-
καλησπερα
αν μπορειτε σας παρακαλω βοηθηστε με να αποφασισω ποιο αυτοκινητο να αγορασω με ολα τα υπερ και τα κατα αλλα εμπεριστατωμενα
εχω καταληξει σε τρια μοντελλα και θελω μια μεγαλη βοηθεια
citroen c4 1.4 5 doors
honda civic 1.4 LS 5 doors
mazda 3 1.6 baseδεν με ενδιαφερει το θεμα της επιταχυνσης αρκει φυσικα να ειναι μεσα σε αποδεκτα πλαισια και οχι να παει το αυτοκινητο σαν χελωνα
σας ευχαριστω
-
καλησπερα
αν μπορειτε σας παρακαλω βοηθηστε με να αποφασισω ποιο αυτοκινητο να αγορασω με ολα τα υπερ και τα κατα αλλα εμπεριστατωμενα
citroen c4 1.4 5 doors
mazda 3 1.6 baseδεν με ενδιαφερει το θεμα της επιταχυνσης αρκει φυσικα να ειναι μεσα σε αποδεκτα πλαισια και οχι να παει το αυτοκινητο σαν χελωνα
σας ευχαριστω
-
καλησπερα
citroen c4 1.4 5 doors
σας ευχαριστω
-
Δεν θα επερνα το c4 επειδη ειναι καινουριο μοντελο και δεν ξερουμε τι προβληματα θα βγαλει ακομα...
Αναμεσα στο χοντα και στο μαζντα δεν θα διαλεγα το χοντα (παρολλου που ειναι ενα πολυ καλο αμαξι) για το λογο οτι το μαζντα ειναι 1.6 και το χοντα 1.4.
Επισης στα + του 3 ειναι η πολυ ομορφη εσωτερικη και εξωτερικη εμφανιση. Επισης σε μια προσφατη φοκιμη στουσ 4τροχους mazda 3 2,0 vs Golf 2,0 vs Altea οι 4Τ παρουσιαζουν την οδικη συμπεριφορα του 3αριου ως ενδοαφερουσα. Φυσικα δεν ξερω αν ισχυει στην 1,6 εκδοση -
Μου φαινεται λιγο 'περιεργο' που εχεις καταληξει σε αυτα τα τρια μοντελα.Να υποθεσω πως εχεις αποκλεισει τα πιο 'δημοφιλη' astra,corolla,focus,golf για δικους σου λογους.
Ζητας ολα τα υπερ και τα κατα που εγω δυστυχως δε τα ξερω!
Οποτε αν θες μια γνωμη ετσι απλα θα σου ελεγα το civic εαν δε σε ενοχλει η θεση του κιβωτιου ως πιο ομορφο,πιο αξιοπιστο(Ιαπωνικο),και 7 χρονια εγγυηση!!!!!! -
Αν και λάτρης της citroen και εγώ με την σειρά μου δεν θα σε συμβουλευα για το c4 ακόμα. Θα πρέπει να καλυφτούν οι παιδικές του ασθένειες και μετά να το σκεφτείς (άρα μιλάμε τουλάχιστον μετά από ένα χρόνο... ) Βέβαια σαν παραδοσιακή citroen, θα έχει καλά κρατήματα και πλαίσιο, φρένα, και άνεση παρόλο που δεν υπάρχει η υδροπνευματική (κακώς κατά την άποψή μου ).
Το 3 για μένα είναι η καλύτερη επιλογή στην κατηγορία του στα 1.6 βέβαια. Συνδυάζει ωραίο εσωτερικό, καλό μοτέρ, πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά σε συνδυασμό με αναρτήσεις και τιμόνι και τέλος βέβαια παραδοσιακή ιαπωνική αξιοπιστία. Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται από πλευράς after sales εξυπηρέτηση της mazda όσο και τιμές service.
Το honda είναι και αυτό τυπικά αξιόπιστο ως ιαπωνικό, με καλή πόιότητα κατασκευής, παραδοσιακά με καλό μοτέρ (παρόλο που δεν είναι τύπου vvti όπως της toyota, παρόλο που το 1.6 είναι) και καλή οδηγική συμπεριφορά βέβαια όχι στα επίπεδα της mazda και citroen Βέβαια στα αρνητικά είναι το after sales για ευνόητους λόγους....
Νομίζω πως το Mazda είναι η πιό ολοκληρωμένη λύση...
