-
Από το rally Κορίνθου-Μαύρο Ρόδο:
ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ:
Οι Άρης Βωβός - EL-EM.Ευρωπαϊκό επίπεδο τόσο σε οδήγηση όσο και στα service.Προσέφεραν πάλι θέαμα, αλλά και ουσία.Απαραίτητοι στους Ελληνικούς αγώνες.Ο Πάνος Χατζητσοπάνης.Στο ίδιο επίπεδο με τον Βωβό ο πρωταθλητής του 2004 το φχαριστήθηκε και μας ευχαρίστησε και εμάς.
Ο Αρης Ιαβέρης.Ταχύτητα και θέαμα.Μπράβο παιδιά.
Οι Γκίκας και Μανιαδάκης.Μου κοπηκε η ανάσα όταν τους είδα στα κατηφόρια.
Ο Μανώλης Παναγιωτόπουλος.Όχι για την επίδοση του στον αγώνα, αλλά γιατί είναι ακόμα στην προσκήνιο, συνδετικός κρίκος παλιάς και νέας γενιάς.Το ήθος του και ο τρόπος που προσεγγίζει το σπορ απαραίτητος στον χώρο.
Ο χώρος των SP.Τεράστιος, εύκολα προσβάσιμος, ότι έπρεπε για αυτόν τον σκοπό.
Επίσης μου άρεσε που 'ανανέωσα' την γνωριμία μου με τον Λώρη EL-EM, που τα είπα με τον παλιόφιλο ΙΑΒΕΡΗ.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ
Ο Λεωνίδας Κύρκος.Δεν μπήκε ούτε μια στιγμή στο ρυθμό του αγώνα και έδειχνε ότι έκανε αγγαρεία.
Που δεν είδα καθόλου μέσα στον αγώνα τους Χαλκιά-Ψύλλο-Αθανασούλα.Πλήγμα που έφυγαν νωρίς.
Που οι θεατές ήταν λίγοι.Ειδικά στο SP έψαχνες να βρεις θεατή ματαίως.
Που ο Βωβός δεν αγωνίστηκε με WRC.Καλά τα MITSUBISHI αλλά δεν θα ήταν κακό να βλέπουμε κάπου-κάπου και κανένα WRC!
Και του χρόνου σε όλους μας!
-
Η Βλακεία δεν είναι κάτι που συναντάς μόνο σε θεατές ή σε ανυποψίαστους αγρότες ή κάτοικους. Αμφιβάλλει κανείς ότι υπάρχει και στο μυαλό αγωνιζόμενων ???
Στο Παλάδιο έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο μου γνωστότατος και εμπειρότατος αγωνιζόμενος, παρόλο που πολύ έγκαιρα τον είχαμε ειδοποιήσει να προσέξει και να κόψει (το αυτοκίνητο ήταν δίπλα στην αγωνιστική γραμμή). Δεν πτοήθηκε καθόλου από τη βροχή και από τα σήματα μας και χτύπησε όλη την αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου (έχω φωτογραφίες του αυτοκινήτου πριν και μετά…).
Και αναρωτιέμαι :
-
έπρεπε να κόψω όλη την ε.δ προκειμένου να προστατεύσω το αυτοκίνητο μου ? Κάποιοι άλλοι το ‘χουν κάνει με κόκκινο σταυρό, παλαιότερα …
-
κι αν τύχαινε να είμαι το προηγούμενο νούμερο και δεν είχα προλάβει να βγω ?
Την ασφάλεια δεν τη σκεφτόμαστε εμείς οι ίδιοι κάποιες φορές. Πώς περιμένουμε από τους άλλους ?
-
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Η Βλακεία δεν είναι κάτι που συναντάς μόνο σε θεατές ή σε ανυποψίαστους αγρότες ή κάτοικους. Αμφιβάλλει κανείς ότι υπάρχει και στο μυαλό αγωνιζόμενων ???Στο Παλάδιο έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο μου γνωστότατος και εμπειρότατος αγωνιζόμενος, παρόλο που πολύ έγκαιρα τον είχαμε ειδοποιήσει να προσέξει και να κόψει (το αυτοκίνητο ήταν δίπλα στην αγωνιστική γραμμή). Δεν πτοήθηκε καθόλου από τη βροχή και από τα σήματα μας και χτύπησε όλη την αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου (έχω φωτογραφίες του αυτοκινήτου πριν και μετά…).
