-
Επειδη μου φαινεται πως τωρα τελευταια η θεματικη ενοτητα για την F1,εχει ''βαλτωσει'' λιγακι,σκεφτικα να προτεινουμε τις 10 πιο σπουδιαες προσωπικοτητες της χρονιας και την χειροτερη της χρονιας.
Πρεπει να πω,πως την ιδεα την εμπνευστηκα απο το F1Racing.Aς αρχισω λοιπον πρωτος μιας και ανοιξα το θεμα...
1-Geoff Willis
2-Michael Schumacher
3-Kimi Raikkonen
4-David Richards
5-Martin Whitmarsh
6-Dave Pitchforth
7-Anthony Davidson
8-Takuma Sato
9-Jarno Trulli
10-Rory ByrneΧειροτερη της χρονιας-Ποιος αλλος,ο Max Mosley.....
Υ.Γ Οποιος θελει,μπορει να αιτιολογει ποιους και γιατι τους ψηφιζει,απλα εχω δεν εχω αρκετο χρονο για να το πραξω αυτη τη στιγμη.
-
Επειδη μου φαινεται πως τωρα τελευταια η θεματικη ενοτητα για την F1,εχει ''βαλτωσει'' λιγακι,σκεφτικα να προτεινουμε τις 10 πιο σπουδιαες προσωπικοτητες της χρονιας και την χειροτερη της χρονιας.
Πρεπει να πω,πως την ιδεα την εμπνευστηκα απο το F1Racing.Aς αρχισω λοιπον πρωτος μιας και ανοιξα το θεμα...
1-Geoff Willis
2-Michael Schumacher
3-Kimi Raikkonen
4-David Richards
5-Martin Whitmarsh
6-Dave Pitchforth
7-Anthony Davidson
8-Takuma Sato
9-Jarno Trulli
Υ.Γ Οποιος θελει,μπορει να αιτιολογει ποιους και γιατι τους ψηφιζει,απλα εχω δεν εχω αρκετο χρονο για να το πραξω αυτη τη στιγμη.
-
1-Geoff Willis
2-Michael Schumacher
3-Kimi Raikkonen
4-David Richards
5-Martin Whitmarsh
6-Dave Pitchforth
7-Anthony Davidson
8-Takuma Sato
9-Jarno Trulli
-
-
Schumi - Δεν υπαρχει αμφιβολια, αυτο που πετυχε φετος ειναι σπουδαιο ανεξαρτητα αν η Ferrari ηταν γενικως αλλου. Το να βρισκεις το κινητρο μετα απο τοσους τιτλους, τοσα χρηματα και τοση δοξα να συνεχιζεις ειναι κατι θαυμαστο.
-
Trulli - Ο μονος που σταματησε το τρενο της Ferrari οταν ειχε φουλ τις μηχανες. Εκανε την υπερβαση του φετος ασχετα που στο δευτερο μισο πληρωσε τις βλακειες του Flav
-
Villeneuve - Ο μονος στην ιστορια του σπορ που υπεγραψε συμβολαια με δυο διαφορετικες ομαδες την ιδια μερα (!!!) Αν συνεχισει στο ρυθμο των τελευταιων αγωνων του 04 θα παρει το βραβειο του μεγαλυτερου παπατζη που περασε ποτε απο τις πιστες
-
Ralf - Τι σημασια εχουν οι επιδοσεις, ο μικρος αδερφος εφαγε τον τοιχο στο κεφαλι ενας θεος ξερει με ποσα χιλιομετρα, ακουγε γιατρους για κατι μηνες να του κανουν μαυρη τη ψυχη και τελικα επεστρεψε ο ιδιος ασταθης οδηγος που ολοι εχουμε συνηθισει ή μερικοι μαζοχιστες λατρεψει.
-
Fisico - Ποιος ειναι αυτος ο Massa? Φερτε τον επομενο ομοσταυλο να του παρω το σκαλπ!!!
