-
παιδια την βοηθεια σας παρακαλω.
ο πατερας μου σκεφτεται να αγορασει ενα εκ των δυο μεταχειρισμενων αυ/των.
το δε lybra ειναι μοντελο 2001 με 40,000 km, και το εχουμε βρει απο γνωστο που λογω αναγκης το δινει στα 10,000 ε!. καθως δεν διαθετουμε parking και λογω υψηλης καταναλωσης που πιθανως θα εχει ενα διλιτρο ο father εχει στραφει και στην λυση ενος a160 με περιπου 16,500 μοντ 2001 επισης λογω σαφως μικροτερου ογκου καθως και λογω της καλη μεταπωλητικης αξιας που εχει ως mercedes. απο την μια συμφωνω μαζι του, αλλα 10,000 ευρω για lybra 2.0 μου φαινονται πολυ λιγα καθως το αυτοκινητο καινουργιο εχει κοντα στα 30,000 ευρω, και σε τρια χρονια να το πουλησει θα τα πιασει σιγουρα τα λεφτα της αγορας του.
εγω σαν ιταλοφιλος (εχω ενα πουντο hgt) του λεω να παρει την
lancia απο την αλλη και τα δικα του επιχειρηματα ειναι σωστα.καποιος κατοχος των παραπανω να δωσει περαιτερω πληροφοριες και την δικη σας αποψη παρακαλω!!!
ευχαριστω εκ των προτερω!!
-
το δε lybra ειναι μοντελο 2001 με 40,000 km, και το εχουμε βρει απο γνωστο που λογω αναγκης το δινει στα 10,000 ε!. καθως δεν διαθετουμε parking και λογω υψηλης καταναλωσης που πιθανως θα εχει ενα διλιτρο ο father εχει στραφει και στην λυση ενος a160 με περιπου 16,500 μοντ 2001 επισης λογω σαφως μικροτερου ογκου καθως και λογω της καλη μεταπωλητικης αξιας που εχει ως mercedes. απο την μια συμφωνω μαζι του, αλλα 10,000 ευρω για lybra 2.0 μου φαινονται πολυ λιγα καθως το αυτοκινητο καινουργιο εχει κοντα στα 30,000 ευρω, και σε τρια χρονια να το πουλησει θα τα πιασει σιγουρα τα λεφτα της αγορας του.
lancia απο την αλλη και τα δικα του επιχειρηματα ειναι σωστα.καποιος κατοχος των παραπανω να δωσει περαιτερω πληροφοριες και την δικη σας αποψη παρακαλω!!!
-
-
Noμίζω ότι δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης!
Η Mercedes δεν υπερτερεί πουθενά έναντι της Lancia,παρά μόνο στην ευκολία χρήσης μέσα στην πόλη,λόγω μικρότερου μεγέθους.
Δεν πιστεύω ότι η μεταπώληση πρέπει να είναι το κύριο κριτήριο επιλογής ενός αυτοκινήτου,καθώς είναι ένα προιόν (το αυτοκίνητο) ανταποδοτικό σε καθημερινή βάση.
Η τιμή της Lancia είναι άριστη! -
Íïìßæù ïôé ç óýãêñéóç Lancia Lybra 2.0 - Mercedes Á160 åßíáé åêôüò ôüðïõ êáé ÷ñüíïõ.Åßíáé ôåëåßùò äéáöïñåôéêÜ ðñÜãìáôá.ÄÝí èÝëù íá óå åðçññåÜóù áëëá 10000 åõñþ ãéá äßëéôñï ìåôá÷åéñéóìÝíï, ìïõ öáßíåôáé ëßãï ýðïðôï, þò ðñïò ôçí êáôÜóôáóç ôïõ ï÷Þìáôïò(áîéïðéóôßá-ôñáêáñßóìáôá-êëåììÝíï).Áð ôçí Üëëç ðñïóùðéêÜ ç Á160 äÝí ìïõ áñÝóåé óÜí áõôïêßíçôï.
