-
ε ναι δε λέω.... άμα με πλήρωναν εμένα οι λέσχες για να τρέχω, τότε αν μια φορά με γράφανε δε θα πείραζε, ειλικρινά στο λέω
Αλλά όταν πληρώνω ε, με πειράζει να με γράφουν οι λέσχες
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Οπως δεν ξεχναω και την παγια θεση μου, οτι τις θυσιες αυτες δεν τις εκανα για να λειτουργησω ως** ιεραποστολος με εργο κοινωνικης προσφορας **(οπως δυστυχως πολλοι αγωνιζομενοι αισθανονται), **αλλα (και το τονιζω) ΓΙΑ ΝΑ
ΚΑΝΩ ΤΗΝ Κ---Α ΜΟΥ. **.Αυτη η προσεγγιση ειναι ολη η ουσια......
Μακαρι να την ειχανε ολοι οι αγωνιζομενοι.....
Και λιγοτερη γκρινια θα υπηρχε και κατανοηση απο τις δυο μεριες.
Αλλα εχει υψωθει ενας ανεξηγητος τοιχος μεταξυ αγωνιζομενων και οργανωτων που μονο κακο κανει .Και οι δυο την κα--α τους κανουν σε χομπιστικο επιπεδο.Και αποδεδειγμενα δεν θελει να μαθει ο ενας τι προβληματα βασανιζουν τον αλλο.
Ας το κανουμε επαγγελματικο το αθλημα και μετα ας εχουμε απαιτησεις απο τους αγωνιζομενους και τους οργανωτες.
Οσο μενει σε αυτο το επιπεδο που ειναι τωρα μην εχουμε μεγαλες προσδοκιες. -
καλησπερα δεν γινεται εσεις που εισται πρωταθλητες να πληρωνεται και τη δικημας συμμετοχη.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
δεν καταλαβαινω τι εννοεις????Εννοώ κάποια έκπτωση στην μεταφορά που από 50% έγινε 35%
Για ενημέρωσή σου στο ράλλυ Κρήτης ήταν δωρεάν!
Δηλ μονο οι λεσχες εχουν υποχρεωσεις?????
Οι υποχρεώσεις των αγωνιζομένων είναι δεδομένες , δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή , όταν όμως δηλώνεις , πληρώνεις , και όποιος πληρώνει έχει απαιτήσεις! Όποιος εισπράτει δεν είναι 'ερασιτέχνης' άσχετα αν έτσι δηλώνει για να την σκαπουλάρει! Στο κάτω κάτω της γραφής δεν σε υποχρεώνει η ΕΘΕΑ να πάρεις αγώνες , εδώ έχω ακούσει ότι βάζουνε και 'μέσα' για να πάρουν αγώνα πρωταθλήματος!
Οι αγωνιζομενοι τρεχουν οταν και οποτε τους γουσταρει????
Φυσικά , εσύ πηγαίνεις σε ταβέρνα υποχρεωτικά!!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Όταν κάποιος **υπόσχεται **κάτι και στην συνέχεια το **αναιρεί **τι κάνει?
Μήπως τον γράφει???
δεν καταλαβαινω τι εννοεις????
Δηλ μονο οι λεσχες εχουν υποχρεωσεις?????
**Οι αγωνιζομενοι τρεχουν οταν και οποτε τους γουσταρει????**Δεν εχω καμμια αντιρηση σε αυτο και καλα κανουν,το χομπυ τους ειναι αλλωστε, αλλα το ιδιο δεν συμβαινει απο την αλλη πλευρα????
Δηλ. ερασιτεχνικη νοοτροπια απο την μια και επαγγελματικη αντιμετωπιση απο την αλλη????Κανονικά έτσι είναι.
Άλλωστε ο πελάτης έχει δίκιο...Από την άλλη μας έχουν όλοι... 'πελάτες' (από τα λίγα που κατέχω σε ποδοσφαιρική ορολογία... ), οπότε ενίοτε ακυρώνουν αγώνες, συγχωνεύουν, ξεχειλώνουν, μεταλάσσουν κατά το δοκούν.