-
Sato - Μπανζαιιιιιιιιιιι! Μακραν ο πιο βελτιωμενος δευτεροετης, μια εξαιρετικη φατσα που θα μας δωσει αρκετες στιγμες στο μελλον. Και ακομα βελτιωνεται, του χρονου ο Button θα υποφερει μια και η ομαδα θα τον κοιταει (αναποφευκτα) στραβα.
-
Glock - Αντιπαλος του Μαργαριτη περυσι, αποκαλυψη φετος. Εξαιρετικα αφιερωμενο σε οσους δεν μπορουν να καταλαβουν το μεγεθος των επιτευγματων του Αλεξανδρου. Ο Γερμανος παρεπτιτοντως εχει εξαιρετικα χερια και πολυ μυαλο.
-
Kimi - Δεν το παρατησε, το παλεψε οσο επερνε. Χρειαζονται αυτα τα χαστουκια για να μεγαλωσει η διψα του για τον τιτλο την καταλληλη χρονια (που θα ερθει, αυτο ειναι βεβαιο)
-
Webber - Γιατι εκτος απο καλος οδηγος ειναι και ψυχαρα. Κρατησε ενωμενη την ομαδα, δουλευει σαν σκυλος, εχει τα καλα του κοσμου. Ομως η Williams ειναι ενα πολυ διαφορετικο περιβαλλον και θα πρεπει να δουμε μια διαφορετικη του πλευρα να ανθιζει αν θελει καποτε να γινει πρωταθλητης.
-
Monty - Με το ζορι στην 10αδα μονο και μονο γιατι περιμενω πολλα περισσοτερα. Ηταν ασταθης για πολλους λογους αλλα εκτιμηση μου ειναι οτι ο βασικος φταιχτης ηταν ενα δυστροπο μονοθεσιο που δουλευε καλα οταν το θυμοταν. Παντως ο Kimi πηρε μια πρωτη γευση απο Κολομβιανο πικρο καφε...
Χρυσο βατομουρο:
Briatore - Τα εκανες ολα θαλασσα για την τσεπουλα σου, ας προσεχες.
Αργυρο βατομουρο:
Alonso - Πρωταθλητης του μελλοντος?!!!!!
Χαλκινο βατομουρο:
Button - Δε θα κερδισεις ποτε εσυ; -
-
Πειράζει να πω μόνο την χειρότερη προσωπικότητα της χρονιάς;;;
Σίγουρα ο Μπριατόρε!! Η απόφαση του, να βάλει στην θέση του Τρούλι τον βιλνέβ για να πάρει πιο πολλούς βαθμούς απο την Μπαρ είναι ότι πιο χαζό άκουσα φέτος!! Τη στιγμή που ο Τρούλι όταν αντικαταστήθηκε είχε περισσότερους βαθμούς από τον teammate του τον Αλόνσο! Πολύ χαζό εκμέρους του.... -
Ωραιο θα ηταν στο τελος,εφ'οσον εχουν ψηφισει και οι περισσοτεροι,να βγαλουμε την πιο σπουδαια προσωπικοτητα της χρονιας,και την χειροτερη (αν και μου φαινεται πως αυτη την ξερουμε απο τωρα...)
-
Να πω και εγω πως τα ειδα:
- Μ Σουμαχερ. χωρις σχολια.
- Χ Σουγκανουμα (ή καπως ετσι). Εκανε μια ενσταση καποτε και απο τοτε πηρε 18 αγωνες στους 21.
- Τ Φιζικελα. Γιατι (μαλλον) επιτελους καταφερε με το σπαθι του να οδηγαει αμαξι με δυνατοτητα νικης.
