-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
σήμερα έδειχνε στο Μέγκα την ελληνική σημαία σε μεγάλο μέγεθος σε διαφημιστικό σταντ σε δρόμο αντι του σταυρού να φέρει την σβάστιγκα των ναζί.αυτά να τα βλέπουμε όλοι μας.....
και θέλουμε τους κωλοσκοπιανούς φίλους ??????
ΟΧΙ......... -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
σήμερα έδειχνε στο Μέγκα την ελληνική σημαία σε μεγάλο μέγεθος σε διαφημιστικό σταντ σε δρόμο αντι του σταυρού να φέρει την σβάστιγκα των ναζί.
αυτά να τα βλέπουμε όλοι μας.....
ΟΧΙ.........μαθήματα προηγμένης συλλογιστικής
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
σήμερα έδειχνε στο Μέγκα την ελληνική σημαία σε μεγάλο μέγεθος σε διαφημιστικό σταντ σε δρόμο αντι του σταυρού να φέρει την σβάστιγκα των ναζί.
γιατί ????
εμείς πήγαμε να χλευάσουμε ποτέ το εθνικό σύμβολο κανενός κράτους ????
άν θέλουν καλή γειτονία δεν πρέπει να προκαλούν........ -
γιατί ????
άν θέλουν καλή γειτονία δεν πρέπει να προκαλούν........Ποιοί 'εμείς'; Εγώ; Εσύ; Ο Μπάμπης ο Σουγιάς; Το επίσημο Ελληνικό Κράτος;
Εκτός και το εν λόγω σκηνικό έγινε από την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ. -
γιατί ????
άν θέλουν καλή γειτονία δεν πρέπει να προκαλούν........Ποιοί 'εμείς'; Εγώ; Εσύ; Ο Μπάμπης ο Σουγιάς; Το επίσημο Ελληνικό Κράτος;
Εκτός και το εν λόγω σκηνικό έγινε από την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ.νομίζω η κυβέρνηση της FYROM....
αλλά και οι κάτοικοι δεν πάνε πίσω...... -
γιατί ????
άν θέλουν καλή γειτονία δεν πρέπει να προκαλούν........Τα πιστεύεις σοβαρά αυτά που λες ή έτσι γράφεις κάτι για να γεμίζουμε το forum
Ποιοί είμαστε εμείς μπορείς να μου πεις? Έτσι για να συννενοούμαστε δηλ : αν σου βρω 1,2 5, 10,100,1000 Έλληνες που έχουν χλευάσει εθνικό σύμβολο άλλου κράτους τι θα κάνεις, θα καταπιείς τη γλώσσα σου και θα μας πεις μεγαλοφώνως κωλοέλληνες, ε? Για πες μου σε παρακαλώ...Σου έχουν μιλήσει ποτέ για τη Χρυσή Αυγή, για τα γήπεδα με τους 'φιλάθλους', για ακροδεξιές οργανώσεις μπλα μπλα... -
λήψη από την τηλεόραση
-
Λοιπόν για να τελειώνει αυτό το θέμα......
Το είπα και παραπάνω άν δεν το κατάλαβες........
Και η φωτό ποιός την έβαλε εκεί ????
ΕΓΩ??????????????????????????????????
ΕΣΥ???????????????????
ή ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ??????????????????????
Δεν την έβαλε η κυβέρνηση της Φυρόμ????????????????????
Τότε ποιός ????????????????
Δεν είναι για σένα χλευασμός της σημαίας μας ???????????????? -
Ε και τι έγινε βρε Θόδωρα? Να κάνουμε εισβολή τώρα?
-
γιατί ????
άν θέλουν καλή γειτονία δεν πρέπει να προκαλούν........Μπα μόνο κάτι σημαίες (κομάτια πανί δηλαδή) έχουμε κάψει κατά καιρούς,άλλων κρατών μη αρεστών σε εμάς.
Οι Σκοπιανοί είναι στριμωγμένοι και γι' αυτό προβαόνουν σε τέτοιες ακραίες ενέργειες.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ε και τι έγινε βρε Θόδωρα? Να κάνουμε εισβολή τώρα?ρε Νίκο...ΟΧΙ...
αλλά δεν μπορούμε να τα δεχτούμε και όλα........
ίσως εγώ να είμαι τόσο τρελός ή γραφικός που αγαπώ την πατρίδα μου? -
toyotaman, δλδ όταν κάηκε τούρκικη σημαία σε ποδοσφαιρικό αγώνα η Τουρκία έπρεπε να μας είχε μπουμπουνίσει 20 πυραύλους για να μάθουμε ε; (όλοι εμείς)
Ψηφίζεις είπαμε, ε;
-
Ε και τι έγινε βρε Θόδωρα? Να κάνουμε εισβολή τώρα?
ρε Νίκο...ΟΧΙ...
αλλά δεν μπορούμε να τα δεχτούμε και όλα........
ίσως εγώ να είμαι τόσο τρελός ή γραφικός που αγαπώ την πατρίδα μου?Με κραυγές και κατάρες δεν γίνεται τίποτα Θόδωρα. Δηλαδή, οι υπόλοιποι δεν αγαπάμε την πατρίδα μας?