-
αφού το έγραψε, αυτός που την δίνει είναι γνωστός και βρίσκεται σε ανάγκη. Δεν είναι και τόσο παράξενο
btw Lybra δαγκωτό και για μένα. Πανέμορφη μπερλίνα, και στα 2 λίτρα πρέπει να πηγαίνει και καλά
μπροστά της η Α-Klasse δείχνει (και είναι) μισό αμάξι (όχι μόνο σε μέγεθος).
Σπύρος
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Noμίζω ότι δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης!
Η Mercedes δεν υπερτερεί πουθενά έναντι της Lancia,παρά μόνο στην ευκολία χρήσης μέσα στην πόλη,λόγω μικρότερου μεγέθους.
Δεν πιστεύω ότι η μεταπώληση πρέπει να είναι το κύριο κριτήριο επιλογής ενός αυτοκινήτου,καθώς είναι ένα προιόν (το αυτοκίνητο) ανταποδωτικό σε καθημερινή βάση.
Η τιμή της Lancia είναι άριστη!Συμφωνω ως προς το τελευταιο αλλα ο πατερας μου την εχει πατησει με ολα τα αυτοκινητα που εχει αγορασει τα οποια οταν εφτανε η ωρα να τα αλλαξει δεν μπορουσε να τα πουλησει ουτε στην μιση τιμη.
το αυτοκινητο δεν ειναι ουτε κλεμμενο ουτε τρακαρισμενο!!!!
-
Εντάξει τότε, πάρε το Lybra. Αλλά πρώτα ένα εξονυχιστικό τεστ σε μηχανικό, γιατί εδώ μέσα έχουμε καραφλιάσει διαβάζοντας μηνύματα για ορισμένα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί ακόμα και σε καλά και καινούρια αμάξια.
-
lybra χαλαρα κιολας
-
Η lybra σαν αμάξι που έχει να προσφέρει περισσότερα πράγματα στον οδηγό και η επιλογή μου πάει εκεί...
Αλήθεια, τίποτα προβλήματα έχουν ακουστεί με αυτό το μοντέλο ??
-
Lybra 2000 με πόσοοοο? Τι συζητάτε ακόμα?
Υ.Γ. εφόσον το αμάξι είναι σε όλα οκ βέβαια...
-
ευχαριστω για τισ απαντησεις. πηγα και την ειδα,
μπλε μεταλλικο, μπεζ δερματινα, ηλιοροφη, κουκλα .ειπα στον πατερα μου οτι αν τολμησει και την χασει......
αμα δεν τον βολευει για την πολη, μπορει να παιρνει το hgt μου και να μου την δινει εμενα .
την δευτερα την παμε στον μηχανικο αν πει οτι ειναι οκ, θα την παρουμε.
θα σας κρατησω ενημερους.
-
Λύμπρα βέβαια!
Καταρχήν είναι πιο ασφαλές.Δευτερον με τέτοια τιμή που το αγοράζει (ούτε Πούντο-Ίμπιζα 1400 τέτοιας χρονολογίας δε βρίσκεις με τόσα!!!) ποιος νοιάζεται για τιμή μεταπώλησης; Την όποια μεταπωλητηκή χασούρα την έχει ήδη πληρωθεί!! Επίσης σε 3 χρόνια θα έχει βγεί το φέισλιφτ της ΝΕΑΣ Α-Κλας. Πόσο εύκολα να την πουλήσει λόγω άστρου; Χλωμό το κόβω...
Τρίτον θα του μείνουν 6500 ευρώ στην τσέπη.
Τέταρτον αν τελικά για κάποιον λόγο χάσει τελείως το αυτοκίνητο (κλοπή, καταστροφή, οτιδήποτε) στην μία περίπτωση χάνει 16500 ευρώ (και μάλιστα για... κουβά...) ενώ στην άλλη 10.000.
Πέμπτον αγοράζει ένα πλήρες αυτοκίνητο και όχι έναν τετράτροχο συμβιβασμό (ναι, έστω με αστέρι...)
Αν είχα χρόνο έγραφα κι άλλα, αλλά το μάθημα πιέζει...