Και αναρωτιέμαι :
-
έπρεπε να κόψω όλη την ε.δ προκειμένου να προστατεύσω το αυτοκίνητο μου ? Κάποιοι άλλοι το ‘χουν κάνει με κόκκινο σταυρό, παλαιότερα …
-
Την ασφάλεια δεν τη σκεφτόμαστε εμείς οι ίδιοι κάποιες φορές. Πώς περιμένουμε από τους άλλους ?
Είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα αυτά που αναφέρετε και παρόλη την πικρία από το ατύχημα δεν θα έπρεπε να τα συγχέουμε....Άλλο έρχεται αυτοκίνητο άσχετο με τον αγώνα και με σκοτώνει και άλλο πέφτει αγωνιζόμενος πάνω μου όταν έχω εγκαταλέιψει την προσπάθειά μου ή έχω πρόβλημα...
-
-
Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
....Τι να τα κάνουμε τα ελικόπτερα γμτ? Μπάτε σκύλοι φάτε και στην Κινέτα....
ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΦΑΣΗ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ....ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΛΗΡΟΥΧΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΙΔΕΩΔΗ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ?
να κάνω λοιπόν εγώ τον δικηγόρο του διαβόλου??? μπορώ??μπορώ??? μα αυτό λέει ο σχ αν κατάλαβα καλά...οτι κοινώς να τα βράσουμε τα ελικόπτερα όταν δεν είμαστε ασφαλείς μέσα στην ειδική απο τέτοιου είδους απερισκεψίες...Ας επανδρώσουμε λοιπόν ακόμα καλύτερα τις ειδικές, ας βάλει και ο κάθε απλός θεατής το λιθαράκι του προσπαθωντας να διαφυλάξει την ακαιρεότητηα του αλλά και των αγωνιζομένων και φτάνουμε και στα ελικόπτερα...τρομάρα μας...τα είχαμε και χτές ε???
η έλλειψη ελικοπτέρου δεν αναφέρθηκε και ως ένας απο τους ατυχής λόγους αναβολής του ΜΡ ή κάνω λάθος?ΥΓ. σορρυ δάσκαλε δεν ήθελα να σε αποκαλέσω 'διάβολο'!!!
-
Kαι τώρα ποιός πάει στοίχημα για την υπόθεση Γκίκα;...
Eγώ λέω πως την Tετράδη μαύρο φίδι που τον έφαε... Eσείς;...
ΠAME ΣTOIXHMA;... -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Η Βλακεία δεν είναι κάτι που συναντάς μόνο σε θεατές ή σε ανυποψίαστους αγρότες ή κάτοικους. Αμφιβάλλει κανείς ότι υπάρχει και στο μυαλό αγωνιζόμενων ???
Στο Παλάδιο έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο μου γνωστότατος και εμπειρότατος αγωνιζόμενος, παρόλο που πολύ έγκαιρα τον είχαμε ειδοποιήσει να προσέξει και να κόψει (το αυτοκίνητο ήταν δίπλα στην αγωνιστική γραμμή). Δεν πτοήθηκε καθόλου από τη βροχή και από τα σήματα μας και χτύπησε όλη την αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου (έχω φωτογραφίες του αυτοκινήτου πριν και μετά…).
Και αναρωτιέμαι :
-
-
Είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα αυτά που αναφέρετε και παρόλη την πικρία από το ατύχημα δεν θα έπρεπε να τα συγχέουμε....Άλλο έρχεται αυτοκίνητο άσχετο με τον αγώνα και με σκοτώνει και άλλο πέφτει αγωνιζόμενος πάνω μου όταν έχω εγκαταλέιψει την προσπάθειά μου ή έχω πρόβλημα...
Πικρία έχω από τη στιγμή που συνέβη, αλλά αν ήθελα να τη βγάλω σε φόρουμ ( ) θα το ΄χα κάνει πολύ πιο πριν …
Όταν την ασφάλεια δεν την προσέχουν οι ίδιοι οι αγωνιζόμενοι, πώς να περιμένω από την οργάνωση το κάτι παραπάνω ? Αυτό ήθελα να τονίσω και θεώρησα ότι το παράδειγμα μου, είναι έγκυρο.
