-
Ξεκάθαρο (νομίζω!). Ποιο από αυτά τα τρία (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ!)
Όχι ούτε η GT 3.2 παίζει (ηλεκτρονική-μπροσθιοκίνητη) ούτε S40 T5, ούτε Mondeo ST220, που έχουν εφάμιλλη ιπποδύναμη.
Επίσης ούτε κατασκευές κάτω των 200 ίππων (ξέρετε τώρα)
Επαναλαμβάνω, από αυτα τα τρία και ΜΟΝΟ!
Y.Γ. να δούμε ποιος θα είναι ο πρώτος που θα γράψει κάτι διαφορετικό
-
Όχι ούτε η GT 3.2 παίζει (ηλεκτρονική-μπροσθιοκίνητη) ούτε S40 T5, ούτε Mondeo ST220, που έχουν εφάμιλλη ιπποδύναμη.
-
-
Δύσκολο το τρίλημα!! Αν και 'ψαρώνω' κάθε φορά που βλέπω το WRX (και ναι, αφού έχω κοιτάξει στα φρένα για να καταλάβω τους κάγκουρες) μπορώ να πω ότι αυτά τα κόκκινα εκεί ψηλά στις οκτάρες του RX-8 με φτιάχνουν πολύ άγρια!!
Βέβαια, και το γενικότερο 'πακέτο' (αμάξωμα, εσωτερικό, 4 θέσεις) είναι, νομίζω, λίαν ικανοποιητικό.
-
Ψήφισα RX8.
Η δευτερη επιλογή μου ήταν το Forrester. Ώραίο (σχετικα), γρήγορο, τετρακίνητο, ευρύχωρο. Γιατί όχι πρώτο? Μόνο γιατί δεν έχω ακόμα οικογένεια.
Το Subaru έρχεται τελευταίο. Αντικειμενικά πολύ καλό. Δεν το ψήφισα γιατί συνειρμικά το συνδέω με κομπλεξικούς 40+ 'οδηγάρες' σε mid-life crisis που νομίζουν ότι είναι αρχοντες του δρόμου. Wrong image.
-
Forester, IMHO ένα από τα 'εξυπνότερα' και ικανότερα και πιο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν. Γκάζια, φρένα, άσφαλτος-χώμα, χώροι... Το επόμενό μου αυτοκίνητο (θα το έπαιρνα τώρα αλλά το budget δεν ήταν στα 40 χιλιάρικα. Πόσο δε μάλλον με τα 2.5 λίτρα)
Το WRX νομίζω είναι 'λίγο' όταν ξέρεις πως υπάρχει το STi.
Το RX-8 μου αρέσει αλλά το βρίσκω υπερβολικά 'φανταχτερό' για να το έχω, προτιμώ να το βλέπω
Γιατί όμως δεν έβαλες στην ψηφοφορία το .... (just kidding )
-
ιμπρεζα απο εμενα
καλος κινητηρας (εαν το θελησει κανεις με λιγα και απλα πραγματακια ανεβαινουν τα αλογα) , διασκεδαστικη συμπεριφορα, ποιοτητα κατασκευης
τα SUV δεν τα εχω με καλο ματι
το RX8 καλο χρυσο αλλα πασχει απο ΡΟΠΗ.....και καταναλωση -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Forester, IMHO ένα από τα 'εξυπνότερα' και ικανότερα και πιο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν. Γκάζια, φρένα, άσφαλτος-χώμα, χώροι... Το επόμενό μου αυτοκίνητο (θα το έπαιρνα τώρα αλλά το budget δεν ήταν στα 40 χιλιάρικα. Πόσο δε μάλλον με τα 2.5 λίτρα)Συμφωνώ με τον Νάσο! Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω τα 40Κ
-
Mazda RX-8,γιατί πρεπει να ψαξεις πολυ για να του βρεις αρνητικά στοιχεία,και τελικα το μονο που θα βρεις ειναι οτι θα ήθελες λίγο παραπανω δύναμη απο χαμηλά.Εχει πολυπρόσωπο χαρακτήρα,πολυ ωραια εμφάνιση,πισωκίνητο,4θεσιο,ε τι αλλο θελει κανεις;Μετα θα εβαζα αλλα 10 χιλ για EVO8 αλλα εκεί μιλαμε για αυτοκίνητο αγώνων και όχι δρόμων.
-
Αν είχα 40...και βεβαίως και άλλα τόσα για παν ενδεχόμενο...RX-8!!!
Το σχήμα και οι τεχνικές δυνατότητες με έχουν τρελάνει!Συνάδελφος που το έχει στο γραφείο μου προσφέρει ευτυχώς την ευκαιρία να το απολαμβάνω!!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ξεκάθαρο (νομίζω!). Ποιο από αυτά τα τρία (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ!)Όχι ούτε η GT 3.2 παίζει (ηλεκτρονική-μπροσθιοκίνητη) ούτε S40 T5, ούτε Mondeo ST220, που έχουν εφάμιλλη ιπποδύναμη.
