-
ΤΟ X-TRAIL ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΝ ΤΖΙΠ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;
-
-
-
Γιατί δεν απευθύνεις το ερώτημα στην ενότητα της αυτοκίνησης,όπου και είμαι σίγουρος ότι θα σου απαντήσουν!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Γιατί δεν απευθύνεις το ερώτημα στην ενότητα της αυτοκίνησης,όπου και είμαι σίγουρος ότι θα σου απαντήσουν!Ακόμα καλύτερα στα 'Εκτός δρόμου'.
-
Δεν μας λές τι θες να κάνεις με το τζιπ σου όμως
-
Ο χρήστης cliff έγραψε:
Δεν μας λές τι θες να κάνεις με το τζιπ σου όμωςΣωστα λεει ο Κλιφ!
Πχ. να τραβας και σκαφακι?
να πας για κανενα κυνηγι?
να πας συχνα για σκι?
η να βγαινεις βολτα το ΣαββατοΚυριακο για ταβερνουλες κιετσι,η το καλοκαιρακι καμια εκδρομουλα στην αμμο κτλ. και κανενα ταξιδι τον χειμωνα στο Καρπενησι΄,,,,
η ολα αυτα μαζι????? χωρις να τραβας σκαφος,,,,κτλ. κτλ..
Επισης εχεις παιδια ??εισαι εργενης?? -
To X-Trail είναι ένα απο τα πιό ολοκληρωμένα SUV.
Ανετο, γρήγορο και με καλή οδική συμεριφορά στην άσφαλτο.
Το ίδιο άνετο και ευκολοδήγητο σε χωματόδρομο.
Ένα απο τα καλύτερα SUV εκτός δρόμου.
Μειονεκτήματα; Δεν είναι Forester ή RAV στην άσφαλτο. Δεν είναι Forester στο χωματόδρομο.
-
Ο χρήστης Giannis Athanasiou έγραψε:
To X-Trail είναι ένα απο τα πιό ολοκληρωμένα SUV.Ανετο, γρήγορο και με καλή οδική συμεριφορά στην άσφαλτο.
Το ίδιο άνετο και ευκολοδήγητο σε χωματόδρομο.
Ένα απο τα καλύτερα SUV εκτός δρόμου.
Μειονεκτήματα; Δεν είναι Forester ή RAV στην άσφαλτο. Δεν είναι Forester στο χωματόδρομο.
Ναι και εγώ συμφωνώ με το Γιάννη...
Απλά θα συμπληρώσω ότι δεν είναι CRV στην άσφαλτο και όχι τόσο forester... Όσο για το χώμα μια χαρά είναι το Xtrail απλά δεν είναι 'διασκεδαστικό'... -
Ο χρήστης CHIEF έγραψε:
ΤΟ X-TRAIL ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΝ ΤΖΙΠ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;Ειναι πολυ καλο απλα δεν εχει αργα που σημαινει οτι αν εχεις σκαφος που το ριχνεις χειμωνα καλοκαιρι δεν θα σε εξυπηρετησει στο μαξιμουμ-εκει χρειαζεσαι Τσεροκι 2.4.Αν οχι τοτε ,ειναι μια πολυ καλη επιλογη.
(Δες και το Μαβερικ 2005 2.3) -
Πιστεύω ότι το αυτοκίνητο αυτό είναι ένα ισοροπιμένο αυτοκίνητο για τα χρήματα που στηχίζει ,
Τώρα ο κάθε ένας θα πει το κοντό του και το μακρύ του , βλέπω παρακολουθοντς το forum αυτό ότι κάποιοι έχουν μπερδέψει τα SUV και τα jeep οπός κάποιοι δεν έχουν την αίσθηση τον χρημάτων
Εγώ πήρα το x-trail διαβάζοντας τον ειδικό τύπο , βάζοντας της δικές μου ανάγκες ,
Και τέλος τα οικονομικά μου.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