- Ντ Ριτσαρντς. Πριν παει στη ΜΠΑΡ η μονη λεξη που ταιριαζε στην ομαδα ηταν σκορποχωρι
- Γ Τρουλι. Εκοψε με το σπαθι του τη φορα του ΜΣ σπαζοντας το ροδι
- Π Ζαουμπερ. Παραδιδει μαθηματα σε (σχεδον) ολα τα αλλα αφεντικα
- Μ Γουεμπερ. Μεχρι εδω στην καρριερα του εχει καταφερει το 100%
- Τ Μπατον. Best of the rest
- Τ Σατο. Ο πιο βελτιωμενος. Πολυ καλυτερος απο οσο εχουμε βαρεθει να ακουμε
- Ζ Μπαουμγκαρντνερ. Γιατι ενας βαθμος με Μιναρντι ειναι ανωτερος απο μια νικη με ΜακΛαρεν ή Γουϊλιαμς
Ο χειροτερος: Σερ Φρανκ. Απο παραλιγο πρωταθλητης, με το ζορι 4ος.
-
Το δικό μου top ten.
-
MS. Γιατί αν ο παλαιός είναι αλλιώς τότε ο Γερμανός στους πρώτους
14 αγώνες με 12 νίκες και μία 2η θέση (μέχρι που να κερδίσει το πρωτά-
θλημα) έδειξε το ποιός καθορίζει τους κανόνες στην πίστα. -
Rorry Bryne. Γιατί σχεδίασε ένα μονοθέσιο που απλά σε σχέση με τα
υπόλοιπα ήταν μακράν το καλύτερο. -
Geoff Willis. Γιατί έπραξε το ίδιο για την BAR και μάλιστα έδειξε στους
Michelin runners ότι ο δρόμος της Φερράρι είναι μάλλον μονόδρομος. -
KR. Γιατί μία φορά του δόθηκε η ευκαιρία να κερδίσει και το έκανε.
Του χρόνου θεού θέλοντος και με τη βοήθεια της ομάδας (Newey άσε
τα Φ1 θαλάσσης και σχεδίασε κάνενα μονοθέσιο της προκοπής). -
JT. Όπως και για τον KR. Η νίκη του Ιταλού ήταν βέβαια στο Monaco
αλλά μήπως και μία νίκη στο βρεγμένο SPA έχει λιγότερη αξία?? -
RB. Γιατί επέδειξε τεράστια πειθαρχία και 2/3 φορές που ο MS έκανε
τα δικά του έβγαλε την ομάδα ασπροπρόσωπη και στη μία απο αυτές σε
μία δύσκολη πίστα όπως αυτή της Κίνας. -
Τεχνική Ομάδα της Bridge. 15 στα 18 να το αφήσω???? Μάλιστα
δε ήταν για τους κόκκινους η απόλυτη ηδονή στους πρώτους δύο
αγώνες να βλέπεις τα πρόσωπα των άλλων να κοιτούν αποσβολομένα
το πως γύριζαν οι Φερράρι στη πίστα..... -
GF. Γιατί κατάφερε να κερδίσει μία θέση σε μία μεγάλη ομάδα και
πήρε και το skulp ενός πολύ καλού οδηγού όπως ο Massa. -
Η ομάδα των κινητήρων της Honda γιατί τουλάχιστον έκει που έπρεπε
έδινε ό,τι καλύτερο. -
JPM. Γιατί φεύγοντας από την Williams έδειξε ότι δεν είναι μικρόψυχος
χαρίζοντας μία νίκη στην παλαιά του ομάδα.
Οι 10 χειρότεροι.
-
Μax Mosley + Bernie Ecclestone. Αν ψάχνουμε για δύο δολοφόνους
της Φ1 τα δύο αυτά άτομα αποτελούν το τέλειο δίδυμο. -
Flavio Briattore. Με τις επιλογές του κατέστρεψε κάθε ελπίδα για
τη 2η θέση της Renault ενώ ηθελήμενα χαντάκωσε τον JT στο SPA
για να μην ξανακερδίσει αγώνα. Αν κάποιος άνθρωπος θα έπρεπε να
εκπαραθυρωθεί τάχιστα από την Renault απλά αυτός είναι ο Faflatio. -
DC Από τους πιό αδιάφορους οδηγούς στο grid. Κρίμα γιατί κάποτε
έδειξε ότι θα μπορούσε κάτι καλύτερο -
CK Pay driver. O MW τον έστειλε στο σπίτι του.
