-
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΔΩ ..ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ..
-
-
-
BMW απο μενα γιατι δεν ξερω ειναι BMW και μου κολαει καλυτερα........
-
Με δεδομένο ότι το Audi είναι πιο φτηνό και το ίδιο καλοφτιαγμένο, Audi.
Δεν είναι πισωκίνητο βέβαια αλλά αν σκεφτείς ότι μία φυσιολογικά εξοπλισμένη 120 με 150 άλογα θα πλησιάσει τα 40Κ Ευρώ, καλύτερο δεν είναι ένα TFSI Α3 quattro με 200 και λιγότερα χρήματα? Για να μη μιλήσουμε για χώρους όπου η κατάσταση για τη σειρά 1 είναι τραγική...
Α και κάτι ακόμα. Σιγά το φοβερό τιμόνι που έχει η σειρά 1. Απλά παραδεκτό είναι. Καλύτερο από του Α3, ισάξιο με αυτό του Golf... -
Κι εγώ λέω BMW και για έναν ακόμα λόγο : είχα 3 χρόνια AUDI και η αντιπροσωπεία δε με άφησε καθόλου ευχαριστημένο από την πρώτη μέρα της παραλαβής...
-
Κανένα από τα δυο. Είναι και τα δυο πανάκριβα για την κατηρορία τους. Δεν βλέπω να προσφέρουν κάτι πολύ διαφορετικό. Ισως η τετρακίνηση του AUDI για όσους την χρειάζονται. Το BMW το βρίσκω πολύ άσχημο. Σαν παπούτσι είναι !!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Με δεδομένο ότι το Audi είναι πιο φτηνό και το ίδιο καλοφτιαγμένο, Audi.
Δεν είναι πισωκίνητο βέβαια αλλά αν σκεφτείς ότι μία φυσιολογικά εξοπλισμένη 120 με 150 άλογα θα πλησιάσει τα 40Κ Ευρώ, καλύτερο δεν είναι ένα TFSI Α3 quattro με 200 και λιγότερα χρήματα? Για να μη μιλήσουμε για χώρους όπου η κατάσταση για τη σειρά 1 είναι τραγική...
Α και κάτι ακόμα. Σιγά το φοβερό τιμόνι που έχει η σειρά 1. Απλά παραδεκτό είναι. Καλύτερο από του Α3, ισάξιο με αυτό του Golf...BMW 120i DYNAMIC VERSION ME FULL ΕΞΟΠΙΛΙΣΜΟ ΜΟΝΟΝ 33500 !
Α3 2.0 AMBITION ME TA IDIA MONON 32500!
ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΛ.ΧΡΩΜΑ + ΤΕΛΗ ΤΑΞ.ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 116 ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑ 3 ΦΟΡΕΣ TEST DRIVE ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΟΙ ΠΙΣΩ ΧΩΡΟΙ+ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥς ΑΝΗΣΥΧΟΥς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ!
ΑΥΤΑ... -
Ο χρήστης Νίκος Νικολάου έγραψε:
Κι εγώ λέω BMW και για έναν ακόμα λόγο : είχα 3 χρόνια AUDI και η αντιπροσωπεία δε με άφησε καθόλου ευχαριστημένο από την πρώτη μέρα της παραλαβής...ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....
-
Εγω θα προτιμούσα την BMW επειδή είναι πισωκίνητη, με καλύτερη κατανομή βάρους και επειδή το Α3 έχει FSi που τον θεωρώ μειονέκτημά στη συγκεκριμένη περίπτωση μιας και χωρίς να υπερτερεί σε απόδοση ή κατανάλωση είναι πιο ευαίσθητος.
-
Ο χρήστης ΠΑΠΟΥΤΣΑΣ ΘΩΜΑΣ έγραψε:
ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 116 ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑ 3 ΦΟΡΕΣ TEST DRIVE ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΟΙ ΠΙΣΩ ΧΩΡΟΙ+ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥς ΑΝΗΣΥΧΟΥς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ!
ΑΥΤΑ...Απέχει πολύ από τον όρο εξαιρετικό το τιμόνι της 116. Απλά με τα σύγρονά δεδομένα είναι αρκετά καλό. Σε σχέση μάλιστα με το Μazda 6 υστερεί. Μάλιστα οδήγησα και την έκδοση dynamic που έχει σκληρότερη ανάρτηση και υποτίθεται ότι αυτό βελτιώνει την αίσθηση. Ακόμα και ο πωλητής της BMW αναγνώρισε ότι το τιμόνι της BMW υστερεί λιγάκι και ας το προωθούν σαν σημαντικό θετικό της στοιχείο. Αναγνώρισε μάλιστα την ανωτερότητα της 147 σε αυτόν το τομέα και όχι μόνο...