Και επιτρέψτε μου να θεωρώ εξίσου εγκληματικό το να πέσει αγωνιστικό πάνω μου (όταν τον έχω προειδοποιήσει να κόψει) με το να τρακάρω με αγρότη ή ανεγκέφαλο.
Πάντως σίγουρα, ας μην το συνεχίσουμε εδώ και η κουβέντα πάει αλλού.
-
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Πάντως σίγουρα, ας μην το συνεχίσουμε εδώ και η κουβέντα πάει αλλού.
ας γίνει διαχωρισμός σε νέο νήμα...
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
Λωρη το εβο που τρεχατε ηταν του gali που ετρεχε στη Σαρδινεια? Μπαβο πολυ καλοι , περιμενα στο flying της κινετας σημερα να δω ενα εβο ασπρο και ξαφνικα σκαει μητη ενα εβο ασιμη,κοκκινο ,πολυ κουκλα το εβο σας σας ειχα συνηθησει με ασπρο αμαξιΣΩΣΤΑ,ΗΤΑΝ ΤΟΥ GIGGI ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ,Η RALLIART ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Θα σου στειλω καποια στηγμη στο mail σου τις φοτο που σας τραβηξα , τις θες?
-
ΠΗγα και εγω να δω το φιεστα και εγκατελειψε, δεν πιραζει του χρονου θα πατε καλυτερα ,στο σημειο που ημουν ακουγα να μηλουν για το φιεστα ανυπωμονουσαμε να δουμε το φιεστα, ειδα παυλο και τον αδερφο σου στο σπαθοβουνι 2 .
-
Προβληματσισμός και σκέψεις!
Ο Νίκος Γκίκας έτρεξε και κέρδισε την Α5 μετά από σκληρή μάχη με τον δικό μου, Λευτέρη Μανιαδάκη. Ταχύτατοι και οι δύο, με τον Λευτ΄ρη να παίρνει το πάνω χέρι πριν τον επίλογο. Τελικά ένα ανώδυνο γκαπ εξελίσεται σε πληγή για τον κινητήρα του λευκού-κόκκινου Yaris. Tον είχε
το Νίκο. Και έβλεε τη νίκη κάτι που το ήθελε πολύ για διάφορους λόγους. ΔΕν θα κρίνου τον τίτλο οι βαθμοί αλλά θέλεις να εισαι ταχύτερος και στος ε.δ., ε? Κακά τα ψέματα. Αλλοιώς τι πρωταθλητής είσαι γμτ? Εν
τέλει μάχη στις δύο τελευταίες ε.δ. δεν έγινε. Ο Νίκος κέρδισε, ο Λευέρης έχασε στα ίσια και παλικαρίσια και μένει να αποφασίσει η ελλανόδικος για το πιός είναι κυπελλούχος! Στα χαρτιά δηλαδή! Ακόμα μιά φορά το σύστημα δεν κατέφερε να παίξει το ρόλο του και οι αποφάσεις να βγουν στην ώρα τους. Άμεσα πριν την αφετηρία του αγώνα!