-
Eddie Jordan. Το λαμόγιο της Φ1. Ουστ!!!!
-
Paul Stoddart. Το έτερο λαμόφιο της Φ1. Τώρα μας το παίζει φίλος
του αθλήματος και αφού έχει μετατρέψει την ομάδα της Faenza σε φά-
ντασμα ζητά ευθαρσώς να τρέχει το 2005 με τα μονοθέσια του 2004.
ΑΙΣΧΟΣ. -
Η τεχνική ομάδα της Michelin. 3 στα 18 και τα 2 υπό ολίγη βροχή
(δηλαδή αν έβρεχε λίγο πιο δυνατά τη θα έκανε η ομάδα του φουσκωτού).
Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι τα ελαστικά τσιχλόφουσκες
και οι δηλώσεις ότι οι κανονισμοί του 2005 ενισχύουν την Bridge. Το
γεγονός ότι έχει όλες τις κορυφαίες ομάδας εκτός της Φερράρι το κάνουν
βέβαια γαργάρα..... -
Το τμήμα σχεδιασμού της McLaren. MP4-19. Είναι ανάγκη να πω
περισσότερα.... -
Ron Dennis. Οι δηλώσεις του κατά της Φερράρι προκαλούν γέλια
ακόμα και στους Βρεταννούς πόσο μάλλον στους υπόλοιπους φίλους
της Φ1. -
To τμήμα αεροδυναμικής της Williams. H Terzi μάλλον δεν είχε
μελετήσει πολύ σωστά τη δουλειά των Τομπάζη και Bryne το καλοκαίρι
του 2002. Αποτέλεσμα το ψαροκάϊκο της Φ1. (Κουνήσε στο διαμήκη τόσο
πολύ που στην ευθεία σου προκαλούσε ναυτία.....)
Εκτός Συναγωνισμού
Toyota Team Europe. 300+ εκατ $ και αποτέλεσμα μηδέν.....
-
-
Εγώ δεν αναφέρω τίποτα. Με καλύπτουν οι επιλογές του christos.dimou!
Ο χρήστης greo έγραψε:
10. Ζ Μπαουμγκαρντνερ. Γιατι ενας βαθμος με Μιναρντι ειναι ανωτερος απο μια νικη με ΜακΛαρεν ή ΓουϊλιαμςΑλλά όχι ανώτερος από μία νίκη της φερράρι (και της κάθε φερράρι) υποθέτω....
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
10. Ζ Μπαουμγκαρντνερ. Γιατι ενας βαθμος με Μιναρντι ειναι ανωτερος απο μια νικη με ΜακΛαρεν ή ΓουϊλιαμςΑπό τους οχτώ που τερμάτισαν, κατάφερε να τερματίσει όγδοος! Πραγματικός άθλος! Ενώ ο Raikkonen π.χ. που με τη .....διαστημική McLaren του κέρδισε το μουλάρι του MS στο Spa τι κατάφερε; Σιγά το πράγμα.
-
Μου κανει εντυπωση να σχολιαζονται επιλογες, δεν πιστευα οτι ειναι το νοημα του θρεντ, πολυ περισσοτερο απο καποιο που το νικ του ειναι ονομα πιλοτου και δεν εχει στειλει δικες του επιλογες (μαλλον υπαρχουν αλλες 9 θεσεις στο τοπ10 που δυσκολα καλυπτονται απο οπαδο ;)).
Στην ουσια ομως: Καποιος ειχε στοχο να παρει το πολυ εναν βαθμο και τον πηρε. Καποιοι αλλοι με μεγαλα στοματα ειχαν στοχο το πρωταθλημα συμφωνα με οτι ΟΙ ΙΔΙΟΙ ελεγαν και πηραν απο 1 νικη εκαστος. Δεν ξερω τι κριτηρια υπαρχουν για την επιτυχια, αλλα συνηθιζεται να λεγεται πετυχημενος οποιος εκπληρωνει τους στοχους του και οχι το αντιθετο.
