-
αν για εσενα ενεργητικη ασφαλεια ειναι να εχει το αμαξι διαμετρο στροφης 7 μετρα και αμεσοτητα τιμονιου.....0 τοτε σταματαω την συζητηση εδω γιατι τσαμπα συζηταμε....
Όχι. Αλλά δέν είναι κριτήριο οι στροφές απ' άκρη σ' άκρη ενός τιμονιού για το αν είναι άμεσο.
τα αλογα θελουν και σανο οποτε αστοχο το θεμα της καταναλωσης οταν μιλαμε για γρηγορη οδηγηση με σπορ αυτοκινητα εκ γενετης...
εξαλου δεν ειναι και πολλα 13 λιτρα καταναλωση στα 100κμ με αλλαγες στον κοφτη.νορμαλ το βλεπω.Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι δε με ενδιαφέρει καθόλου ο λόγος hp/lt
ισχύς/χωρητικότητα. Θα πρεπε; -
Πώ, πώ καταστράφηκε το θέμα ! Τώρα μπήκα και το συνειδητοποίησα (με χρονοκαθηστέρηση )
Επί γραμματικά, ανακεφαλαιώνοντας τις πολλές και άσχετες σελίδες,
θα αναφέρω κι εγώ με τη σειρά μου τα εξής άσχετα :- H Αudi πλέον, δεν δίνει taxi
- Alfa GT vs BMW => Αlfa vs ΟΛΩΝ. Πάλι βρε παιδιά? Ήμαρτον.....
- Το αν απενεργοποιείται το ESP στις Alfa, δε μας ενδιαφέρει επί του παρόντος....
A, το θέμα μας είναι FOCUS vs GOLF
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Πώ, πώ καταστράφηκε το θέμα ! Τώρα μπήκα και το συνειδητοποίησα (με χρονοκαθηστέρηση )Επί γραμματικά, ανακεφαλαιώνοντας τις πολλές και άσχετες σελίδες,
θα αναφέρω κι εγώ με τη σειρά μου τα εξής άσχετα :- H Αudi πλέον, δεν δίνει taxi
- Alfa GT vs BMW => Αlfa vs ΟΛΩΝ. Πάλι βρε παιδιά? Ήμαρτον.....
- Το αν απενεργοποιείται το ESP στις Alfa, δε μας ενδιαφέρει επί του παρόντος....
A, το θέμα μας είναι FOCUS vs GOLF
'Οντως το θέμα έχει πάει περίπατο....
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Και τα ταμπούρα φρένα είναι.
Μπορεί να κρίνει ο κατασκευαστής οτι δε χρειάζονται δίσκοι πίσω.Ο κατασκευαστης μπορει να κρινει οτι θελει. Το θεμα ειναι οτι για οσους θεωρουν το σωστο φρεναρισμα βασικο παραγοντα σφαλειας, τα ταμπουρα πισω ειναι απαραδεκτα στην μικρομεσαια κατηγορια. Μην ξεχνας οτι στην μεσαια κατηγορια δεν υπαρχει πλεον αυτοκινητο με ταμπουρα.
-
Eπιλπέον, εκτός του ότι το θέμα είναι Focus vs Golf,
η ερώτηση της ψηφοφορίας αναφέρεται στο πιο αυτοκίνητο από τα δύο
καλύπτει καλύτερα όλους τους τομείς,
και όχι πιο είναι καλύτερο σε επιμέρους τομείς. -
Λοιπόν θα μιλήσω επι του θέματος!
Επιλέγω Focus.
Ο κώλος του Golf δε μου αρέσει καθόλου. Αν είχε άλλο κώλο τότε δε θα με χαλούσε κανένα από τα δύο.
Πιστεύω πως είναι δύσκολη αναμέτρηση. Δεν έχω μπει σε καινούριο Golf αλλά αν κρίνω από την ποιότητα κύλισης, την στιβαρότητα και την άνεση που προσφέρει το Polo, φαντάζομαι το golf. -
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Λοιπόν θα μιλήσω επι του θέματος!Επιλέγω Focus.
Ο κώλος του Golf δε μου αρέσει καθόλου. Αν είχε άλλο κώλο τότε δε θα με χαλούσε κανένα από τα δύο.
Πιστεύω πως είναι δύσκολη αναμέτρηση. Δεν έχω μπει σε καινούριο Golf αλλά αν κρίνω από την ποιότητα κύλισης, την στιβαρότητα και την άνεση που προσφέρει το Polo, φαντάζομαι το golf.Ενώ το φόκους είναι κούκλα ε; Το έχεις δει το φόκους 2 απο πίσω;
-
Αυτό που όντως δεν είναι ωραίο στο Γκολφ πίσω -αλλά νομίζω ότι δεν είναι σε όλες τις εκδόσεις είναι ο προφυλακτήρας που είναι μαυρος και επειδή είναι μεγάλος φαίνεται λίγο άσχημα...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Επιλέγω Focus.
