-
Πιστεύω ότι τα 2-3 τελευταία χρόνια οι γυναίκες οδηγοί αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Δεν έχω δει όμως κάποιες να συμμετέχουν στο forum μας. Είναι δυνατόν να μην υπάρχουν μερικές που να έχουν κόλλημα με τα αυτοκίνητα? Γιατί δεν συμμετέχουν εδώ να ομορφύνουν λίγο την συντροφιά αλλά και να ακούσουμε την γνώμη τους για κάποια πράγματα που συζητάμε, από κάποια άλλη , πιο sexy ματιά ? Θα ήθελα να πούμε όλοι την γνώμη μας πάνω στο θέμα.
-
Πιστεύω ότι τα 2-3 τελευταία χρόνια οι γυναίκες οδηγοί αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Δεν έχω δει όμως κάποιες να συμμετέχουν στο forum μας. Είναι δυνατόν να μην υπάρχουν μερικές που να έχουν κόλλημα με τα αυτοκίνητα? Γιατί δεν συμμετέχουν εδώ να ομορφύνουν λίγο την συντροφιά αλλά και να ακούσουμε την γνώμη τους για κάποια πράγματα που συζητάμε, από κάποια άλλη , πιο sexy ματιά ? Θα ήθελα να πούμε όλοι την γνώμη μας πάνω στο θέμα.
-
-
Σιγα μην νοιαζονται γι' αυτά που συζηταμε εμεις......... πιστευω οτι τους ειναι τελειως αδιαφορα.
Φανταζεσται να ανοιξει ενα θεμα με τιτλο.... ' ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΑ HONDOS CENTER''8)
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Φανταζεσται να ανοιξει ενα θεμα με τιτλο.... ' ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΑ HONDOS CENTER''Αυτό ακριβώς είχα κι εγώ κατά νου να γράψω αλλά με πρόλαβες!
Πέρα από την πλάκα, με βάση τα όσα έχω καταλάβει από τη δικιά μου αλλά και από γνωστές - φίλες, το αυτοκίνητο το βλέπουν κατά βάση σαν άλλη μια συσκευή. Πολλές βέβαια του δίνουν και όνομα, το προσωποποιούν αλλά και πάλι δεν τους ενδιαφέρει το πως και το γιατί. Αρκεί να παίρνει μπρος και να περπατάει.
Εμείς το έχουμε πιο πολύ κομμάτι του εαυτού μας.
Θα είχε πάντως ενδιαφέρον να γράφουν και γυναίκες στο Forum (κατά καιρούς βέβαια έχουν γράψει) ωστέ να έχουμε κι άλλες απόψεις. -
Ίσως να είναι ένας συνδυασμός όλων των επιλογών της ψηφοφορίας. Όπως και να το κάνουμε ακόμα στα παιδιά μας παίρνουμε κούκλες στα κοριτσάκια και αυτοκινητάκια στα αγοράκια. Μην εκπλήσσεστε που η πλειοψηφία είναι άντρες στο Forum μας.
Θα απαιτηθεί πολύ καιρός ώστε να αρχίσουν να ενδιαφέρονται όσο οι άντρες για τα τροχοφόρα τους. -
Για προσέχετε τι γράφετε μερικοί-μερικοί
.... ακουώ κάτι σουίς-σουίς
-
πολυ απλα δεν ενδιαφερονται......... απλα τις νοιαζει να μεταφερονται απο ενα σημειο σε ενα αλλο........
λιγες ειναι οι κομαντος.... -
Ορισμένοι που έχουν έρθει στην παρέα μας πιο πρόσφατα δεν ξέρουν γι αυτό κάνουν ότι κάνουν.
Θα μάθουν θα μάθουν που θα πάει.
Εγώ έχω κρατήσει το εισιτήριο ανοιχτό για κάθε ενδεχόμενο οπότε θα βολευτώ. -
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Εγώ έχω κρατήσει το εισιτήριο ανοιχτό για κάθε ενδεχόμενο οπότε θα βολευτώ.Δεν το ξανατσεκάρεις το εισιτήριο; Μην ξεχνάς ότι η μία έχει σχέση με ταξιδιωτικά γραφεία!