Οσο για την Φερραρι, δεν θυμαμαι να εβαλα καποιον στη λιστα μου επειδη πηρε 1 νικη με Φερραρι. Πριν σχολιασεις διαβαζε καλυτερα...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μου κανει εντυπωση να σχολιαζονται επιλογες, δεν πιστευα οτι ειναι το νοημα του θρεντ, πολυ περισσοτερο απο καποιο που το νικ του ειναι ονομα πιλοτου και δεν εχει στειλει δικες του επιλογες (μαλλον υπαρχουν αλλες 9 θεσεις στο τοπ10 που δυσκολα καλυπτονται απο οπαδο ;)).Μ'αρέσει που μιλάς με υποννούμενα....
Δεν σχολιάζουμε την επιλογή, αλλά τον προκλητικό σχολιασμό της (ή αν θες τον λόγο που την έβαλες)!!!!
Είπα ότι με ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ οι επιλογές του christos.dimou. Καλό είναι να διαβάζεις και εσύ λίγο καλύτερα. Όσο για το οπαδός, είμαι οπαδός της φόρμουλα 1 που τυχαίνει να υποστηρίζω έναν οδηγό. Το ράσο δεν κάνει τον παπά. Εγώ τι θα μπορούσα να υποθέσω για τον τρόπο σκέψης κάποιου που βάζει ως υπογραφή 'ΗΡΑΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑ'. Ισχύει απαραίτητα αυτό που θα μου έρθει πρώτα στο μυαλό?
Να λείπουν οι ειρωνίες λοιπόν!Στην ουσια ομως: Καποιος ειχε στοχο να παρει το πολυ εναν βαθμο και τον πηρε. Καποιοι αλλοι με μεγαλα στοματα ειχαν στοχο το πρωταθλημα συμφωνα με οτι ΟΙ ΙΔΙΟΙ ελεγαν και πηραν απο 1 νικη εκαστος. Δεν ξερω τι κριτηρια υπαρχουν για την επιτυχια, αλλα συνηθιζεται να λεγεται πετυχημενος οποιος εκπληρωνει τους στοχους του και οχι το αντιθετο.
Σωστός σε αυτά που λές αλλά και οι οδηγοί των William και McLaren δε φταίνε για το γεγονος ότι το ένα μονοθέσιο ήταν ψαροκάικο και το αλλουνού έσπαγε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο ως προς την αναξιοπιστία των κινητήρων. Και στο κάτω κάτω οι νίκες τους ήρθαν μετά από λυσσαλέα μάχη.
Οσο για την Φερραρι, δεν θυμαμαι να εβαλα καποιον στη λιστα μου επειδη πηρε 1 νικη με Φερραρι. Πριν σχολιασεις διαβαζε καλυτερα...
Έβαλες τον Σουμάχερ (όχι ότι δεν έπρεπε) που τις πήρε σχεδόν όλες τις νίκες και σαφώς του αξίζει η 1η θέση ('αλλωστε μέσω του christos.dimou τον επιλέγω και εγώ)!!!
Αλλά οι νίκες των Μπαρικέλλο, Μοντογια και Ραικκόνεν δεν έχουν καμία αξία? Τόσο τιποτένιες είναι?ΥΓ. Σε προσθήκη των όσων είπε ο ripper σίγουρα το επίτευγμα του webber στην Αυστραλία του 2002 ήταν κάτι το περισσότερο ανεπανάληπτο αφού δεν τερμάτισε απλώς, όπως τώρα ο Ούγγρος! Εκεί θα συμφωνούσα μα τον σχολιασμό σου αν συμπεριελάμβανες γενικά τις μεγάλες ομάδες!
