-
Θα μπορουσαν να μπουν στα ''ανεκδοτα'' ή στο ''οτι πιο περιεργο στους ελλ. δρομους'' ομως για την καλυτερη ταξινομηση και συγκεντρωση τους ενα τοπικ ειδικα για αυτες ισως ηταν προτιμοτερο.
αστειες φωτογραφιες λοιπον σε θεματα που αφορουν την αυτοκινηση φυσικα και κατα προτιμηση δικες μας και οχι απο αλλες πηγες για να τις μοιραστουμε και να γελασουμε λιγο.
κανω την αρχη με μια για φιλοζωους........μου εκανε τρομερη εντυπωση η εκφραση του σκυλου καθως με κοιταζε την ωρα που τον φωτογραφιζα.
απο την βιασυνη μου γιατι ειχα σταματησει μες την μεση στον δρομο δεν κατεβασα το παραθυρο μου με αποτελεσμα καποιες οχι και τοσο ομορφες αντανακλασεις. -
Θα μπορουσαν να μπουν στα ''ανεκδοτα'' ή στο ''οτι πιο περιεργο στους ελλ. δρομους'' ομως για την καλυτερη ταξινομηση και συγκεντρωση τους ενα τοπικ ειδικα για αυτες ισως ηταν προτιμοτερο.
αστειες φωτογραφιες λοιπον σε θεματα που αφορουν την αυτοκινηση φυσικα και κατα προτιμηση δικες μας και οχι απο αλλες πηγες για να τις μοιραστουμε και να γελασουμε λιγο.
κανω την αρχη με μια για φιλοζωους........μου εκανε τρομερη εντυπωση η εκφραση του σκυλου καθως με κοιταζε την ωρα που τον φωτογραφιζα.
απο την βιασυνη μου γιατι ειχα σταματησει μες την μεση στον δρομο δεν κατεβασα το παραθυρο μου με αποτελεσμα καποιες οχι και τοσο ομορφες αντανακλασεις. -
Ξερετε τι σημαινει Fanny;
Σημαινει Κ*λομερια.
Funny=αστειο
Νικος
ΥΓ: αμα το εγραψες επιτηδες τοτε παω πασο
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Ξερετε τι σημαινει Fanny;Σημαινει Κ*λομερια.
Funny=αστειο
Νικος
χεχεχεχε....με προλαβες
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Ξερετε τι σημαινει Fanny;Σημαινει Κ*λομερια.
Funny=αστειο
Νικος
καλοοοοο!!
οχι δεν το εκανα επιτηδες.......μαλλον νυσταζα την ωρα που το εγραφα!!
-
το αποτελεσμα ενος αρκετα αστειου τρακαρισματος τουλαχιστον εκ του αποτελεσματος...........το μικρουλη αυτο ηταν παρκαρισμενο οταν απο πισω επεσε δεν ξερω πως αυτος που το καταντησε ετσι.
μιλαμε για αμαξωμα με πολυ ''παθητικη'' ασφαλεια!!!!!
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
το αποτελεσμα ενος αρκετα αστειου τρακαρισματος τουλαχιστον εκ του αποτελεσματος...........το μικρουλη αυτο ηταν παρκαρισμενο οταν απο πισω επεσε δεν ξερω πως αυτος που το καταντησε ετσι.μιλαμε για αμαξωμα με πολυ ''παθητικη'' ασφαλεια!!!!!
Το αυτοκίνητο είναι στην Ηλιούπολη, έτσι; Θυμάμαι ότι όταν το είχα δει για πρώτη φορά είχα σταματήσει και γέλαγα για μερικά λεπτά.
-
Ο χρήστης maf έγραψε:
[
Το αυτοκίνητο είναι στην Ηλιούπολη, έτσι; Θυμάμαι ότι όταν το είχα δει για πρώτη φορά είχα σταματήσει και γέλαγα για μερικά λεπτά.ακριβως..........εγω μολις το ειδα εβγαλα την φωτογραφικη μηχανη που εχω παντα μαζι μου και πηρα αυτες τις [νομιζω] αρκετα αστειες φωτογραφιες.
βεβαια για την κοπελα που οπως εμαθα αργοτερα ανηκε το αυτοκινητο αυτο ισως να μην ηταν και πολυ αστειο το γεγονος......... ή μηπως και να ηταν αφου πιθανως πηρε αποζημιωση για ολικη καταστροφη.
-
το αποτελεσμα ενος αρκετα αστειου τρακαρισματος τουλαχιστον εκ του αποτελεσματος...........το μικρουλη αυτο ηταν παρκαρισμενο οταν απο πισω επεσε δεν ξερω πως αυτος που το καταντησε ετσι.μιλαμε για αμαξωμα με πολυ ''παθητικη'' ασφαλεια!!!!!
Πως να κανετε το αυτοκίνητό σας smart....ανευ διδασκάλου...
-
αν και στην εισαγωγη του θεματος εκανα λογο για αστειες φωτογραφιες που εχουμε εμεις τραβηξει δεν μπορεσα να αντισταθω στον πειρασμο να ''ανεβασω'' και μερικες που εχω απο αρχεια που κατα καιρους εχω λαβει απο φιλους μεσω net.
θα βαλω το λινκ που παραπεμπει σε ολο το briefcase του pathfinder για να εμφανιζονται ολες ταυτοχρονα και να μην βαζω για την καθε μια ξεχωριστα .
-
Τις πιο κατω φωτο τις εχω βρει στο ιντερνετ:
Αν δεν βρισκεις χωρο να παρκαρεις :
Αν κυκλοφορησει και σε αλλο μοντελο (156 GTA ) θα βαλω και εγω
-
ôï áðïôåëåóìá åíïò áñêåôá áóôåéïõ ôñáêáñéóìáôïò ôïõëá÷éóôïí åê ôïõ áðïôåëåóìáôïò...........ôï ìéêñïõëç áõôï çôáí ðáñêáñéóìåíï ïôáí áðï ðéóù åðåóå äåí îåñù ðùò áõôïò ðïõ ôï êáôáíôçóå åôóé.ìéëáìå ãéá áìáîùìá ìå ðïëõ ''ðáèçôéêç'' áóöáëåéá!!!!!
Å ü÷é êáé ôñáêÜñéóìá...Éóùò ìÜæåøå óôï ðëýóéìï.
ÌÜëëïí üìùò, ðñüêåéôáé ãéá åîåëéãìÝíç ôå÷íïëïãßá.Óôï ðáñêÜñéóìá 'ìáæåýåé' ôï ìåôáîüíéï êáé áíáóçêþíåôáé ôï ðëáßóéï, ãéá íá ÷ùñÜåé ôï áõôïêßíçôï êáé óôïõò ðéü óôåíïýò ÷þñïõò.ÁíáñùôéÝìáé üìùò, ðþò èá ôï áðëþíåé óôç óõíÝ÷åéá ï ïäçãüò ôïõ.ÃÉÁ ÔÏÍ ÐÑÏÊÑÏÕÓÔÇ ÊÁËÁ ÐÁÌÅ;
-
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/secure/28347/406440
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/secure/28347/406441
μια....επιτυχημενη μπορει να πει κανεις μιξη δυο τελειως διαφορετικων αυτοκινητων με εντυπωσιακο αποτελεσμα.
-
Samurai δέν είναι;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Samurai δέν είναι;Καμικάζι.
-
Ο μαστροΜΗΤΣΟΣ που σας λέμε σε διάφορα topic
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Samurai δέν είναι;για την ακριβεια suzuki sj410 1000cc με καροτσα απο 2cv.
FUNNY PHOTOS