-
θα ηθελα να ρωτησω αν αυτα προιοντα καθαρισμου των ινζεκτιον κανουν δουλεια η οχι στα μπεκ του, αν εχει επιπτωσει καμια στο κινητηρα και τη προτεινετε αν εχετε δοκιμασει κατι?
-
θα ηθελα να ρωτησω αν αυτα προιοντα καθαρισμου των ινζεκτιον κανουν δουλεια η οχι στα μπεκ του, αν εχει επιπτωσει καμια στο κινητηρα και τη προτεινετε αν εχετε δοκιμασει κατι?
-
-
Ο χρήστης crawler έγραψε:
θα ηθελα να ρωτησω αν αυτα προιοντα καθαρισμου των ινζεκτιον κανουν δουλεια η οχι στα μπεκ του, αν εχει επιπτωσει καμια στο κινητηρα και τη προτεινετε αν εχετε δοκιμασει κατι?Εγώ έχω δοκιμάσει το ανάλογο προϊόν της pro-tec (pro-tec linear cleaning ή κάπως έτσι). Δεν ξέρω αν κάνει δουλεία, αλλά όλοι λένε πως είναι καλό...
-
Τό ίδιο βάζω πού καί πού καί εγώ.
Αλλά υπάρχει κάποιος τρόπος νά καταλάβεις άν όντως κάνει δουλειά;
Μάλλον όχι. -
ειδικα για τα μπεκ αν θελει κανεις να ειναι σιγουρος για το αποτελεσμα καλο ειναι να τα βγαλει [σε ενα προγραμματισμενο σερβις ισως] και να τα παει για καθαρισμα με υπερηχους οπου θα του δοθει και εντυπο με ολα τα χαρακτηριστικα πριν και μετα τον καθαρισμο.
-
ειδικα για τα μπεκ αν θελει κανεις να ειναι σιγουρος για το αποτελεσμα καλο ειναι να τα βγαλει [σε ενα προγραμματισμενο σερβις ισως] και να τα παει για καθαρισμα με υπερηχους οπου θα του δοθει και εντυπο με ολα τα χαρακτηριστικα πριν και μετα τον καθαρισμο.
και τι τιμες εχουν οι υπερηχοι για καθαρισμο
-
Ο χρήστης crawler έγραψε:
και τι τιμες εχουν οι υπερηχοι για καθαρισμο
αν θυμαμαι καλα για το ενα που εχω [monopoint] πληρωσα πριν κανα χρονο 12-15 ευρω ομως αν πας τεσσερα κανουν καλυτερη τιμη.
περι μπεκ