-
Για να μη μαλωνουμε ανευ αντικειμενου, η αιτιολογια ειναι απλη. Εχω βρει τους 9 και ψαχνω για 10ο. Λυπαμαι αλλα ασχετως αυτοκινητου οι 3 απο τους 5 νικητες της σεζον δεν με εντυπωσιασαν οπως και τους περισσοτερους φανταζομαι. Οποτε κατεληξα στον οδηγο που πετυχε το 100% των στοχων του φετος. Και για τον Γουεμπερ ομως οταν λεω οτι εχει πετυχει μεχρι στιγμης το μαξιμουμ της καρριερας του δεν το συμπεριλαμβανω κι αυτο;
Χαιρομαι που δεν διαφωνεις πουθενα σε 20 επιλογες
Μη βαρας, πλακα κανω -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Για να μη μαλωνουμε ανευ αντικειμενου (δεν έχεις και άδικο! ), η αιτιολογια ειναι απλη. Εχω βρει τους 9 και ψαχνω για 10ο. Λυπαμαι αλλα ασχετως αυτοκινητου οι 3 απο τους 5 νικητες της σεζον δεν με εντυπωσιασαν οπως και τους περισσοτερους φανταζομαι. Οποτε κατεληξα στον οδηγο που πετυχε το 100% των στοχων του φετος.Ok μπορεί να μην σε εντυπωσίασαν αλλά ο τρόπος που το έγραψες με 'κινητοποίησε', άλλωστε δεν ήμουν ο μόνος.
Και για τον Γουεμπερ ομως οταν λεω οτι εχει πετυχει μεχρι στιγμης το μαξιμουμ της καρριερας του δεν το συμπεριλαμβανω κι αυτο;
Σαφώς αλλά εγώ το δεν το είπα ως προς αυτό! Σύκρινα τον τρόπο που πήρε βαθμό η μινάρντι τις 2 τελευταίες φορές! ΄
Χαιρομαι που δεν διαφωνεις πουθενα σε 20 επιλογες
Μη βαρας, πλακα κανωΈτοιμος ήμουν
ΥΓ. Έτυχε να συμφωνώ (φυσικά αν το έκανα 'μόνος' μου χωρίς να έχω δει τις επιλογές του θα υπήρχαν ψιλοδιαφοροποήσεις , αλλά αφού μου άρεσαν )
-
Για το φίλο greo:
Καταρχήν για το σχολιασμό έχεις δίκιο. Αλλά τόσο εγώ όσο και ο Raikkonen δεν σχολιάσαμε την επιλογή του Μπαουμγκάρντνερ αλλά το ...σχόλιο αυτής!
Όσον αφορά τα περί εκπλήρωσης στόχων:
Ο κύριος ταδόπουλος πιάνει δουλειά σε μια οικοδομή με στόχο να μαζέψει 15.000 ευρώ. Λίγες βδομάδες αργότερα έχει καταφέρει να κερδίσει αυτά τα χρήματα .....στο Λόττο! Αυτό σημαίνει ότι είναι πετυχημένος;Και τώρα οι επιλογές μου: (αγωνία... )
-
Μ. Schumacher - Παρότι ...προσπάθησε να τα χαλάσει στο τέλος, 13 νίκες σε 18 αγώνες είναι ουκ ολίγες.
-
D. Richards - Ήρθε σε μία ομάδα μπουρδέλο και την έκανε μοντέλο + κέρδισε και την δικαστική μάχη για τον Button.
-
J. Button - Από το τίποτα, 10 podium σε μια χρονιά. Σταθερότατος σε απόδοση και επιπλέον δεν πέρασε απαρατήρητος και παρασκηνιακά. Ότι συμβόλαιο βρήκε το υπέγραψε!
-
J. Suganuma - Από εκεί που δεν περίμενε κανείς τους Ιάπωνες, αφού η Michelin τους έκανε βίδες το 2003, επανήλθαν και ανταπέδωσαν τη χάρη.
-
J. Fisichella - Να περάσει ο επόμενος! (teammate). H ζωντανή απόδειξη του ότι τα αφεντικά των μεγάλων ομάδων είναι γκάβακες Ήρθε η ώρα να δούμε 'πόσα απίδια βάνει ο σάκος' του 'μελλοντικού πρωταθλητή' κυρίου Alonso (Αν και μας προϊδέασε ο Trulli).