-
Παιδιά, οι γυναίκες είναι 'τέρατα' λογικής. Βλέπουν στο αυτοκίνητο μόνο αυτό που είναι, όχι σαν εμάς τους.. συναισθηματικούς που βλέπουμε ό,τι θέλουμε..
Αν ρωτήσουμε καμία για το φόρουμ θα πει: 'Σιγά μην ασχοληθώ, αυτά είναι για παιδάκια'..
-
Έχω την αίσθηση ότι δεν το βλέπουν τίποτε περισσότερο από ένα καλό make up ή καλλυντικό που τις ομορφαίνει....
-
Κρύβε λόγια, κρύβε λόγια.
Δεν καταλαβαίνετε τίποτα από όσα προσπαθούμε να σας πούμε;
Πω πω να δω πότε θα ξεσπάσει η θύελλα. -
Mάλλον δεν ξέρετε τα 2 σήριαλ του φόρουμ 'Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα' Ι & ΙΙ
Ενεργά μέλη, που δεν γράφουν συχνά βέβαια, έχουμε γύρω στα 20!
-
Τό κακό είναι ότι η συμμετοχή τους στό φόρουμ σχεδόν εκμηδενίστηκε.
Κορίτσια,γυρίστε πίσω!!!
Σας έχουμε ανάγκη!!!(αυτό πάντα πιάνει στίς γυναίκες ) -
Άσε που τα κορίτσια έχουν αφήσει τα πληκτρολόγια και έχουν πάρει τα βουνά για σπριντ
Πιο παλιά πίναν χώμα στο Παραλληλοδρόμιο
-
Aí ðáñáôçñÞóåôå ìå ôé ôá÷ýôçôá ðåñíÜíå ðÜíù áðü ôá 'óáìáñÜêéá' ôùí äñüìùí, êáèþò êáé ôéò ëáêïýâåò èá óáò ëõèåß ðéóôåýù êÜèå áðïñßá ãéáôß áäéáöïñïýí ôåëåßùò ãéá ôï áõôïêßíçôï.
ºóùò öáíþ ìéóïãýíçò áëëÜ Ý÷åôå ðñïóÝîåé, ðÝñá áðü ôï áõôïêßíçôï, êÜôé Üëëï ðïõ áëçèéíÜ íá ôéò åíäéáöÝñåé êáé íá ôï Ý÷ïõí óáí ÷üìðõ; Äåí åííïþ öõóéêÜ ôá øþíéá êáé ôï íá âÜöïíôáé Þ Üëëåò õøçëÝò öéëïóïöéêÝò Ýííïéåò...Åííïþ Ýíá ìåñÜêé ãéá ÊÁÔÉ..... -
Ο χρήστης ekatsaros έγραψε:
έχετε προσέξει, πέρα από το αυτοκίνητο, κάτι άλλο που αληθινά να τις ενδιαφέρει και να το έχουν σαν χόμπυ;Το σεξ.
Αν και δεν είμαι σίγουρος αν υπάγεται κάτω από την κατηγορία hobby.
-
Πολλές γίνονται 'ερασιτέχνες ψυχολόγοι' κατ'αρχήν παρακολουθώντας τις εκπομπές της Δρούζα και δευτερευόντως τα σεμινάρια που διεξάγουν οι επαγγελματίες που εμφανίζονται σε αυτές.
Με την ευκαιρία Μακριά από τέτοιες!!!! Θα προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι είστε βαθύτατα προβληματικές προσωπικότητες, ότι δεν έχετε ξεφύγει ακόμα από το οιδιπόδειο των παιδικών σας χρόνων και ότι χρειάζεστε χρόνια ψυχανάλυση για να γίνετε άξιοι να σας συναναστρέφονται!
Γιατί δεν υπάρχουν γυναίκες στο forum ?