Αν θες να απαλλαγεις απο τα 'Τριλημματα' δωσε σε μενα τα 40κ να ησυχασεις .Θα μου χρωστας μια μεγαλη χαρη αλλα θα σου κανω την εξυπηρετηση.
ΑΑΑΑ!!!!! Rx8 και για εμενα.Σε μπλε χρωμματακι (οπως X-MEN).
-
Rx-8 epidei einai pisokinito kai kainourgio modelo. To odigisa kai mou arese poli.
To Forester exei paliosei. WRX einai kalo, alla RX-8 kalytero.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Forester, IMHO ένα από τα 'εξυπνότερα' και ικανότερα και πιο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν. Γκάζια, φρένα, άσφαλτος-χώμα, χώροι... Το επόμενό μου αυτοκίνητο (θα το έπαιρνα τώρα αλλά το budget δεν ήταν στα 40 χιλιάρικα. Πόσο δε μάλλον με τα 2.5 λίτρα)
Συμφωνώ με τον Νάσο! Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω τα 40Κ
Forester και για μένα! Κυρίως γιατί φαίνεται και είναι ένα ώριμο αυτοκίνητο που δεν του λείπει ΤΙΠΟΤΑ! όποιος το αποκάλεσε SUV, να προσέξει όταν το πετύχει πουθενά
Σπύρος
-
Στα 30Κ δεν υπάρχει ούτε καν δίλημμα (τουλάχιστον μέχρι να έρθει το -πιπέρι στα δάκτυλα- Golf GTI), τα 50Κ τα χουμε αναλύσει παλαιότερα, οπότε έμενε η 'μέση' λύση.
Μέχρι την προηγούμενη βδομάδα 'έκλεινα' στο RX-8, (έχοντας οδηγήσει και τα τρία, το παλιό ΧΤ εννοείται) με μοναδικό μειονέκτημα το πανέμορφο σχήμα του (ναι για μένα είναι μειονέκτημα). Κατανάλωση και κόστος χρήσης και τα τρία έχουν πάνω κάτω το ίδιο υψηλό.
Το WRX για το λόγο που είπε o nass, ότι μπροστά στο STi χάνεται, ενώ το δίλιτρο ΧΤ, ένιωθες ότι του λείπουν άλογα.
Μέχρι που με παίρνει τηλέφωνο (ενώ ήμουν στο γραφείο) ο καλός φίλος δημοσιογράφος και μου βαλε φωτιές, αφού είχε βάλει ο ίδιος φωτιά στην παραλιακή για Σούνιο, πριν λίγο στο νέο ΧΤ
Όπως καταλάβατε ΧΤ, το οποίο φαντάζομαι θα ναι και στο τεύχος Νοεμβρίου
-
Εγώ θά απέφευγα τό RX-8,διότι δέν είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι λύθηκαν τά προβλήματα στεγανότητας τού θαλάμου καύσης του.Μπορεί μέν η Μάζντα νά τό δηλώνει κατηγορηματικά,αλλά τό ίδιο δήλωνε καί όταν είχε παρουσιάσει τό RX-7.
WRX γιά μένα.
Αξιόπιστο καί γρήγορο. -
RX-8, γιατί η ζωή είναι ωραία....
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Με φώναξε κανείς;Audi A4 2.0T fsi (όταν θα βγεί).Sorry,αλλά δεν άντεξα...
Σοβαρά τώρα,δυστυχώς,χωρίς να έχω οδηγήσει τίποτα από τα παραπάνω.Το rx8 αποκλείεται αποκλειστικά λόγω κατανάλωσης (ειδικά με τις τιμές της βενζίνης που ανεβαίνουν χωρίς σταματημό).
Impreza μόνο αν σκοπεύεις να το αναβαθμίσεις αργότερα.Όχι ότι είναι κακό,αλλά όπως γράφτηκε,θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο.
Οπότε forester,το οποίο μάλλον έχει σοβαρά γκάζια,χώρους και πάει σχεδόν παντού.
-
Ρου Χου 8 γιατί είναι το μόνο πισωκίνητο της παρέας.Είναι και ξεχωριστό μοντέλο γενικότερα.
Το wrx μπααα...(δεν είναι STi) και το forester μόνο αν πρόκειται να εκμεταλλευτείς τις off-tarmac ικανότητές του. -
forester και από εμένα.
rx8 oχι,γιατί δεν θέλω να κοιτάω τα λάδια σε κάθε δεύτερο ανεφοδιασμό.
wrx οχι, γιατί υπάρχει και το sti. -
αυτο το STI κανει ζημια τελικα........
"Τριλήμματα" των 40Κ ευρώ