-
Ενας φίλος μου θέλει να κάνει μία εργασία με βάση τα ηλεκτρικά τιμόνια, τα οποία βρίσκονται πλέον σε πολλά αυτοκίνητα πχ Πούντο κτλ.
Μήπως γνωρίζετε πηγές είτε βιβλία είτε sites που θα τον βοηθήσουν?Ευχαριστώ
-
Ενας φίλος μου θέλει να κάνει μία εργασία με βάση τα ηλεκτρικά τιμόνια, τα οποία βρίσκονται πλέον σε πολλά αυτοκίνητα πχ Πούντο κτλ.
-
-
παίδες καμιά βοήθεια?
-
Το μονο που μπορω να σου πω ειναι να δεις στο http://www.howstuffworks.com/. Εκει εχει συνηθως τα παντα
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
παίδες καμιά βοήθεια?Δεν έχεις λάβει το pm μου?
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
παίδες καμιά βοήθεια?
Δεν έχεις λάβει το pm μου?
όχι φίλε μου.δεν μου ήρθε κανένα πμ
-
σου έστειλα και δεύτερο Pm. Αν δεν το λάβεις και αυτό κάνε μου εσύ ένα με κάποιο τηλέφωνο σου ή τρόπο επαφής...
-
Miα και υπάρχει θέμα για τιμόνια.
Τι αίσθηση άραγε έχει το τιμόνι της νέας C4 όπου γυρίζει η στεφάνη και το κέντρο μένει σταθερό? Το έχει οδηγήσει κανείς? Εκ πρώτης άποψης το βλέπω λίγο...επικίνδυνο
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Miα και υπάρχει θέμα για τιμόνια.Τι αίσθηση άραγε έχει το τιμόνι της νέας C4 όπου γυρίζει η στεφάνη και το κέντρο μένει σταθερό? Το έχει οδηγήσει κανείς? Εκ πρώτης άποψης το βλέπω λίγο...επικίνδυνο
Πρεπει να ειναι κατι αντιστοιχο οπως στα σκουτερ οπου δεν στριβει το φεριγκ και εχεις την αισθηση οτι δεν εστιψες... πραγματι επικινδυνο!!
Hλεκτρικά τιμόνια