-
Ferrari (ομάδα) - Πάλι μπερδευτήκανε και αντί για μονοθέσιο φτιάξανε ...διαστημόπλοιο!
-
Κ. Raikkonen - Δεν τα παράτησε ακόμη και όταν το ...μουλάρι του έσκαζε συνεχώς. Πήρε μία πανάξια νίκη, διέλυσε τον Coulthard και απέδειξε (για δεύτερη χρονιά) οτί μπορεί να παλεύει και με κατώτερο μονοθέσιο.
-
J. Trulli - Νίκησε κατά κράτος τον Alonso, κέρδισε με το σπαθί του στο Μονακό και δεν 'μάσησε' από τα κολπάκια του Flavio. Με το που πάτησε στην Toyota ήταν αισθητά ταχύτερος των Panis και Zonta.
-
P. Sauber - Δείχνει πως πρέπει να λειτουργούν οι ιδιωτικές ομάδες. Η αεροδυναμική σήραγγα είναι η καλύτερη επένδυση που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην F1.
-
Τ. Sato - Όταν δεν έσκαζε ο κινητήρας του, ήταν πάντα ανταγωνιστικός. Ατρόμητος, προσπαθεί να προσπεράσει ακόμα και όταν δεν έχει την ευκαιρία, και αυτό μου αρέσει. Τέτοιους οδηγούς χρειάζεται η F1.
Χρυσό βατόμουρο:
Paul Stoddart (πρέπει να του απονεμηθεί δια βίου)
Έχει την εντύπωση ότι όσο πιο γελοία καταντήσει τη Minardi, τόσο πιο γελοίες απαιτήσεις μπορεί να έχει! 'Αφού είμαστε άχρηστοι αφήστε μας να τρέξουμε με το μονοθέσιο του 2004!'
Απίστευτες δηλώσεις από έναν απίστευτο καρνάβαλο. Ο βασικός υπαίτιος που το καταπληκτικό αυτό σύστημα δοκιμαστικών ( ) παρέμεινε και μετά το Silverstone. Γιατί, σου λέει, που να πιάσουμε το 107%. Βασίζεται στο ότι οι περισσότερες αποφάσεις απαιτούν ομοφωνία και στο ότι χρειάζονται τουλάχιστον είκοσι μονοθέσια και ζητάει ότι του κατέβει στο κεφάλι. Περιτριγυρίζει σαν τα όρνια πάνω από τα πτώματα άλλων (χρεοκοπημένων) ομάδων για να τσεπώσει τα ορφανά λεφτά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Δεν έχει σκεφτεί ούτε μια στιγμή να βελτιώσει την ταχύτητα των μονοθεσίων. Όσο πιο χάλια τόσο πιο καλά!
Από το 2006 μπαίνουν δύο καινούριες ομάδες. Μήπως είναι ώρα να τα μαζεύουμε κύριε Stoddart;Αργυρό βατόμουρο:
David Coulthard - Τραγικός όλη τη χρονιά. Δεν μπορεί να σε προσπερνάει ο Raikkonen (όσο καλός κι αν είναι) σαν να οδηγεί Ferrari κι εσύ Minardi. Τι απέγινε ο άνθρωπος που κόντραρε ακόμα και το μεγάλο Mika Hakkinen; Δηλώνει ότι θέλει να παραμείνει στη Formula 1 και δεν κάνει τίποτα (εντός πίστας) για να το αποδείξει. Καληνύχτα.Χάλκινο βατόμουρο:
Panasonic Toyota Racing - Μπάτζετ εφάμιλλο της Ferrari και αποτέλεσμα μια τρύπα στο νερό. Ηττήθηκαν ακόμα και από τη Jaguar. Όσο μας εντυπωσίασαν στην αρχή τόσο μας απογοήτευσαν στην συνέχεια. Περιμένω πολύ περισσότερα του χρόνου.Υ.Γ. Καταγγέλλω τον Raikkonen γιατί δεν γράφει τις επιλογές του επειδή βαριέται Άκου συμφωνεί σε όλα! ΑΙΣΧΟΣ
-
-
Νομιζω οτι δεν ειναι κακο να σχολιαζουμε επιλογες αν φυσικα αυτο γινεται για χαρη της κουβεντας και παντα με ευγενικο τροπο.
