-
όχι, η τρίτη στο αμάξι μου μπαίνει κανονικά....
αυτή που δεν 'μπαίνει' με τίποτα, είναι η Τρίτη κάθε βδομάδα Έχει παρατηρήσει κανείς τι γίνεται στους δρόμους κάθε πρωί Τρίτης ή είναι η ιδέα μου ρε γμτ ???
Δευτέρα πρωί, από Καστέλλα Άνω Γλυφάδα θέλω 20 λεπτά. Τις άλλες μέρες πάνω κάτω το ίδιο. Την Τρίτη γιατί μου χρειάζονται 40 ρε π!@#$!@#$ μου???
(καλά σήμερα με την πλημμύρα δεν το συζητάω, δάγκωσα τιμόνι απ'τα νεύρα μου...)
άνθρωποι πείτε μου, συμβαίνει και σ'εσάς ή να πάω να με δει γιατρός???
Σπύρος
-
αυτή που δεν 'μπαίνει' με τίποτα, είναι η Τρίτη κάθε βδομάδα Έχει παρατηρήσει κανείς τι γίνεται στους δρόμους κάθε πρωί Τρίτης ή είναι η ιδέα μου ρε γμτ ???
Δευτέρα πρωί, από Καστέλλα Άνω Γλυφάδα θέλω 20 λεπτά. Τις άλλες μέρες πάνω κάτω το ίδιο. Την Τρίτη γιατί μου χρειάζονται 40 ρε π!@#$!@#$ μου???
Σπύρος
-
Σπύρος
-
Εμένα, πάλι, δεν μου μπαίνει η Δευτέρα. Λες και όλο το ΣΚ κάποιοι άνθρωποι το περνούν σχεδιάζοντας τι θα μου κάνουν τη Δευτέρα το πρωί. Ακόμα και τα μηχανήματα, αν είναι κάτι να χαλάσει, χαλάει στις 6:45, το πρωί της Δευτέρας. Τι κι αν δούλευε κανονικά στη συντήρηση του Σαββάτου και τη δοκιμή της Κυριακής, Δευτέρα πρωί χαλάει.
Έξω οι Δευτέρες από την εβδομάδα. Και, για χάρη του Krusenstern, έξω και οι Τρίτες. -
Ναι ναι η Δευτερα ειναι το κατι αλλο...
Επισης και στην Παρασκευη(απογευματα ιδιως) εχω παρατηρησει οτι γινεται χαμος...
Βασικα εχουμε προβλημα με ολες τις ημερες πλην της Κυριακης σαν τα στρουμφακια -
Εμένα πάλι δεν μου μπαίνει η όπισθεν ή έστω νεκρά...
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ, ΛΕΜΕ!!!!! (όχι του στρατού το 'δεν προλαβαίνω, απολύομαι', αλλά το κυριολεκτικό...) -
εντάξει, κατάλαβα... όταν πάω στο γιατρό θα σε πάρω μαζί μου
Σπύρος
-
Η Τρίτη μια χαρά είναι. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες ότι οι χειρότερες ημέρες είναι Δευτέρα και Παρασκευή.
Ο Douglas Adams πάλι, κάτι είχε με τις Πέμπτες...
-
Οι χειρότερες μέρες είναι αυτές που είναι βροχερές...
-
Για μένα η χειρότερη μέρα πάντως είναι η Δευτέρα...
Πολύ κίνηση στους δρόμους το πρωί, πρώτη μέρα στην δουλειά μετά το καθισιό του ΣΚ και γενικά είναι μιά μερα που περνάει δύσκολα...
-
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ!Ένας απ'τους λόγους που γουστάρω να ζω στον Ωρωπό!Ούτε κίνηση ούτε άγχος!Όλα είναι under control!Εντάξει δε λέω,το καλοκαίρι μόνο με παπί ή μονόγκαζο κυκλοφορείς(αν θες να κάνεις αυθημερών την δουλίτσα σου)αλλά τώρα το χειμώνα ΧΑΛΑΡΑ!!!!!!!
Όταν αποφασίζω να κατέβω Αθήνα με αμάξι πραγματικά αρρωσταίνω!Πως το αντέχετε εσείς ρε παλικάρια κάθε μέρα;Είστε ήρωες!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης polo_gti έγραψε:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ!Ένας απ'τους λόγους που γουστάρω να ζω στον Ωρωπό!Ούτε κίνηση ούτε άγχος!Όλα είναι under control!Εντάξει δε λέω,το καλοκαίρι μόνο με παπί ή μονόγκαζο κυκλοφορείς(αν θες να κάνεις αυθημερών την δουλίτσα σου)αλλά τώρα το χειμώνα ΧΑΛΑΡΑ!!!!!!!