Επίσης λίγοι μπορούν να διαθέσουν τα χρήματα και το χρόνο για να τρέξουν πραγματικά όπου και όποτε θέλουν.
Οι λέσχες από την άλλη (θα έπρεπε να) δεσμεύονται (ουσιαστικά και όχι τραλαλά) σε πρόγραμμα κλπ κλπ...
-
Kανενας δεν ειχε υποσχεθει εκπτωση που την αναιρεσε μετα.
Περσυ ηταν μεγαλυτερη γιατι υπηρχε η ΔΑΝΕ αλλα δυστυχως φετος εκλεισε και οι αλλες εταιρειες δινανε 35%.
Το ξενοδοχειο πρωτης κατηγοριας ηταν 25 ευρω το ατομο με ολα τα γευματα και τα ποτα μεσα και θα δινοταν πριμ εκκινησης η συμετοχη στο ενιαιο.
Ο αγωνας εγινε σε ενδειξη σεβασμου προς τους αγωνιζομενους και την ΕΘΕΑ, καποιος εβαλε βαθια το χερι στην τσεπη αλλα αυτο προφανως σας αφηνει παγερα αδιαφορους .Τουλαχιστον δεν θα πρεπει το γεγονος αυτο να καταγραφει στα θετικα του χωρου????
Η ερωτηση μου ηταν τι θα σουρνατε στη λεσχη αν λογω ελλειψης συμετοχων ακυρωνε τον αγωνα????
Για να γινουν καλυτερα τα πραγματα θα πρεπει ο χωρος να επαγγελματοποιηθει.Μεχρι να γινει αυτο δυστυχως θα κολυμπαμε σε θολα νερα..... -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Οι αγωνιζομενοι τρεχουν οταν και οποτε τους γουσταρει????
Φυσικά , εσύ πηγαίνεις σε ταβέρνα υποχρεωτικά!!!!
Ελπιζω το παραπανω να ειναι εξοχως χιουμοριστικο και ετσι το λαμβανω..
Στην αντιθετη περιπτωση θεωρω ατυχεστατη τη συγκριση.
Εκτος και αν ειπες τη μεγαλη αληθεια και τελικα ετσι ειναι οι ελληνικοι αγωνες οποτε τι περιμενεις απο ταβερνιαριδες και τυπους που συχναζουν εκει???? -
MDVQ δεν σε γνωριζω (τουλαχιστον απο το ψευδωνυμο) και για αυτο δεν ΜΟΥ επιτρεπω να σχολιασω τα γραφομενα σου.
Γενικωτερα ομως ηθελα να καταθεσω στους υπολοιπους της συζητησης οτι μπορουν απο τα γραφομενα σου να καταλαβουν γιατι οι αγωνες ειναι μπαχαλο στην Ελλαδα.
Το προιον (αγωνα) πρεπει να το κανει ελκυστικο και συμφερον ο κατασκευαστης(οργανωτης) ,για να ΘΕΛΕΙ ο πελατης (οδηγος) να το αγορασει. Υποχρεωτικα ,ακομη και στην Ελλαδα Δεν γινεται πια!!!!
Οσο και να σας βολευε κυριοι οργανωτες , δεν γινεται πια.Τωρα αν αν ο MDVQ θελει να αποκαλυψει την ταυτοτητα του, εχω πολλα και καλα να του πω, μηπως και δει την πραγματικοτητα με αλλο ματι, το σωστο!!
dimos (Δημος Ριζικαρης)
-
Μηπως η συζήτηση αυτή θα πρέπει να διαχωριστει απο το συγκεκριμένο θέμα που έχει να κάνει με το Μαυρο Ροδο-Κορίνθου?
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
1)(Γενικωτερα ομως ηθελα να καταθεσω στους υπολοιπους της συζητησης οτι μπορουν απο τα γραφομενα σου να καταλαβουν γιατι οι αγωνες ειναι μπαχαλο στην Ελλαδα.
