-
Ο χρήστης dino έγραψε:
Ψιλοάσχετο ρε παιδιά αλλά πολύ 5λεπτο βλέπω στα αποτελέσμα. Μια και έχω καιρό να παρακολουθήσω , μπορεί κάποιος να μου πει απο που προέρχεται ?Από απλή εφαρμογή των κανονισμών!
-
[quote][/quote]
Καλα το πιο ενδιαφέρων θα ήταν να πέφταν χωρίς κανονισμούς και με το έτσι θέλω. Ρωτάω επειδή βλέπω πολλά 5λεπτα. προκύπτουν απο κάτι όλα μαζί ή είναι τυχαία και ανεξάρτητα γεγονότα -
Ο χρήστης dino έγραψε:
Καλα το πιο ενδιαφέρων θα ήταν να πέφταν χωρίς κανονισμούς και με το έτσι θέλω. Ρωτάω επειδή βλέπω πολλά 5λεπτα. προκύπτουν απο κάτι όλα μαζί ή είναι τυχαία και ανεξάρτητα γεγονότα
Διάβασε εδώ :
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0 -
Ευχαριστώ.
-
H ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΟ http://www.alak.gr ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΟ POP ME THN AΦΙΣΑ
-
΄Πολύ βροχή σήμερα την πρώτη ημέρα αναγνωρίσεων.Ευτυχώς οι ειδικές δεν φαίνεται να λασπώνουν υπερβολικά.
Εθεάθη και subaru (turbo )στα Αθίκια ....χτυπημένο άσχημα μπροστά δεξιά μάλλον σε τρακτέρ από ότι έλεγαν......
Οταν περάσαμε εμείς είχε πιάσει η βροχή και όλοι όσοι μάζευαν ελιές στην περιοχή γύριζαν σπίτια τους.Μία ειδική γεμάτη τρακτέρ , φορτηγάκια κ.λ.π. φυσικά στην μέση του δρόμου , ήθελε πολύ προσοχή ακόμα κι άν πήγαινες πολύ αργά. -
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
΄Πολύ βροχή σήμερα την πρώτη ημέρα αναγνωρίσεων.Ευτυχώς οι ειδικές δεν φαίνεται να λασπώνουν υπερβολικά.
Εθεάθη και subaru (turbo )στα Αθίκια ....χτυπημένο άσχημα μπροστά δεξιά μάλλον σε τρακτέρ από ότι έλεγαν......
Οταν περάσαμε εμείς είχε πιάσει η βροχή και όλοι όσοι μάζευαν ελιές στην περιοχή γύριζαν σπίτια τους.Μία ειδική γεμάτη τρακτέρ , φορτηγάκια κ.λ.π. φυσικά στην μέση του δρόμου , ήθελε πολύ προσοχή ακόμα κι άν πήγαινες πολύ αργά.Ναι δεν λασπώνουν Και είναι και αρκετά γρήγορες θα έλεγα! Ειδικά ο Αγ. Θεόδωρος
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Οταν περάσαμε εμείς είχε πιάσει η βροχή και όλοι όσοι μάζευαν ελιές στην περιοχή γύριζαν σπίτια τους.Μία ειδική γεμάτη τρακτέρ , φορτηγάκια κ.λ.π. φυσικά στην μέση του δρόμου , ήθελε πολύ προσοχή ακόμα κι άν πήγαινες πολύ αργά.4X4, turbo, καλοστημένο αμάξι από κατασκευής και τρακαρισμένο.
Τώρα δηλαδή να πιστέψω πως στον αγώνα θα πάει πιο γρήγορα;
Μπά, 'πάω αργά για να τερματίσω'. Αλλωστε ΤΩΡΑ θα ρισκάρουμε την έξοδο;; ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ;;; Που μας βλέπει κόσμος;;; -
Ασχετα με την ταχύτητα που έκανε 'αναγνωρίσεις' (και βέβαια δεν λέω ότι έτρεχε δεν ήμουν μπροστά , και τα τρακτέρ ήταν πράγματι πολλά και πήγαιναν όπου ήθελαν είναι γεγονός) Τα turbo νομίζω ότι απαγορεύονται....τουλάχιστον έτσι μου είπαν στην ΕΘΕΑ όταν ρωτήσαμε άν μπορούμε να πάμε αναγνωρίσεις με το 'τελείως μαμά' Octavia (ευτυχώς τελικά γιατί θα μας έτρωγε ζωντανούς η σύζυγος) και έτσι καταλήξαμε με το σταρλετάκι και δύο μπιτόνια νερό πίσω για το ψυγείο κάθε 30 χιλιόμετρα.....
