-
-
Όχι, μούφα είναι. Το έχουν ξαναποστάρει πιο παλιά εδώ. Αλλο είναι το νόμισμά τους.
Επί Γκλιγκόροφ ήταν αυτό που βάζεις αλλά ούτε και αυτό κυκλοφόρησε ποτέ.
-
Όταν συνειδητοποιήσουμε ότι οι πολιτικοί μας και η πολιτική μας είναι για τα μπάζα, το Ελληνικό κράτος θα έχει μετακομίσει στην Πελοπόννησο και θα ξανακάνει πρωτεύουσα το Ναύπλιο.
-
στο μεταξύ, οι Τούρκοι στο Β. Ιράκ παίζουν μονότερμα
αυτό ΕΙΝΑΙ εξ. πολιτική -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
στο μεταξύ, οι Τούρκοι στο Β. Ιράκ παίζουν μονότερμα
αυτό ΕΙΝΑΙ εξ. πολιτικήενώ εμείς τον παίζουμε γενικώς......
-
Οσοι θέλετε, ρίξτε μια ματια στην ΕΤ3. Για ακόμη μια φορά, ο Σαββίδης παρουσιάζει τα πράγματα νηφάλια.
-
Νηφαλια,λιγο πριν την υπνηλια...
τεσπα την στιγμη που το εθνος καρδιοκτυπα και δονειται στους ρυθμους της Eurovision(στην οποια συμμετεχουν Αλβανια,Σκοπια,Τουρκια και Ισραηλ μεταξυ αλλων) φρονω πως ειναι ανεπικαιρο να συζηταμε οτιδηποτε αλλο
-
هذا العمل الفني حر، بإمكانك إعادة نشره و/أو تعديله وفقاً لشروط
بإمكانك الحصول على عينة من هذه الرخصة من عدة مواقع من بينها
رخصة الفنون الحرةهذا العمل الفني حر، بإمكانك إعادة نشره و/أو تعديله وفقاً لشروط
رخصة الفنون الحرةهذا العمل الفني حر، بإمكانك إعادة نشره و/أو تعديله وفقاً لشروط
رخصة الفنون الحرة -
Φίλε Κώστα γνωρίζεις Ιρανικά βλέπω!
Αυτόν τον λαό τον έχω μέσα στην καρδιά μου! -
Πάντως τελικά για μια ιστορία που ξεκίνησε ο τίτο μετά τον 2ο παγκ.πόλεμο όπως φένετε σοφά γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνετε στο μέλλον
τελικά και ΑΠΛΑ, δεν μπορούμε να είμαστε ξεκάθαροι όλοι μας ότι δεν δεχόμαστε ΤΙΠΟΤΑ απο ότι μας λένε οι σκοπιανοί?
Οτι πάντοτε του είχαμε **χεσμένους **και αν δεν πηγαίναμε να κάνουμε καμμιά εταιρεία εκει πάνω ακόμα τα παπούτσια απ,έξω απ,το σπίτη τους θα τα φοράγαν με την σειρά η οικογένεια?ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΑΠ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,
παζάρια μάλλον κάνουνε τα ελληνικά λαμόγια
εκτός απο το 57 η 90 τοις εκατό, του ΑΕΠ των σκοπίων να πάρουν και το υπόλοιπο ώστε να γίνει οικονομικό κρατίδιό ΤΟΥΣ,Π.Χ.
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . ΑΝ σκεφτείται πόσο ενωμένοι ήμασταν στο γιούρο (ποδόσφαιρο) και πόσο μπορούμε να αντιμετωπήσουμε
τον κάθε σκοπιανόγυφτο, ΓΥΦΤΟ, πάρτε χαμπάρι ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΑ τα **κωλογλυφτ-ώνια **Μετο συμπάθειο αλλά άρχισα να νομίζω ότι έχουν δύναμη κάποιοι απ, αυτούς στα τηλεοπτικά μέσα μας.
-
Ο χρήστης batmanx έγραψε:
Νηφαλια,λιγο πριν την υπνηλια...τεσπα την στιγμη που το εθνος καρδιοκτυπα και δονειται στους ρυθμους της Eurovision(στην οποια συμμετεχουν Αλβανια,Σκοπια,Τουρκια και Ισραηλ μεταξυ αλλων) φρονω πως ειναι ανεπικαιρο να συζηταμε οτιδηποτε αλλο
εδω συμμετεχει η ελλαδα, δεν θα συμμετεχουν αυτοι;
Π.Χ. ΑΝ σκεφτείται πόσο ενωμένοι ήμασταν στο γιούρο (ποδόσφαιρο) και πόσο μπορούμε να αντιμετωπήσουμε
τον κάθε ΓΥΦΤΟ πάρτε χαμπάρι ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΑ τα κωλογλυφτ-ώνιαε ρε γελια που κανουμε
ειμαστε γαυροι απο τον πειραια, μαμαμε τουρκους βαζελες και βορρα -
Ολοι μας πιέζουν για αναγνώριση των Σκοπίων 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ', θα το ακούσετε στις ειδήσεις.........