Δηλαδή τώρα τι
θα πούν? Οτι ο Νϊκος κακώς έτρεξε και του αφαιρούνται οι βαθμοί και ο Μανιαδάκης είναι ο κυπελλούχος. Σκατά! Ο Λευτέρης φοράει παντελόνια και βέβαια δεν θέλει να πάρει τίτλο για μιά φιλτροχοάνη και μερικά μπινελίκια που δεν άκουσα αλλά μου είπαν. Σκατά γμτ! Ναι κυκλοθυμικός και συμπλέγματικός γίνεσαι με όλα αυτά. Τρελλαίνεσαι. Τα όργανα θα αποφασίσουν θα πουν οι ψύχραιμοι όπως ο Πρόεδρος, ο Ρον, ο Ιβαν και άλλοι. Εγώ στην κοσμάρα μου! Μία δεν δίνω για το κωλό κύπελλο της Τογιότα και τα ευρώ που εκπροσωπεί. Να τα βάλουν πίσω τους όσοι τα μοιράζουν και όσοι τα διεκδκοιύν. Η ευθύνη τους για όλο αυτό το μπάχαλο είναι τεράστια. Κανείς δεν μίλησε ήρεμα και τρυφερά στο Γκικάκι ένα-δυο-τρία χρόνια ώστε να του εξηγήσει και να του δώσει να καταλάβει. Και εγώ μπινελίκονα και η Τώνια έκλαιγε και ο παππούς ούρλιαζε και ο Κελεσάκος φώναζε βούλωστο και ο παπάκης με άλλο τρόπο μου έδινα να καταλάβω πως έτσι δεν κάνουμε τίποτα και γίνομαι ξευτίλας. Ηταν δίπλα μου. Δεν με έφτιαχναν έμπαιναν στη μέση έπαιζαν το ρόλο τους! Τι κάναμε όλοι ώστε να κοντρολάρουμε το Γκικάκι και το κάθε Γκικάκι γμτ? Και η Τογιότα πότε έπαιξε το ρόλο της όταν κάθε φορά που είναι να ελεγχθεί ένα Γιάρις ανοίγουν πόλεμο οι ίδιοι. Αυτοί, ο εκπρόσωπός τους δηλαδή αντόι να ηρεμούν φτιάχνουν και εξωθούν τον κάθε Πλάγο και τον κάθε Γκίκα στα άκρα εμφανίζοντας το χώρο ως οίκο ανοχής. Κρίμα-Κρίμα-Κρίμα!!! Ο Γκίκας
τρελλαίνεται εκτός ε.δ. και χάνει το μέτρο. Οταν οδηγεί ζωγραφίζει! Τον είδα στην Κινέτα και τον κατατάσω με Αρμόδιο και Αρούδη (έτσι τον έλεγα τον Αρη όταν τον γνώρισα και ήταν πέντε ετών) σε ποιότητα και ταχύτητα, έχοντας κοντάτους Πάνο και μπάτσο (η ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς ο Νιώρας!). Δεν μπορώ να κρίνω Λάμπρο, Λευτέρη, Γιάννη, Νίκο... Τι νόημα έχει άλλωστε? Οδηγούν τα πιτσιρίκια και μακάρι να τα καμαρώνουμε εκτός ε.δ. όπως το κάνουθμε όταν οδηγούν...Εχει προοπτική ο χώρος μας! Ας το πιστέψουμε για να πάμε παρακάτω. ΔΕΝ υπάρχουν διαπλεκόμενα. Λάθη ναι! Μέχρις εκεί όμως!
Μακάρι η όποια απόφαση να είναι δίκαιη και να είναι τ΄πετοια ώστε να μην χαθεί το νόημα αλλά και το μήμυμα που μπορούν και πρέπει να περνούν οι Ελληνικοί αγώνες αυτοκινήτου.
Ηταν όμορφα την Κυριακξή στην Κινέτα, όπως ήταν όμορφα στα Μέγαρα με ανθρώπους που μοιραζόμαστε την ίδια τρέλλα.
Ναι Βασίλη μου μιλάμε οι γεροντήδες και έχουμε αίσθημα βαθειάς φιλιάς και ευθλύνης ακόμα και αν διαφωνούμε!Σας μπέρδεψα γμτ?
εγώ να δείτε!
Πάω ΄Πλατή τώρα
Στρατης
-
Σιγά μην στεναχωρηθούμε για το Γκικάκι και το κάθε Γκικάκι!
Κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τη συμπεριφορά του και για την τήρηση των κανόνων. Ο Γκίκας (και κάμποσοι άλλοι) έχουν αποφασίσει ότι αυτά τα πράγματα δεν τους αφορούν. Δικαίωμά τους.
Δυο οι επιλογές. Είτε φεύγουν είτε συμορφώνονται. Και μέχρι να ισχύσει κάτι από τα δύο τιμωρούνται.
Απλά πράγματα και τίμια!
Δικαιώματα έχουν και οι τίμιοι. Και αυτά καταπατούνται ΒΑΝΑΥΣΑ μέχρι τώρα απ' όλα τα αδικημένα 'Γκικάκια'. Πάλι η πουτάνα η κοινωνία φταίει; -
sx, όντως στα χαρτιά θα κριθεί ο τίτλος.
