιπροσωπίας πρέπει να εξανεμίζεται αυτή η διαφορά.Υ.Γ. Κανονικά το θέμα πρέπει να πάει στα Εκτός Δρόμου αλλά επειδή αφορά γενικότερα τα Suzuki και όχι μόνο τα οχήματα εκτός δρόμου της συγκεκριμένης εταιρείας, προτείνω να μείνει εδώ.
-
Εγώ αγόρασα το Jimny από την Profit , το 2000, με μια διαφορά τιμής της τάξης των 250000 δρχ. Γενικά έμεινα ευχαριστημένος από την εν λόγω εταιρεία αν και πλήρωσα μετρητοίς οπότε δεν γνωρίζω τι γίνεται με τις χρηματοδοτήσεις . Μου έκαναν δώρο και μια τετράδα ζάντες αλουμινίου ( πολύ καλές και πολύ όμορφες !). Από υποστήριξη δεν μπορώ να σου πώ τι γίνεται ,γιατί το SUZUKAKI με 85000 χιλ. δεν έχει περάσει ούτε από έξω από τα συνεργεία. 'Σκυλί' το μικρό !!
-
Κανείς αλλος με ανάλογη εμπειρία με οποιοδήποτε μοντέλο Suzuki?
Suzuki Gr.Vitara απο Auto Profit η απο επίσ. Αντιπροσωπεία?