Για να δώσω άλλο ένα μέτρο σύγκρισης το τιμόνι της 116 μου φάνηκε εφάμιλλο με αυτό του καινούριου Golf. Αρκετά καλό δηλαδή, αλλά εξαιρετικό σε καμμία περίπτωση
Όσο για τους χώρους και λίγα λες.
Εγώ πάντως μόλις συνειδητοποίησα το κόστος μιας αξιοπρεπώς εξοπλισμένης 116 αναρωτιέμαι ποιοι θα την αγοράσουν... Συγγνώμη αλλά πρέπει κάποιος να είναι χαζός για να κάνει κάτι τέτοιο. -
Ο χρήστης ΠΑΠΟΥΤΣΑΣ ΘΩΜΑΣ έγραψε:
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΔΩ ..ΑΚΟΥΩ ΓΝΩΜΕΣ..Επειδή είναι και τα δύο εδώ, δεν πρόκειται για 'Νέα' (= 'Μελλοντικά') μοντέλα και το παρόν θέμα μεταφέρεται στο 'Περί αυτοκίνησης'
(Moderator nass)
-
Από τα δύο θα επέλεγα το Audi, όμως υπάρχουν καλύτερες προτάσεις με λιγότερα χρήματα
-
Me τις τιμες που εχουν κανενα απο τα 2.... αλλα αν επρεπε να διαλεξω ενα υποχρεωτικά το Α3 ειναι μονοδρομος , δεν θα διαλεγα με τιποτα την παντοφλα, ωραιο γουστο εχουν στην BMW...
-
Μεταξύ των δύο Audi λόγω ελαφρώς καλύτερης τιμής, περισσότερων χώρων αφού πρόκειται για ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ HATCHBACK και όχι σπορ μοντέλα. Τη διαφορά σε επιδόσεις και οδική συμπεριφορά τη θεωρώ αμελητέα
Με αυτά τα ευρώ βέβαια παίρνεις κάτι πολύ πιο ικανό και σου μένουν και ρέστα
-
Τι ψηφίζουμε ρε παιδιά, το λιγότερο άσχημο; Λιγότερο άσχημο είναι σίγουρα το AUDI. Η σειρά 1 το μόνο καλό που έχει -κ αυτό είναι υποκειμενικό είναι πως είναι πισωκίνητη. Αλλά τι να το κάνεις, όταν θα το κοιτάς και θα γελάς με τα χάλια κ την ασχήμια του; Και θα γελάς και με τα χάλια σου, που έδωσες τόσα λεφτά για ένα παπούτσι. Από την άλλη το ΑUDI επίσης δε μου αρέσει, το θεωρώ επίσης ακριβό αλλά θα το προτιμούσα απο το BMW. Με βαριά καρδιά δηλαδή θα το παιρνα, αν μου βάζαν το όπλο στο κεφάλι, απειλούσαν να σκοτώσουν την οικογενεια μου κτλ.
-
Η ομορφιά σε ένα αυτοκίνητο είναι υποκειμενική!
Συνήθως αποφασίζουμε με άλλα κριτήρια!
Για μένα ΒΜW 1 (ιδιαίτερα αυτήν που θα βγει με τον 6κύλινδρο!) αλλά και η τωρινή καλή είναι!
Οταν την πρωτοείδα δεν μου άρεσε....όσο περνάει ο καιρός μου αρέσει!Ειδικά τώρα που την είδα και live!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η ομορφιά σε ένα αυτοκίνητο είναι υποκειμενική!Συνήθως αποφασίζουμε με άλλα κριτήρια!
Είναι υποκειμενική για τον καθένα ξεχωριστά αλλα επίσεις στην πράξη φαίνεται οτι η εμφάνιση είναι απο τα κυριώτερα κριτήρια στην επιλογή ενός αυτοκινήτου. Αλλιώς θα είχε γεμίσει ο κόσμος με subaru.
Τώρα μεταξύ των 2 πιστεύω οτι η bmw είναι λίγο καλύτερο συνολικά αυτοκίνητο αλλα πολυ άσχημο. σαν παπουτσι πόκεμον είναι. οπότε μάλλον Α3.
-
Βάλε σειρά 1 και για εμένα!
Τώρα πια την βρίσκω πιο ενδιφέρουσα από το Α3... -
BMW 1 και για μένα ..... όσο τη βλέπω μου φαίνεται καλύτερη ενώ το Sportsback ...
BMW 120i VS A3 SPORTBACK 2.0FSI