Δεν μας είπαν ποιό πλήρωμα ήταν αλλά είπαν ότι ήδη έκαναν αναφορά στην ΕΘΕΑ.
Προσωπικά το θεωρώ βλακώδες μετά τα πεντάλεπτα του Ολύμπιου να πάς με turbo σε αναγνωρίσεις....και επαναλαμβάνω ΔΕΝ ΛΕΩ ότι έτρεχε -
Καλημέρα!
Εμαθα για μία στούκα που είχε πολύ σοβαρός αγωνιζόμενος.
Ερώτηση... Είδαμε, τσεκάραμε το τούρμπο? η υποθέτουμε? Αλλο, τουρμπο λουκ και άλλο τούρμπο-τουρμπένιο... Μετά από όλα αυτά που έγιναν στον Πύργο και μάλιστα με το τούρμπο του βασιλιά σε έκδοση 1600 θεωρώ τρελλό να υπάρχει αγωνιστής που συμμετέχει σε αγώνα και κάνει δοκιμές με τέτοιο εργαλείο. Κουφό!
Πέντως αν πρόκειται για το φίλο μου Δημήτρη Ψύλλο που είχε τη στιγμή του με απέναντι εχθρό (δεν ξέρω που...) το υπογράφω και μάλιστα με απόλυτη σιγουριά: Αν είχε σουμπαρού ΔΕΝ θα είχε τούρμπο!
Απλά και ψύχραιμα. Φοράει παντελόνια ο δάσκαλος!
Πάντως καλές δοκιμές σε όλους και βέβαια τα καλά νέα για όσους πυροβολείστε έχουν να κάνουν με ην είδηση πως οι ε.δ. δεν κρατάνε λάσπη. Είναι και γρήγορες οπότε... ΑΕΡΑ!
ΣτρατισινοΥΓ...Απορία ενός χαμένου στο πέλαγος... Ολοι έλεγαν πως οι ε.δ. του Μ.Ρ λασπώνουν και έγινε το έγκλημα. Δεν θα ήταν καλύτερη η ζωή μας αν και αυτός ο αγώνας, το ΜΡ, είχε σχεδιαστεί σε ε.δ. που δεν κρατούν λάσπη? Για την ιστορία η Καίτη Κυρίτση ταφεντικό της ΑΛΑ πρώτη από όλους αποκάλυψε την Κινέτα και την προσέφερε στο χώρο. και όχι μόνο βέβαια.... Στρ
-
Το αυτοκίνητο στο οποίο αναφέρεστε είναι το μπλε subaru δοκιμών του Δημητρη Ψύλλου με το οποίο έκανε δοκιμές στο Ολυμπιο και ΕΙΧΕ ελεχθει από τους τεχνικούς εφόρους και είχε χαρακτηριστει καθόλα συννομο. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση, ξέροντας τον Δημήτρη να έβαλε turbo εκ των υστέρων, και ειδικά μετα απο τις ποινές του Ολύμπιο. ΜΗΝ διαβάλουμε αγωνιζόμενους με τα αν και με τα ίσως.
-
Στις συμμέτοχές και ο ΣΧ !!! Όπως και κάμμια 20αρια Ν4. Χώρια την Α5. Χαμός θα γίνει...
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=238
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΘΙΚΙΑ (ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ).
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΥΛΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΦΙΛΟΙ ΟΠΩΣ Ο SX ΚΑΙ PAVLOS ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΝΑ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΟΚΙΜΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ SUBARU IMPREZA 1.6 S/W, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ TURBO, ΟΥΤΕ ΚΑΝ TURBO LOOK, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΦΟΡΟΥΣ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΝΤΟΣ -
Ο χρήστης K.KONTOS έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΘΙΚΙΑ (ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ).
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΥΛΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΦΙΛΟΙ ΟΠΩΣ Ο SX ΚΑΙ PAVLOS ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΝΑ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΟΚΙΜΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ SUBARU IMPREZA 1.6 S/W, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ TURBO, ΟΥΤΕ ΚΑΝ TURBO LOOK, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΦΟΡΟΥΣ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΝΤΟΣΕπειδή εμείς πρωτοείπαμε στο forum για to subaru θέλουμε να διεκρινήσουμε ότι ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ , ήταν πράγματι ένα μπλέ subaru s/w.