- εχω πολλα και καλα να του πω, μηπως και δει την πραγματικοτητα με αλλο ματι, το σωστο!!
1)Νομιζω οτι μου εχεις δωσει μια θεση που δεν την δικαιουμαι, με την εννοια οτι 'σιγα μην τα γραφομενα μου προσδιοριζουν την κατασταση των αγωνων στην Ελλαδα'Παντως σε ευχαριστω που λαμβανεις τις οποιες ανυπογραφες γνωμες υποψη σου.
2)Ξανα σ ευχαριστω για την καλη σου διαθεση αλλα πιστεψε με θα χασεις το χρονο σου μιας και ειμαι ο τελευταιος που μπορει να κανει κατι για να αλλαξουν τα πραγματα .
Απλα ευχομαι ολοψυχα, επειδη θητευω και στις δυο πλευρες(με περιορισμενο χρονο ειναι η αληθεια) και επειδη αγαπαω βαθια τους αγωνες αυτοκινητου ,να βρεθει επιτελους αυτη η χρυση τομη που θα μας κανει να χαμογελασουμε!!! -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Kανενας δεν ειχε υποσχεθει εκπτωση που την αναιρεσε μετα.
Περσυ ηταν μεγαλυτερη γιατι υπηρχε η ΔΑΝΕ αλλα δυστυχως φετος εκλεισε και οι αλλες εταιρειες δινανε 35%.Δεν είναι αυτό που καταλάβαμε όσοι από το ενιαίο βρεθήκαμε για να συζητήσουμε το αν θα πάμε στην Ρόδο.
Παρ'όλα αυτά αν είχαμε το αγωνιστικό δωρεάν και στα υπόλοιπα 50% θα έπεφτε σημαντικά το κονδύλι ! Μην ξεχνάς ότι η Ρόδος με το καράβι κοστίζει σχεδόν όσο και η Ιταλία!
Το ξενοδοχειο πρωτης κατηγοριας ηταν 25 ευρω το ατομο με ολα τα γευματα και τα ποτα μεσα και θα δινοταν πριμ εκκινησης η συμετοχη στο ενιαιο.
Μιλάς για το πρίμ του ΣΟΑΑ? Της ΕΛΠΑ ή άλλο? Για την προσφορά του Ξενοδοχείου , τέλη Οκτωβρίου μήπως τους κάναμε και χάρη??? Στο λέω γνωρίζοντας καθώς έχω και ένα ξενοδοχείο!!!
Ο αγωνας εγινε σε ενδειξη σεβασμου προς τους αγωνιζομενους και την ΕΘΕΑ, καποιος εβαλε βαθια το χερι στην τσεπη αλλα αυτο προφανως σας αφηνει παγερα αδιαφορους .Τουλαχιστον δεν θα πρεπει το γεγονος αυτο να καταγραφει στα θετικα του χωρου????
Η ερωτηση μου ηταν τι θα σουρνατε στη λεσχη αν λογω ελλειψης συμετοχων ακυρωνε τον αγωνα????Γιατί γίνεται και πώς γίνεται ο αγώνας στην Ρόδο είναι ένα θέμα που θα το συζητάμε χρόνια! Θα έχεις εσύ την άποψή σου , θα συμφωνεί ο Α.Χ. και θα διαφωνώ εγώ! Αλήθεια μόνο η απουσία του ενιαίου έκανε αίσθηση στην Ρόδο?
Για να γινουν καλυτερα τα πραγματα θα πρεπει ο χωρος να επαγγελματοποιηθει.Μεχρι να γινει αυτο δυστυχως θα κολυμπαμε σε θολα νερα.....
Μα άν δεν κάνω λάθος οι Χαλκιοπουλαίοι πουλάνε λάδια , είναι επαγγελματίες , τρέχουν στους αγώνες και για να διαφημίσουν τα προϊόντα τους , επομένως είναι επαγγελματίες! Ή μήπως η Λέσχη της Ρόδου είναι ο Χιωτίδης???