-
Λύμπρα. Για το Α κλας έχω ακούσει και έχω διαβάσει τα χειρότερα, όσον αφορά την οδική συμπεριφορά και ποιότητα πολύ κάτω από τα στάνταρ της Μερσεντες.
Πάντως κι εμένα η τιμή μου φαίνεται ύποπτη χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω. -
Lybra χωρίς δεύτερη κουβέντα!!!!
-
Εν πρώτοις, είναι δυο τελείως διαφορετικά αυτοκίνητα. Η Lybra είναι ένα αρκούντως πολυτελές, ομοιογενές και κομψό μεσαίο οικογενειακό αυτοκίνητο, η Α160 είναι ένα υπερτιμημένο μικρό που προορίζεται για τη μαντάμ Σουσού.
Αν είχα πάντως να διαλέξω, θα'παιρνα τη Lybra με κλειστά μάτια.
-
Λύμπρα, Λύμπρα, Λύμπρα!!!!!
Ομορφότατο, πολυτελές, αξιοπρεπέστατο! Απορώ γιατί δεν 'έπιασε' αυτό το αυτοκίνητο... Ή μάλλον ξέρω γιατί δεν έπιασε! Συζητώντας με ένα φίλο Ιταλό καταλαβαίνω πως και στη γείτονα συμβαίνει ακριβώς το ίδιο φαινόμενο. Το αστέρι να έχει κι ας είναι και πατίνι... Una faccia, una razza που λένε! -
Μήπως του παρουσίαζε προβλήματα (μη αντιληπτά με την μία φορά) και θέλει να το ξεφορτωθεί..?
Το λέω γιατί 10k ευρώ είναι πολύ χαμηλή τιμή και αρκετά ύποπτη...Εκτός και αν ο άνθρωπος έχει όντως ανάγκη οπότε με κλειστά μάτια το Lybra..
Aλλο αυτοκίνητο άλλο κουβάς που θέλει να το παίξει πολυμορφικό με ένα αστέρι στο καπό... -
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Λύμπρα, Λύμπρα, Λύμπρα!!!!!
Ομορφότατο, πολυτελές, αξιοπρεπέστατο! Απορώ γιατί δεν 'έπιασε' αυτό το αυτοκίνητο... Ή μάλλον ξέρω γιατί δεν έπιασε! Συζητώντας με ένα φίλο Ιταλό καταλαβαίνω πως και στη γείτονα συμβαίνει ακριβώς το ίδιο φαινόμενο. Το αστέρι να έχει κι ας είναι και πατίνι... Una faccia, una razza που λένε!Συζητώντας παλιά με ένα φίλο αντιπρόσωπο, θυμάμαι ότι μου είχε πει πως η Lybra είχε ετοιμαστεί προς παραγωγή και πώληση 1-2 χρόνια προτού τελικά λανσαριστεί, αλλά καθυστέρησε εξαιτίας ενδεχομένων εσωτερικών προβλημάτων του Gruppo. Αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα το αμάξι να παραγκωνιστεί πρόωρα από τους ανταγωνιστές του, οι οποίοι καθότι κατασκευάστηκαν μεταγενέστερα έδειχναν μεγαλύτερα αυτοκίνητα έχοντας μεγαλύτερα μεταξόνια-μετατρόχια, αυξάνοντας και το μέσο όρο της κατηγορίας.
-
Ξεθάβω το θέμα καθώς χθες οδήγησα για καμια 10αρια κμ, την Α κλας ελεγκάνς 1700 κυβικα...
Επαθα πλακα απο την ποιοτητα κυλισης, τα εκπληκτικά καθίσματα με άσπρο δέρμα, και την ψηλή θέση οδήγησης.
Αρκετά ροπάτος κινητήρας (πόσα άλογα να είναι) και φούλ εξοπλισμένη.. Μέχρι και ηλιοροφή είχε...
-Ηταν η 2η μου επαφή με αυτοκίνητο της εταιρείας. Από την 1η ειχα απογοητευτεί (smart γαρ)...
Πολύ ωραία και ευκολοδήγητο αμάξι!!!
LANCIA LYBRA 2.0- MERC A160