Την λέξη 'είναι turbo το αυτοκίνητο ' μας την είπε στέλεχος του αγώνα με αυτοκίνητο που είχε τα διακριτικά ΟΡΓΑΝΩΣΗ καθώς και ο ΚΡΙΤΗΣ στην ειδική που έγινε το περιστατικό , αυτοί ανέφεραν και το τρακτέρ (και όχι φορτηγό) , ελέχθη μάλιστα ότι θα γίνει και αναφορά στην ΕΘΕΑ. Εμείς απλά το μεταφέρουμε γιατί άν ήταν έτσι είναι σοβαρό (και δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανείς γι αυτό). Δεν έχουμε καμμία πρόθεση να θίξουμε κανένα αγωνιζόμενο και φυσικά δεχόμαστε την εξήγηση σας , θεωρούμε ότι πληροφορηθήκαμε λάθος (όχι σκόπιμα αλλα από άγνοια των δύο προαναφερθέντων) και ζητάμε δημοσίως συγγνώμη για το περιστατικό.
Καλό αγώνα. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Στις συμμέτοχές και ο ΣΧ !!! Όπως και κάμμια 20αρια Ν4. Χώρια την Α5. Χαμός θα γίνει...http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=238
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο SX ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΤΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
o γκικας δεν εχει ποινη 6 μηνων γιατι τοτε εχει δηλωσει συμμετοχη στον αγωνα ?
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=6891&race_id=0
Σημειώστε, ότι η παραπομπή του στην επιτροπή έγινε μετά από το Ράλλυ Ολύμπιο, ενώ ο 23χρονος οδηγός έχει το δικαίωμα της έφεσης. Σε αυτή τη περίπτωση, θα μπορεί να συμμετάσχει στους αγώνες, μέχρι να αποφασίσει τελεσίδικα η Ελλανόδικος
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Επειδή εμείς πρωτοείπαμε στο forum για to subaru θέλουμε να διεκρινήσουμε ότι ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ , ήταν πράγματι ένα μπλέ subaru s/w.
Την λέξη 'είναι turbo το αυτοκίνητο ' μας την είπε στέλεχος του αγώνα με αυτοκίνητο που είχε τα διακριτικά ΟΡΓΑΝΩΣΗ καθώς και ο ΚΡΙΤΗΣ στην ειδική που έγινε το περιστατικό , αυτοί ανέφεραν και το τρακτέρ (και όχι φορτηγό) , ελέχθη μάλιστα ότι θα γίνει και αναφορά στην ΕΘΕΑ. Εμείς απλά το μεταφέρουμε γιατί άν ήταν έτσι είναι σοβαρό (και δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανείς γι αυτό). Δεν έχουμε καμμία πρόθεση να θίξουμε κανένα αγωνιζόμενο και φυσικά δεχόμαστε την εξήγηση σας , θεωρούμε ότι πληροφορηθήκαμε λάθος (όχι σκόπιμα αλλα από άγνοια των δύο προαναφερθέντων) και ζητάμε δημοσίως συγγνώμη για το περιστατικό.
Καλό αγώνα.κάπως έτσι όμως σπιλώνοντε ονόματα αθώων φίλε magic...μου είπαν, δεν είδα, δεν ξέρω, άκουσα... δεν είχες πρόθεση λές, αλλά την κατινιά βγαίνεις και την λές...το γνωστό σύμπλεγμα Τατιάνας-που διακατέχει πλέον όλους τους νεο-έλληνες...μην το πάρεις προσωπικά...τουλάχιστον ζήτησες συγνώμη, κάτι που στις περισσότερες των περιπτώσεων...δεν γίνετε...απλά έχω βαρεθεί να διαβάζω πλέον κατινιές και κακίες εδω μέσα...μπορούμε επιτέλους να μιλάμε για τεκμηριωμένα θέματα?
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
o γκικας δεν εχει ποινη 6 μηνων γιατι τοτε εχει δηλωσει συμμετοχη στον αγωνα ?ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΦΕΣΗ,ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
o γκικας δεν εχει ποινη 6 μηνων γιατι τοτε εχει δηλωσει συμμετοχη στον αγωνα ?
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΦΕΣΗ,ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ Η ΘΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ευχαριστω , α στο παλαδιο που σας ειδα στον αγιο κωσταντινο 1 ησασταν πολυ καλοι , τωρα δεν ξερω αν θα παω μ.ρ και κορινθου ,εχω να δω χωματινο αγωνα απο το ακροπολις
8ο ΡΑΛΛΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-32ο ΡΑΛΛΥ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ 2σε1