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Παρ'όλα αυτά αν είχαμε το αγωνιστικό δωρεάν και στα υπόλοιπα 50% θα έπεφτε σημαντικά το κονδύλι ! Μην ξεχνάς ότι η Ρόδος με το καράβι κοστίζει σχεδόν όσο και η Ιταλία!
Φίλτατε Castor, πιστεύεις ότι ο αγώνας στην Ρόδο, με όποιες προσφορές είχε, θα σας έβγαινε ακριβότερος από ένα αντίστοιχο στις Σέρρες? Επέτρεψέ μου να αμφιβάλω για αυτό...
Μιλάς για το πρίμ του ΣΟΑΑ? Της ΕΛΠΑ ή άλλο? Για την προσφορά του Ξενοδοχείου , τέλη Οκτωβρίου μήπως τους κάναμε και χάρη??? Στο λέω γνωρίζοντας καθώς έχω και ένα ξενοδοχείο!!!
Το ξενοδοχείο δεν ήταν και άδειο απ' ότι είδα, κάθε άλλο μάλιστα, παρότι Οκτώβρης μήνας. Οπότε δεν πιστεύω ότι θα τους κάνατε χάρη.
Γιατί γίνεται και πώς γίνεται ο αγώνας στην Ρόδο είναι ένα θέμα που θα το συζητάμε χρόνια! Θα έχεις εσύ την άποψή σου , θα συμφωνεί ο Α.Χ. και θα διαφωνώ εγώ! Αλήθεια μόνο η απουσία του ενιαίου έκανε αίσθηση στην Ρόδο?
Δεν ξέρω για το τι και πώς γίνεται αυτός ο αγώνας, εξάλλου η σχετικά μικρή χρονικά ενασχόληση μου στον χώρο δεν μου επιτρέπει να ξέρω κάποιες καταστάσεις, αλλά προσωπικά, αν ήμουν αγωνιζόμενος, θα είχα βαρεθεί όλο Μέγαρα με μια δόση από Τρίπολη και Σέρρες. Δηλαδή τι πάθανε οι παλιοί που κάνανε τόσα διαφορετικά σιρκουί, σε όλη την Ελλάδα?Θυμηθήτε και μετρήστε: Κέρκυρα, Τατόι, Ροδος (η παλιά, η αντρική), Βόλος (αν θυμάμαι καλά μια-δυο φορές, διορθώστε με αν κάνω λάθος), αλλά και Κρήτη και όπου αλλού, μου διαφεύγουν κάποια (λόγω νεαρού της ηλικίας σίγουρα )
Το θέμα πιστεύω δεν είναι γιατί και πώς γίνεται αυτός ο αγώνας, αλλά γιατί και πώς δεν απλώνονται τα σιρκουί και σε άλλα μέρη, μήπως αποκτήσει ξανά ενδιαφέρον αυτό το έρημο το άθλημα...Συγνώμη για τη μεγάλη δημοσίευση ή αν βγήκα εκτός topic, ελπίζω να μην άνοιξα καινούριες διαμάχες , καλημέρα σε όλους!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Φίλτατε Castor, πιστεύεις ότι ο αγώνας στην Ρόδο, με όποιες προσφορές είχε, θα σας έβγαινε ακριβότερος από ένα αντίστοιχο στις Σέρρες? Επέτρεψέ μου να αμφιβάλω για αυτό...Κατά πολύ μάλιστα. Μιά δοκιμή θα σε πείσει!!
Το ξενοδοχείο δεν ήταν και άδειο απ' ότι είδα, κάθε άλλο μάλιστα, παρότι Οκτώβρης μήνας. Οπότε δεν πιστεύω ότι θα τους κάνατε χάρη.