Γιατί στην ΟΥΣΙΑ, ο Γκίκας δεν είναι πρωταθλητής, γιατί πρωταθλητής είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλά ένας πολύ γρήγορος οδηγός με καλό κοντρόλ, και ο Γκίκας ΑΠΕΔΕΙΞΕ πως είιναι αρετές που δεν έχει, αλλά περιφρονεί... -
[quote='sp0+']Συγχαρητήρια σε Άρη-Λώρη διότι για μια ακόμη φορά απέδειξαν την ταχύτητά τους με ίδια αυτοκίνητα.Αδιαμφισβήτητα έκλεισαν πολλά στόματα....
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΑΓΚΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;
ΠΟΣΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΑΝ;Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΣΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ;ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ;
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΕΝΕ Ο ΜΑΓΚΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!
-
Καλός ο αγώνας το ευχαριστηθήκαμε πολύ. Αν και η κατηγορία μας με τα τζίπ έχει τους λιγώτερους θεατές* ΄(ας όψεται που ξεκινάμε τελευταίοι ) ελπίζουμε σε όσους έμειναν μέχρι το τέλος να σας αποζημιώσαμε όλοι οι τετρακίνητοι. Ευχαριστούμε.
- Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ χαιρόμαστε όλοι όταν σας βλέπουμε εκεί
και του χρόνου....
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Καλός ο αγώνας το ευχαριστηθήκαμε πολύ. Αν και η κατηγορία μας με τα τζίπ έχει τους λιγώτερους θεατές* ΄(ας όψεται που ξεκινάμε τελευταίοι ) ελπίζουμε σε όσους έμειναν μέχρι το τέλος να σας αποζημιώσαμε όλοι οι τετρακίνητοι. Ευχαριστούμε.- Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ χαιρόμαστε όλοι όταν σας βλέπουμε εκεί
και του χρόνου....
Εγω σας ειδα πολυ κοματιασμενα πηγαινατε και προσφερατε οσο να ναι και θεαμα , με πιο τζιπ ετρεχες?
-
To No 75 kia sportage....δε σπάει δε χαλάει οι πέτρες και τα σπαστήρια άσφαλτος νάχαμε και λίγο δύναμη παραπάνω γμτ....
είδε κανείς το πήδημα στο πρώτο Σπαθοβούνι??? μου φάνηκε ότι είδα απο πολύ ψηλά τους θεατές.... -
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
..........Δεν είναι και εύκολο πράγμα να νομίζεις ότι είσαι ο ταχύτερος και ξαφνικά να κυνηγάς τον Χαλκιά..........Σας είδα και εγώ πάντως στο Παλλάδιο και είσασταν όντως πολύ εντυπωσιακοί, όπως και ο Παντελάκης επίσης!! Η BMW του πρέπει να πάρει κύπελο πιο ωραίου ηχου!!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΚΑΤΙ .....ΑΛΛΟ! (ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ......!) ΕΠΕΙΔΗ Η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΟΥ 1995, ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΗΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ......ΜΑΛΛΙΑΣΜΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ (ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΕΣΩ-ΕΞΩ) ΕΧΕΙ -ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ- ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΤΕΡΟΥ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤ΄ΕΥΘΕΙΑΝ ΚΟΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΔΕΝ ΣΝΟΜΠΑΡΙΣΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ. (ΝΑ ΚΟΒΕΙ 'ΒΟΛΤΕΣ' ΜΕ WRC ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ).
ΣΤΗΝ ΔEYΤEΡΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΔΙΟ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΒΩΒΟΣ-ΕL-EM. ΠΟΛΛΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ ΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΣΑΝ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ, ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Η BMW ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΤΟ FOCUS ΗΤΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΑΝ ΤΗΝ BMW. Α!.....ΚΑΙ ΕΓΩ BMWΔΑΚΙΑΣ ΕΙΜΑΙ (ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΠΟΙΑΣ 'ΒΑΡΒΑΤΗΣ' BMW).