Τέτοια φαινόμενα είναι συχνά. Και σε εμάς.
Ηρεμα πρώτα απ' όλα.
-
toyotaman, δλδ όταν κάηκε τούρκικη σημαία σε ποδοσφαιρικό αγώνα η Τουρκία έπρεπε να μας είχε μπουμπουνίσει 20 πυραύλος για να μάθουμε ε; (όλοι εμείς)Ψηφίζεις είπαμε, ε;
λάθος που την κάψαμε......
εγώ έτσι πιστεύω...... -
γιατί ????
άν θέλουν καλή γειτονία δεν πρέπει να προκαλούν........Αν έχεις κάτι να απαντήσεις σε αυτό το χονδροειδέστατο 'ψέμα - λάθος' το οποίος έγραψες από πάνω τυφλωμένος από ' εθνική περηφάνεια 'και το οποίο μόνο σχολίασα θα με ενδιέφερε να το ακούσω...
Το υπόλοιπο παραλήρημα :Λοιπόν για να τελειώνει αυτό το θέμα......
Το είπα και παραπάνω άν δεν το κατάλαβες........
Και η φωτό ποιός την έβαλε εκεί ????
ΕΓΩ??????????????????????????????????
ΕΣΥ???????????????????
ή ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ??????????????????????
Δεν την έβαλε η κυβέρνηση της Φυρόμ????????????????????
Τότε ποιός ????????????????
Δεν είναι για σένα χλευασμός της σημαίας μας ????????????????δεν με ενδιαφέρει...
-
Λοιπόν.....
σταματώ να ξαναμιλήσω για αυτά τα θέματα........ -
Λοιπόν.....
σταματώ να ξαναμιλήσω για αυτά τα θέματα........Καλύτερα να συνέχιζες να συμμετέχεις, αλλά
- Με διάθεση να δεις μήπως υπάρχει και κάποια άλλη 'αλήθεια', πέρα από την δική σου
- Συνειδητοποιώντας ότι η προπαγάνδα είναι ίδια παντού. Και εδώ και έξω
- Ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι να αντιμετωπίσεις μια κρίση
- Ότι η πολιτική δεν είναι ποτέ συνώνυμο της λογικής
- Όλοι οι πολιτικοί δεν είναι προδότες
-
Πάρα πολύ ωραία. Αποκαλύπτουν οι Σκοπιανοί ακριβώς πώς βλέπουν το διάλογο και όλο αυτό το ζήτημα. Εδώ να επισημάνω και κάτι ακόμα: η μεγάλη αποτυχία των πολιτικών μας είναι που με τα συλλαλητήρια μιλάγανε για ελληνικότητα της Μακεδονίας, κάτι που ο ξένος το εξελάμβανε ακόμη και ως επεκτατισμό κατά των Σκοπίων, ενώ έπρεπε να εστιάσουμε την προσοχή μας στον αλυτρωτισμό τους.
Η κίνηση αυτή με την παραποίηση της σημαίας μας δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη. Δεν πιστεύω ότι ήταν 'τυχαία και αυθόρμητη κίνηση πολιτών'. Σε πρώτη φάση πρέπει να ασκηθεί ΒΕΤΟ και να παραμείνει εν ισχύι μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα. Κι ας φωνάζουν ο Θάμνος και η Κοντολύσσα όσο θέλουν.
Δεν δέχομαι βεβαίως συμψηφισμούς και υποβαθμίσεις του γεγονότος. Αρκετά! Εδώ έχουμε σχεδόν σίγουρα μια ΕΠΙΣΗΜΗ κίνηση προσβολής της Ελλάδος και πρέπει να απαντήσουμε σε υψηλούς τόνους, για να σφίξουν λιγάκι οι γλουτοί. Άντε, γιατί όταν υποχωρείς παντού και πάντα, στο τέλος γίνεσαι ο μαλάκας της υπόθεσης.
-
...και οτι βασικά όπως εγώ δε βρίσκω κανένα λόγο να απολογηθώ για ότι κάνει και ότι λέει ο κάθε Χρυσαυγίτης και ο κάθε Βελλόπουλος μάλλον δεν πρέπει να ζητάμε τα ρέστα από όλοκληρους λαούς για πράξεις που αν μη τι άλλο δεν είμαστε σίγουροι σε ποιόν πρέπει να τις αποδώσουμε...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
...και οτι βασικά όπως εγώ δε βρίσκω κανένα λόγο να απολογηθώ για ότι κάνει και ότι λέει ο κάθε Χρυσαυγίτης και ο κάθε Βελλόπουλος μάλλον δεν πρέπει να ζητάμε τα ρέστα από όλοκληρους λαούς για πράξεις που αν μη τι άλλο δεν είμαστε σίγουροι σε ποιόν πρέπει να τις αποδώσουμε...Ακριβώς έτσι.
Αιφνίδια αναγνώριση των Σκοπίων ως Δημοκρατία της Μακεδονίας