Όταν αποφασίζω να κατέβω Αθήνα με αμάξι πραγματικά αρρωσταίνω!Πως το αντέχετε εσείς ρε παλικάρια κάθε μέρα;Είστε ήρωες!!!!!!!!!!Είμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελοσπάντων, εμένα με τσαντίζει το Σάββατο πρωί, γιατί είμαι αναγκασμένος να κατέβω κέντρο κ πάνε όλα τα ψώνια, όλες οι αργόσχολες 40άρες να κάνουν τα ψώνια τους κ με εκνευρίζουν με τη βλακεία τους, την ώρα που εγώ τρέχω κ δε φτάνω. Γενικά όλοι με εκνευρίζουν το Σάββατο γιατί ειναι χαρούμενοι κι εγώ τρέχω σα μ@#$&^ς! Φωνάξτε το γιατρό μου τώρα...
-
Για μένα όλες οι μέρες καλές είναι. Καθημερινά στη δουλειά Ανάληψη- ΟΠΑΠ (Θεσσαλονίκη) με ποδήλατο απο παραλία , κυκλοφοριακό μηδέν και απόλαυση max, συνιστάται ανεπιφύλακτα. βρέξει χιονίσει κι αν μου κάτσει καμία Νιγρίτα (το ιδανικό) μεσοβδόμαδα πηγαινοέρχομαι απο Σοχό με το UNO TURBO και συνέρχομαι απότομα. Τα Σ/Κ άμα κάτσει καμιά εκδρομή, πάμε σφαίρα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οι χειρότερες μέρες είναι αυτές που είναι βροχερές... -
Δεν την παλεύω καμμία μέρα εκτος Παρασκευο-Σαββατο-Κυριακής.
Παρασκευή είμαι χαρούμενος έπειδη έρχεται Σ-Κ
Κυριακή απόγευμα με πιάνουν τα νεύρα μου επειδή έρχεται Δευτέρα..
Δευτέρα, αν έχει πολυ δουλεια αρρωσταίνω
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Εμένα πάλι δεν μου μπαίνει η όπισθεν ή έστω νεκρά...
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ, ΛΕΜΕ!!!!! (όχι του στρατού το 'δεν προλαβαίνω, απολύομαι', αλλά το κυριολεκτικό...)Αααααααχ... σε καταλαβαίνω απόλυτα και συμπάσχω...
-
Παρακαλώ πολύ, όποιος φίλος πάει στο 'γιατρό' να μου κλείσει και μένα ένα ραντεβού... Η περίπτωσή μου είναι ιδιάζουσα... Όποτε παίρνω άδεια, μικρής ή μεγάλης διάρκειας, και ενώ όλα είναι τακτοποιημένα, τυχαίνει πάντα η 'στραβή' απόλυτα προγραμματισμένα, λίγο πριν φύγω, με προτίμηση μάλιστα εκεί, γύρω στις τρεις με τρισήμιση το μεσημέρι της Παρασκευής, έτσι ώστε να μείνω στο γραφείο μέχρι τις έξη στην καλύτερη περίπτωση...
Είναι σοβαρό γιατρέ; -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Παρακαλώ πολύ, όποιος φίλος πάει στο 'γιατρό' να μου κλείσει και μένα ένα ραντεβού... Η περίπτωσή μου είναι ιδιάζουσα... Όποτε παίρνω άδεια, μικρής ή μεγάλης διάρκειας, και ενώ όλα είναι τακτοποιημένα, τυχαίνει πάντα η 'στραβή' απόλυτα προγραμματισμένα, λίγο πριν φύγω, με προτίμηση μάλιστα εκεί, γύρω στις τρεις με τρισήμιση το μεσημέρι της Παρασκευής, έτσι ώστε να μείνω στο γραφείο μέχρι τις έξη στην καλύτερη περίπτωση...
Είναι σοβαρό γιατρέ;μπά...καθόλου. Νόμος του Μέρφι λέγεται
(όταν διάβασα το καταραμένο αυτό βιβλίο και δεν μπορούσα να το αντικρούσω πουθενά, ήθελα να βάλω τα κλάμματα....)
Σπύρος
-
ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
καταραμένη μέρα, καταραμένη πριν μια ώρα τρακάρισα με ταρίφα
#@$^%#$%^#&^#@#^#%^&%^^&
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
καταραμένη μέρα, καταραμένη πριν μια ώρα τρακάρισα με ταρίφα
Σπύρος
Έλα ρε Σπύρο!!! Πολύ? Έφταιγες...?
Καταραμένη τρίτη.....