-
Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τους κάνουμε το χατήρι. Από αυτούς δηλαδή τι βοήθεια είδαμε στην εξωτερική μας πολιτική; Άντε σιχτίρι ΟΛΟΙ τους. Να κοιτάξουμε κι εμείς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το δικό μας συμφέρον και τίποτ'άλλο.
-
Εδώ και λίγες ώρες είμαι στην Σόφια.
Δεν πέρασε από κανενός κυβερνώντα το μυαλό ( το ποιό ; ) να βοηθήσει αυτόν το λαό ; Μόνο τις μίζες για την Ολυμπιάδα να τους δίναμε θα ήταν στα τέσσερα μέχρι το 2.120. Θα είχαμε αποκτήσει έναν καλό σύμμαχο για τα μέτωπα στα Βαλκάνια και θα τους είχαμε και στο χέρι εάν αποφάσιζαν μετά το 2.120 να κουνηθούν. Ουσιαστικά θα τους είχαμε κυριεύσει ειρηνικά.
Αντ' αυτού δίναμε όπλα και βοήθεια στα Σκόπια...
-
'Ουσιαστικά θα τους είχαμε κυριεύσει ειρηνικά'. Μετά από τόσες εκατοντάδες εκατομύρια
-
Πλάκα κάνεις ; Τι εκατομμύρια επενδύσεων ; Στην Αλβανία μπήκαμε και μετά φύγαμε και αφήσαμε Ιταλούς και ΣΙΑ να κάνουν παιχνίδι. Στα Σκόπια δώσαμε λεφτά και ουσιαστικά τρέφαμε το φίδι ( αφού ξέραμε ότι έχουν σκοπό ). Οι Βούλγαροι γιατί ;
-
Σε πληροφορώ ότι ένα ουκ ολίγες εταιρείες παραγωγής ενδυμάτων έχουν μεταφέρει την παραγωγή τους από την Ελλάδα στη Βουλγαρία προ πολλού.
-
αυτό το ξέρω. Ξέρω επίσης και εταιρείες που έχουν πιο βαριά βιομηχανία και την έχουν φέρει στην Βουλγαρία.
Εγώ έλεγα για ζεστό χρήμα προς το κράτος. Και λέω ότι μόνο οι μίζες από την Ολυμπιάδα θα ήταν αρκετές.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Πλάκα κάνεις ; Τι εκατομμύρια επενδύσεων ; Στην Αλβανία μπήκαμε και μετά φύγαμε και αφήσαμε Ιταλούς και ΣΙΑ να κάνουν παιχνίδι. Στα Σκόπια δώσαμε λεφτά και ουσιαστικά τρέφαμε το φίδι ( αφού ξέραμε ότι έχουν σκοπό ). Οι Βούλγαροι γιατί ;Και στην Αλβανία και στα Σκόπια έχουμε κατευθύνει τεράστια ποσά βοήθειας (είτε άμεσα είτε έμεσα μέσω της ΕΕ). Μόνο πριν λίγους μήνες εγκαινιασθηκε ένα μεγάλο νοσοκομείο στα Τιρανα φτιαγμένο από το ζεστό χρήμα που βγήκε από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου (χωρίς βέβαια να μπούν στον κόπο να τον ρωτήσουν). Για να μην μιλήσουμε για τα ~5εκ τον μήνα που στέλνονται από την μειονότητα. Τα ιδιωτικά κεφάλαια δεν με απασχολουν, το κεφάλαιο δεν έχει εθνικότητα.
Όσο για το 'γιατί οι Βούλγαροι' δες τα τελευταία 1000 χρόνια ιστορίας και θα καταλάβεις (πχ η Βουλγάρικη κατοχή της Μακεδονίας ήταν απίστευτα σκληρή, είχαν βλέπεις ξεθαρέψει και αυτά τα ποντίκια μαζι με τους Τσάμηδες απ'την άλλη). -
Εννοείς βάσει του ιστορικού τους παρελθόντος...ΟΚ.
Αιφνίδια αναγνώριση των Σκοπίων ως Δημοκρατία της Μακεδονίας