Άδειο δεν θα ήτανε σίγουρα , θα είχε αλυτάρχες , κριτές , κλπ
Δεν ξέρω για το τι και πώς γίνεται αυτός ο αγώνας, εξάλλου η σχετικά μικρή χρονικά ενασχόληση μου στον χώρο δεν μου επιτρέπει να ξέρω κάποιες καταστάσεις, αλλά προσωπικά, αν ήμουν αγωνιζόμενος, θα είχα βαρεθεί όλο Μέγαρα με μια δόση από Τρίπολη και Σέρρες. Δηλαδή τι πάθανε οι παλιοί που κάνανε τόσα διαφορετικά σιρκουί, σε όλη την Ελλάδα?Θυμηθήτε και μετρήστε: Κέρκυρα, Τατόι, Ροδος (η παλιά, η αντρική), Βόλος (αν θυμάμαι καλά μια-δυο φορές, διορθώστε με αν κάνω λάθος), αλλά και Κρήτη και όπου αλλού, μου διαφεύγουν κάποια (λόγω νεαρού της ηλικίας σίγουρα )
Το θέμα πιστεύω δεν είναι γιατί και πώς γίνεται αυτός ο αγώνας, αλλά γιατί και πώς δεν απλώνονται τα σιρκουί και σε άλλα μέρη, μήπως αποκτήσει ξανά ενδιαφέρον αυτό το έρημο το άθλημα...Ανοίγεις μέγα θέμα και ο Go for Pole ακονίζει το πληκτρολογιό του! Και όμως το θέμα , κατ'εμέ έχει να κάνει **και **με την συμπεριφορά των λεσχών! Όταν ένα μαγαζί δεν πάει καλά δεν μπορεί να ευθύνεται ο ΠΕΛΑΤΗΣ!!!
Συγνώμη για τη μεγάλη δημοσίευση ή αν βγήκα εκτός topic, ελπίζω να μην άνοιξα καινούριες διαμάχες , καλημέρα σε όλους!
Εδώ είμαστε για να ανταλλάσουμε - καταθέτουμε τις απόψεις μας σχετικά με το άθλημα. Κάθε άποψη είναι σεβαστή , άσχετα αν κάποιοι συμφωνούν ή διαφωνούν!
-
Οτι γραψαμε γραψαμε...Τα υπολοιπα οταν το φερει ο χρονος και συναντηθουμε, απο κοντα.Ισως στα Μεγαρα.
Καλη μερα σας. -
μαγκες διμοσιευθηκε το προγραμμα του ραλι στοhttp://www.rally.gr/default.asp?menu_code=gr_rally-race&race_id=238
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Ανοίγεις μέγα θέμα και ο Go for Pole ακονίζει το πληκτρολογιό του!Μπα, ετσι οπως ειναι το χερι μου δε μπορω να ακονισω και πολλα πραγματα, οποτε τη γλυτωνετε. Παντως εχει ενα δικιο ο φιλος Ταυρος, δε θα εβλαπτε ενα καλυτερο απλωμα των αγωνων. Ολα αυτα βεβαια αν οντως υπηρχε πρωταθλημα...
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
...δε θα εβλαπτε ενα καλυτερο απλωμα των αγωνων. Ολα αυτα βεβαια αν οντως υπηρχε πρωταθλημα...Δεν θα διαφωνήσω , αλλά άντε πάλι στον γνωστό 'πατριωτισμό των Ελλήνων επαφίεται.....'
Και ο πατριωτισμός έχει κάποια όρια (οικονομικά κυρίως)!!!
-
ΠΡΟΣ LAMPIS ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΣΙΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,
-
Μωρέ δεν τον ξέχασα. Απλά ήμουν διακριτικός γιατί αντιδρούσε η οικογένειά του, τουλάχιστον στην αρχή (και μάλον και τώρα). Αφού συμμετέχουν και Κορίνθιοι στο Forum, είπα να κάνω το κορόιδο σε ότι αφορά τον φίλτατο(και ταχύτατο) Γιάννη.
Λάμπης Κουρτέσης -
Ψιλοάσχετο ρε παιδιά αλλά πολύ 5λεπτο βλέπω στα αποτελέσμα. Μια και έχω καιρό να παρακολουθήσω , μπορεί κάποιος να μου πει απο που προέρχεται ?
8ο ΡΑΛΛΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-32ο ΡΑΛΛΥ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ 2σε1