Πιστεύω πως είναι δύσκολη αναμέτρηση. Δεν έχω μπει σε καινούριο Golf αλλά αν κρίνω από την ποιότητα κύλισης, την στιβαρότητα και την άνεση που προσφέρει το Polo, φαντάζομαι το golf.Ενώ το φόκους είναι κούκλα ε; Το έχεις δει το φόκους 2 απο πίσω;
Και το focus σα να το χάλασαν λίγο. Δεν κρίνω ακόμη για να το δούμε στο δρόμο και να το συνηθίσουμε. Γιατί και το 1 στην αρχή φαινόταν παράξενο αλλά μετά άρεσε.
Πάντως για το γκόλφ, είναι έτοιμο για βαρκάδα. Σου δίνει την αίσθηση φουσκωτής βάρκας από πίσω.
Ειδικά αν έχει τα λεπτά λάστιχα, σαν καροτσάκι μοιάζει. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αυτό που όντως δεν είναι ωραίο στο Γκολφ πίσω -αλλά νομίζω ότι δεν είναι σε όλες τις εκδόσεις είναι ο προφυλακτήρας που είναι μαυρος και επειδή είναι μεγάλος φαίνεται λίγο άσχημα...Φίλε skye, σε όλα τα GOLF V από το 1,4 έως και το GTi που θα βγει, έχουν όλα τον απαίσιο μαύρο προφυλακτήρα... Άσε, πίκρα σου λέω... Πάντως, έχει τρελή μούρη... Αρκετά δυναμική και σπορ...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Επιλέγω Focus.
υποκειμενικα δεν ειναι ολα???? τι κοβεσαι???
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Επιλέγω Focus.
Υποδείγματα σχεδιασμού είναι και τα δύο. Κοσμήματα πραγματικά.... Μπροστά τους ντρέπoνται ακόμη και αυτοί της 'Ala d'Oro'..
-
Ο χρήστης tiodor έγραψε:
Μην ξεχνας οτι στην μεσαια κατηγορια δεν υπαρχει πλεον αυτοκινητο με ταμπουρα.Οκταβια 1.4 ΚΑΙ 1.6
Απαραδεκτο? -
Και το Impreza TS 150hp έχει ταμπούρα πίσω
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Και το Impreza TS 150hp έχει ταμπούρα πίσωΕιναι βεβαιο αυτο? Ειχαν βαλει στοιχημα 2 φιλοι μου και τελικα πηραν τηλεφωνο σε αντιπροσωπεια subaru και ρωτησαν. Τους ειπαν οτι εχει πισω δισκοφρενα.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Και το Impreza TS 150hp έχει ταμπούρα πίσωΚαλά γι'αυτό υπάρχει απάντηση τα 150hp (αν είναι τόσα ) τα δίνουν οι ελληνάρες της αντιπροσωπείας. Λίγο δύσκολο οι ιάπωνες να άφηναν σημερινό αυτοκίνητο 150(?) ίππων με ταμπούρα...
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Καλά γι'αυτό υπάρχει απάντηση τα 150hp (αν είναι τόσα ) τα δίνουν οι ελληνάρες της αντιπροσωπείας. Λίγο δύσκολο οι ιάπωνες να άφηναν σημερινό αυτοκίνητο 150(?) ίππων με ταμπούρα...
Και το 150 και το 180 εχουν ταμπουρα πισω(τουλαχιστον εχει αυτο το σηματακι ) .Αλλωστε η βαση τους ειναι το απλο μοντελο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλά γι'αυτό υπάρχει απάντηση τα 150hp (αν είναι τόσα ) τα δίνουν οι ελληνάρες της αντιπροσωπείας. Λίγο δύσκολο οι ιάπωνες να άφηναν σημερινό αυτοκίνητο 150(?) ίππων με ταμπούρα...
Και το 150 και το 180 εχουν ταμπουρα πισω(τουλαχιστον εχει αυτο το σηματακι ) .Αλλωστε η βαση τους ειναι το απλο μοντελο.
Ακριβώς οι Ιάπωνες τα δίνουν σαν 100 ίππων τώρα η εδώ αντιπροσωπεία τους βγάζει τα μάτια στον κινητήρα χωρίς αναβάθμιση φρένων...
-
Ο χρήστης johnnyka έγραψε:
Μην ξεχνας οτι στην μεσαια κατηγορια δεν υπαρχει πλεον αυτοκινητο με ταμπουρα.
Οκταβια 1.4 ΚΑΙ 1.6
Απαραδεκτο?Το 1,6 FSI Octavia το βρίσκω μια χαρά πάντως.
Έχει ικανοποιητικές επιδόσεις -
Ο χρήστης johnnyka έγραψε:
Μην ξεχνας οτι στην μεσαια κατηγορια δεν υπαρχει πλεον αυτοκινητο με ταμπουρα.
Οκταβια 1.4 ΚΑΙ 1.6
Απαραδεκτο?Δεν λεω καλο αυτοκινητο το octavia αλλα ανηκει στην μεσαια κατηγορια μονο στην φαντασια του συλογου ελληνων εισαγωγεων. Οπως και το toledo που ειναι leon με πορτμπαγαζ ετσι και το octavia με το πατωμα του golf και την χαμηλη τιμη του, στην συνειδηση του καταναλωτη ανηκει στην μικρομεσαια κατηγορια.
FORD FOCUS II vs VW GOLF