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ........ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ. ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ!ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΤΑΞΗ ΜΗΝ ΤΣΑΚΟΝΕΣΘΕ ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ , ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΩΒΟ ΣΤΟ ΟΛΙΜΠΙΟ , ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΥΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ , Ο ΒΩΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΞΕΙ , .ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΛΥΞΕΙ ΕΔΩ ΑΥΤΗ Η ΛΟΓΟΜΑΧΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC, OK , KALH ΚΑΡΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!
ΑΓΑΠΗΤΕ msamaro,
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ Ο karapetsanos ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ?
ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ 'ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ' ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ 'ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ' ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης akela έγραψε:
ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΑΓΚΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;
ΠΟΣΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΑΝ;Η ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΣΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ;ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ;
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΕΝΕ Ο ΜΑΓΚΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!
Δεν σε καταλαβαίνω φίλε μου.Ούτε τον τόνο σου ούτε αυτά στα οποία αναφέρεσαι.Κοίταξε λίγο τα αποτελέσματα σε κάθε ειδική και βγάλε συμπεράσματα.Για την ιστορία στην πρώτη ειδική +1':12' από κορυφή,δεύτερη +54',τρίτη +20' και τέταρτη +8', που αποτελούν μια μέτρια επίδοση στις πρώτες δύο και μια καλή προσπάθεια στην τέταρτη πριν εγκαταλείψει....Που ακόμα είναι 1' στο χιλιόμετρο πίσω και όταν ο Βωβός είχε 'αφήσει'.....Δεν τον ξέρω τον Μάγκο αλλά μακάρι να συνεχίσει έτσι και καλύτερα...Για την πληροφόρησή σου τα αυτοκίνητα των πρώτων είναι σούπερ Ν και σχεδόν ίδια....Και βέβαια είναι άτοπη η σύγκριση ενός Έβο 6 ιδιώτη με ένα εργοστασιακό Έβο τελευταίας γενιάς....Άσε λοιπόν πρώτα να τερματίσει κάποιους αγώνες και να κάνει αξιπρεπείς επιδόσεις και είναι πόλλοι μέσα από αυτό το φόρουμ που θα βγούμε να τον χειροκροτήσουμε...
-
Επιτρεψτε μου την παρεμβολη. Ο Λωρης κι ο Αρης σε προσωπικο επιπεδο
ξερουν καλα την γνωμη μου για την αξια και τις επιδοσεις τους. Οταν ομως μιλαμε για αθλητικες επιδοσεις,και μαλιστα δημοσια, τοτε σωστο νομιζω ειναι να λεμε οτι στο Ολυμπιο ταχυτερος ηταν ο Χαλκιας, στο Κορινθου και βεβαια ο Βωβος, το 2005 ταχυτερος ομως ολων ο Χατζητσοπανης.
Ολοι ξερουμε οτι το αποτελεσμα σ εναν αγωνα το κανουν τα χερια,αλλα και οι συγκυριες, κι αυτη ειναι η ομορφια των αγωνων. Οπως ομορφια ειναι και το πεισμα του Αρη και του Λωρη ,να δειξουν ποιοι ειναι οι αρχηγοι. Αυριο μ αυτο το πεισμα θα κατεβει ο Λεας κι ουτω καθ εξης, κι ετσι βγαινει το θεαμα κι ο συναγωνισμος. Το τι ΘΑ εκανε ο Πλατης αν δεν εβγαινε κι ο Μαγκος αν δεν ...δεν λεει τιποτα, γιατι το εβγα κι οι τελειες ειναι μεσα στον αγωνα ,κι ο αγωνας τελειωνει στον Τερματισμο κι οχι στο Flying καποιας ειδικης.
Αρα δογματισμοι στο αθλημα μας δεν χωρανε. Δεν προκειται ποτε να υπαρξουν οι ιδιες ακριβως συνθηκες,για να συγκρινουμε αξιοπιστα δυο πληρωματα. Γι αυτο ας θαυμαζουμε το τι μπορει να κανει ο καθενας την συγκεκριμενη στιγμη,χωρις ετικετες.Ειναι καλυτερα και πιο δικαια ετσι.
8ο ΡΑΛΛΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-32ο ΡΑΛΛΥ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ 2σε1