Κανω αυτη την εισαγωγη για να σχολιασω και εγω την επιλογη του Richards στην 10αδα των περισσοτερων. Θα κανω λοιπον την εξης ερωτηση: Αν στο CRB εχανε ο Richards, θα τον ειχατε ακομη στην 10αδα?
-
- M. Schumacher, γιατί είναι μακράν ο ταχύτερος και πιο σταθερός πιλότος τη τελευταία δεκαετία
- G. Fisichella, γιατί βγάζει, εδώ και πολλά χρόνια, από τη μύγα ξίγκι...
- J. Button, γιατί μέσα σε διάστημα μιας χρονιάς έκανε περισσότερα από όσα είχε καταφέρει συνολικά μέχρι τότε...
- J. Trulli, για την καταπληκτική του νίκη στο πριγκιπάτο
- L. Badoer, γιατί κατά την γνώμη μου είναι αυτός που μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κάνει σοβαρή και μεστή δουλειά...
- R. Brawn, γιατί παρόλο που άργησε να προσαρμοστεί στο νέο σύστημα φέτος πήρε άριστα παντού.
- R. Byrne, γιατί σχεδίασε ακόμα ένα μονοθέσιο - πρωταθλητή.
- D. Richards, για αυτά που κατάφερε φέτος με την ομάδα της BAR, αλλά και για τη δικαστική μάχη που έδωσε με τον 'γερασμένο' πλέον Williams.
- Bridgestone, γιατί φέτος έκλεισε στόματα (και το δικό μου) μετά την μετριότατη χρονιά του 2003.
- Όσοι ήταν υπεύθυνοι για την επιστροφή του Spa στο καλεντάρι της Formula 1.
Αρνητικές παρουσίες, όλοι αυτοί που κάνουν τη μια μαλακία μετά την άλλη και μετά λένε ότι η Ferrari είναι άπιαστη.
Dennis, Williams, Briatore, Mosley.-Να θυμίσω ότι το 1999, που η Ferrari πήρε το Πρωτάθλημα κατασκευαστών μετά από τόσα χρόνια, ο Dennis είχε δηλώσει με θράσος ότι υπόσχεται να κάνει τα πάντα για να κάνει η Ferrari να ξαναδεί Πρωτάθλημα άλλα τόσα χρόνια. Από τότε μόνο αυτό που υποσχέθηκε δεν έκανε, τρομάρα του...-
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Κανω αυτη την εισαγωγη για να σχολιασω και εγω την επιλογη του Richards στην 10αδα των περισσοτερων. Θα κανω λοιπον την εξης ερωτηση: Αν στο CRB εχανε ο Richards, θα τον ειχατε ακομη στην 10αδα?Εγώ προσωπικά ναι (ίσως σε χαμηλότερη θέση) γιατί όπως είπα ήρθε σε μία ομάδα ανέκδοτο και την έφερε δεύτερη στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Κάτι που οι προκάτοχοί του ούτε που φαντάζονταν.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Υ.Γ. Καταγγέλλω τον Raikkonen γιατί δεν γράφει τις επιλογές του επειδή βαριέται Άκου συμφωνεί σε όλα! ΑΙΣΧΟΣΕυχαριστώ, ευχαριστώ! Όταν μεγαλώσω θα γίνω ένας πετυχημένος δημόσιος υπάλληλος!!! Η καταγγελία σας καταγράφηκε και προωθήθηκε στον αρμόδιο!
ΥΓ. Μεταξύ σοβαρού και αστείου είχα 2 προόδους σήμερα. Που να κάθομαι να αφιερώνω χρόνο (ήμουν τυχερός που μου αρέσαν οι επιλογές του cristou.dimou ), η Java τρέχει!!!
-
Jarno! Jarno!
Οι 10 καλυτεροι της χρονιας!