-
Ηρθε η ωρα να κανω κι εγω το πρωτο μου ετησιο σερβις(αν και το αμαξι το εχω 14 μηνες,δεν μπορουσα να το παω νωριτερα).Τεσπα,επειδη ειμαι νεος οδηγος και το Φιεστα του 2003 ειναι το 1ο μου αμαξι,θα ηθελα να σας ρωτησω αν θα πρεπει να προσεξω κατι,ποσο περιπου θα στοιχισει,που να δωσω σημασια κλπ.Το αμαξι εχει 9500 χλμ περιπου.
ΥΓ. Αν ξερει κανεις καποιο καλο εξουσιοδοτημενο συνεργειο για Φορντ στην Αθηνα,ας το γραψει κι αυτο...
-
Ηρθε η ωρα να κανω κι εγω το πρωτο μου ετησιο σερβις(αν και το αμαξι το εχω 14 μηνες,δεν μπορουσα να το παω νωριτερα).Τεσπα,επειδη ειμαι νεος οδηγος και το Φιεστα του 2003 ειναι το 1ο μου αμαξι,θα ηθελα να σας ρωτησω αν θα πρεπει να προσεξω κατι,ποσο περιπου θα στοιχισει,που να δωσω σημασια κλπ.Το αμαξι εχει 9500 χλμ περιπου.
ΥΓ. Αν ξερει κανεις καποιο καλο εξουσιοδοτημενο συνεργειο για Φορντ στην Αθηνα,ας το γραψει κι αυτο...
-
-
Δεν ξέρω ειδικά για Φορντ, αλλά συνήθως το πρώτο σέρβις είναι 'γλυκό', δηλαδή φθηνό, μιας και δεν κάνουν και τίποτα ιδιαίτερο. Λάδια, φίλτρα, έλεγχος, αυτά.
-
Νά προσέξεις,άν αυτά πού θά σού χρεώσουν,όντως σού τά έχουνε αλλάξει!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Νά προσέξεις,άν αυτά πού θά σού χρεώσουν,όντως σού τά έχουνε αλλάξει!!!Πώς να το προσέψει αυτό αφού στις αντιπροσοπίες απαγορεύεται να μπεις μάσα στο συνεργίο. Λίγα πράγματα μποείς να δεις π.χ. λάδια
-
Ο χρήστης Firegarden έγραψε:
Ηρθε η ωρα να κανω κι εγω το πρωτο μου ετησιο σερβις(αν και το αμαξι το εχω 14 μηνες,δεν μπορουσα να το παω νωριτερα).Τεσπα,επειδη ειμαι νεος οδηγος και το Φιεστα του 2003 ειναι το 1ο μου αμαξι,θα ηθελα να σας ρωτησω αν θα πρεπει να προσεξω κατι,ποσο περιπου θα στοιχισει,που να δωσω σημασια κλπ.Το αμαξι εχει 9500 χλμ περιπου.ΥΓ. Αν ξερει κανεις καποιο καλο εξουσιοδοτημενο συνεργειο για Φορντ στην Αθηνα,ας το γραψει κι αυτο...
Nα κάτσεις από πάνω τους σαν 'μπάστακας' και να βλέπεις τι δουλειά κάνουν.Να μην πας σε κάποιο άλλο χώρο είτε μέσα στην αντιπροσωπεία είτε εκτός και σε 2-3 ώρες γυρίσεις να το πάρεις.Πριν σου πουν ότι 'απαγορεύεται η διαμονή των πελατών στο συνεργείο'...πιάστους εσύ από τα μούτρα.
Και προσοχή σε αυτό που γράφει ο HUNTER. -
Ο χρήστης Alexakis84 έγραψε:
Πώς να το προσέψει αυτό αφού στις αντιπροσοπίες απαγορεύεται να μπεις μάσα στο συνεργίο. Λίγα πράγματα μποείς να δεις π.χ. λάδια
Γι’αυτό δεν πάμε στο συνεργείο της αντιπροσωπείας αλλά σε κάποιο καλό εξουσιοδοτημένο για να μπορούμε να παρακολουθούμε, χωρίς να μπερδευόμαστε βέβαια στα πόδια τους.
Μας προσέχουν, για να έχουν (πελάτες)! -
Εδώ είναι απλά τα πράγματα. Λάδια και φίλτρα.
Να προσέξεις όμως αν το πρώτο σέρβις χιλιομέτρων (15000;) δεν γίνει μετά από ένα χρόνο αλλά σύντομα, να μην σου αλλάξουν πράγματα που σου έχουν αλλάξει ήδη στο ετήσιο σέρβις και δεν χρειάζονται ακόμα αλλαγή (πχ φίλτρο A/C, φίλτρο βενζίνης, κλπ). -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Πώς να το προσέψει αυτό αφού στις αντιπροσοπίες απαγορεύεται να μπεις μάσα στο συνεργίο. Λίγα πράγματα μποείς να δεις π.χ. λάδια
Γι’αυτό δεν πάμε στο συνεργείο της αντιπροσωπείας αλλά σε κάποιο καλό εξουσιοδοτημένο για να μπορούμε να παρακολουθούμε, χωρίς να μπερδευόμαστε βέβαια στα πόδια τους.
Μας προσέχουν, για να έχουν (πελάτες)!Μια φορά σε μαστρο-Μήτσο είχαν βάλει σα παλιό οικογενειακό αυτοκίνητο μεταχειρισμένο δίσκο, το υποψιαστήκαμε αλλά δεν είμασταν και σίγουροι, Μετά από ένα χρόνο το αυτοκίνητο σχεδόν δεν τσούλαγε, αλλά άντε να το αποδείξεις.
Στα εξουσιοδοτημένα σίγουρα υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια, πάντα όμως προσπαθώ να κάθομαι εκεί γύρω παριστάνοντας τον μαθητευόμενο μάγο ('Αυτό τι κάνει κύριε; Το τάδε χαλάει εύκολα; Που τα μάθατε όλα αυτά;' και διάφορα τέτοια για να μην με διώχνουν). Άσε που μ'αρέσει κιόλας να παρατηρώ πως γίνεται το service. Κάποια στιγμή θα βρεθώ εκτός εγγύησης και θέλω να ξέρω πως να αλλάξω ορισμένα αναλώσιμα αντί να δίνω 30άρες αριστερά δεξιά. -
φιλε firegarden, θα προσεξεις αν εχει καποιο θορυβο που σε ξενιζει, τριγμους κτλ. Δηλ αν δεν σου αρεσει κατι... πρηξτους. Αν φυγει η εγγυηση μετα απο χρονια... ουδεν λαθος αναγνωριζεται
-
ανοιξε το βιβλιαρακι του αυτοκινητου και κοιταξε τι κανουν σε ενα χρονο για σερβις. Τα πιο πολλα ειναι τσεκαρισμα και βαλε λιγο λιπαντικο στις πορτες κτλ. Βαζω στοιχημα οτι το 80% το ελεγχεις και μονος σου. Οποτε η καντο μονος σου η ελεγξε τι ειναι πριν το πας μεσα και μετα αφου το παραλαβεις. Η αντιπροσωπεια θα σου παρει αρκετα λεφτα. Αν εχει καποιον μηχανικο που εμπιστευεσαι τοτε πηγαινε το εκει.
Νικος
Το 1ο μου ετησιο σερβις--Τι να προσεξω;;