-
ΦΙΛΑΡΑΚΙ μαζντα γιατι δεν τα παω τα χοντα παρολο που ειναι σχετικα δυνατα ειναι V-TEC ΑΝ και μου αρεσει το C4 ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ καινουργιο και θα εχει προβληματα
-
Αγαπητε μην ακους τα περι καινουριου. C4 πάρε.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Αγαπητε μην ακους τα περι καινουριου. C4 πάρε.κι εγω C4 θα έπαιρνα ακριβως γιατι ειναι καινουριο
-
Απο αυτα τα 3 θα ελεγα το mazda γιατι ειναι απλα καλύτερο,γιατί ειναι πολύ ωραίο και γιατί ειναι 1.6
-
Από τη διαφορά ιπποδύναμης/τιμής και μόνο δεν τίθεται θέμα, 'τριάρι' που είναι από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο στα '1.600' με βάση και την τιμή του.
Μοναδικό και ουσιαστικό μειονέκτημα ο μικρότερος χώρος αποσκευών σε σχέση με τους περισσότερους ανταγωνιστές του. (50 λίτρα λιγότερα)
Απορία: η C4 1.4 με 90 άλογα θα κινείται;
-
C4 με κλειστά μάτια !! Θα το έπαιρνα κι εγώ αλλά άργησε λίγο και βιαζομουν. Είναι όμορφο, σίγουρα θα είναι καλοστημένο, με πολύ ευχάριστο εσωτερικό. Για τα υπόλοιπα θα δούμε στην πορεία αλλά έχω εμπιστοσύνη στην Citroen !Είναι μια από τις 3-4 αγαπημένες μου μάρκες γιατί ξέρει πάντα να φτιαχνει όμορφα και πολύ ενδιαφέροντα αυτοκίνητα.
-
χαλαρα το mazda...........
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
χαλαρα το mazda...........μάζντα και για μένα. Μεγαλύτερο μοτέρ, καλό στήσιμο-φρένα απ'ότι διαβάζουμε, ποιότητα+αξιοπιστία Japan και πολύ όμορφο κατά τη γνώμη μου.
το C4 ακούγεται καλό, αλλά με 1,4 στα κιλά που παίζουν τα αυτοκίνητα της κατηγορίας πλέον ξεχνάς την ενεργητική ασφάλεια.... Το Σιβίκ το απορρίπτω για ένα (υποκειμενικό) λόγο και μόνο: είναι πανάσχημο (5d) το καημένο
Σπύρος
-
Χμμμ… εγώ θα σου δώσω μια αρκετά τεκμηριωμένη απάντηση, που σίγουρα θα σου πάρει αρκετή ώρα να την διαβάζεις, με άμεσο αποτέλεσμα να χάσεις πολύ ώρα…
Α! και συγνώμη για αρκετά μεγάλο πόστ που θα ακολουθήσει αμέσως τώρα.CITROEN C4 !!!
-
mazda χωρίς δεύτερη σκέψη
-
Συγνώμη κιόλας, ορισμένοι πως κρίνετε ως καλή επιλογή ένα αυτοκίνητο που δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει; Από το σουλούπι;
Mazda 1,6 θα έλεγα, αλλά κι ο εξοπλισμός έχει σημασία όταν δίνεις 6 μύρια. Για δες και κανένα Γερμανικό.
-
εγω να σας πω την αληθεια σπαστικα τρελα με την citroen που γερμανοποιειται...........ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΑΣ ΕΛΕΟΣ........
ειναι δυνατον??? αφησαν τουν ημιυστερουντες βραχιονες για να πανε στον ημιακαμπτο??? και αυτο γιατι??? για να τους μεινουν φραγκα να βαλουν καλυτερα πλαστικα??? ΕΛΕΟΣ -
Εμένα πάντως η C4 μου φαίνεται σαν πραγματική Σιτροέν στο σχεδιασμό τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού. Και από ό,τι έχω ακούσει για το τι λένε τα άρθρα του ξένου ειδικού τύπου είναι πραγματική Σιτροέν και στην οδική συμπεριφορά.
Πολύ δύσκολο δίλημμα: C4 ή Mazda 3? Μπορείς να περιμένεις λίγο ώστε να κυκλοφορήσει η C4 και να έχεις καλύτερη εικόνα γι'αυτήν;
-
Θα συμφωνήσω με τον Kyan αφού όντως ο ξένος τύπος εκφράζεται με πολύ καλά λόγια για την C4. Αλλά και στους 4Τ ο ΣΧ έγραψε πάρα πολύ καλά λόγια. Εμένα μου άρεσει πάρα πολύ. Τώρα για τον ημιάκαμπτο και τους υστερούντες λυπάμαι που θα το πω αλλά αυτή είναι η εξέλιξη των ειδών. Δεν συμφωνώ οτι είναι απαραίτητα κακή λύση ( μάλλον σκέφτεστε GolfIV και βγάζεται σπυριά ) αφού με το κατάλληλο στήσιμο όλα μπορούν να γίνουν.
αποφαση για νεο αυτοκινητο