-
Με το ESP της C4 δεν είναι σαφές τι συμβαίνει. Για την δίλιτρη σίγουρα απενεργοποιείται πλήρως για τις άλλες θα σας γελάσω. Μεταξύ Golf, Focus ψηφίζω Golf πάντως
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Με το ESP της C4 δεν είναι σαφές τι συμβαίνει. Για την δίλιτρη σίγουρα απενεργοποιείται πλήρως για τις άλλες θα σας γελάσω. Μεταξύ Golf, Focus ψηφίζω Golf πάντωςKαι ντρέπεσαι για την ψηφοφορία σου?
Από μία ψήφο στο καθένα για μένα...
-
Μετά από αρκετό καιρό που κυκλοφορεί το Golf V, νομίζω οτι δεν έχουν ακουστεί παράπονα για την αξιοπιστία του ανάλογα με αυτά του IV (ή μήπως όχι; )
Νομίζω ότι άρχισε να συνέρχεται η VW - ακόμα όμως να ρίξει τις τιμές της και το κόστος συντήρησης. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
...ακόμα όμως να ρίξει τις τιμές της και το κόστος συντήρησης.και δε νομιζω οτι προκειται να το κανει. Ισως αυξησει την εγγυηση απο 2 σε 4 χρονια
-
Δεν ντρέπομαι ακριβώς αλλά δεν αισθάνομαι και απόλυτα άνετα που ψηφίζω τον 'enemy'
Για αύξηση της εγγύησης σε 4 χρόνια συζητούν και άλλες αντιπροσωπείες. Είδατε τι κάνει ο ανταγωνισμός -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Με το ESP της C4 δεν είναι σαφές τι συμβαίνει. Για την δίλιτρη σίγουρα απενεργοποιείται πλήρως για τις άλλες θα σας γελάσω. Μεταξύ Golf, Focus ψηφίζω Golf πάντωςΚαι όμως είναι σαφές, απλά κοιτάξτε την φωτό του C4 1.6 στο τεύχος 411 Δεκεμβρίου του 4 τροχοί.
Στην σελ. 105 έχει την κονσόλα, αν δείτε προσεκτικά στα αριστερά έχει κουμπάκι που λέει ΕSP OFF...yeeeees μπράβο ρε Citroen! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Με το ESP της C4 δεν είναι σαφές τι συμβαίνει. Για την δίλιτρη σίγουρα απενεργοποιείται πλήρως για τις άλλες θα σας γελάσω. Μεταξύ Golf, Focus ψηφίζω Golf πάντως
Και όμως είναι σαφές, απλά κοιτάξτε την φωτό του C4 1.6 στο τεύχος 411 Δεκεμβρίου του 4 τροχοί.
Στην σελ. 105 έχει την κονσόλα, αν δείτε προσεκτικά στα αριστερά έχει κουμπάκι που λέει ΕSP OFF...yeeeees μπράβο ρε Citroen!Απενεργοποιειται ως τα 50 χλμ/ωρα , μετα ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
-
Πτοοοοοουυυυ σου, τζάμπα η χαρά μου!
Δεν βαριέσαι κι έτσι να 'ναι δεν πειράζει...
-
Εχω την εντύπωση ότι το ESP απενεργοποιείται πλήρως και οριστικά με την αποσύνδεση ενός καλωδίου σε όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων. (Οπως και το ABS).
-
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Εχω την εντύπωση ότι το ESP απενεργοποιείται πλήρως και οριστικά με την αποσύνδεση ενός καλωδίου σε όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων. (Οπως και το ABS).Kαι μετά....
....ψάξε, ψάξε, δεν θα με βρείς !
-
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Εχω την εντύπωση ότι το ESP απενεργοποιείται πλήρως και οριστικά με την αποσύνδεση ενός καλωδίου σε όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων. (Οπως και το ABS).Νομιζω οτι αν ηταν τοσο ευκολο θα προτιμουσαν να βαλουν ενα διακοπτη απο μεσα και να τελειωνει η ιστορια, γιατι με αυτο τον τροπο, τελικα εκτιθεσαι σε μεγαλυτερο κινδυνο!
-
αυτο παντως που παρατηρω ειναι ενας μεγαλος εντυπωσιασμος για το C4........
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αυτο παντως που παρατηρω ειναι ενας μεγαλος εντυπωσιασμος για το C4........ναι ωντος το εχω παρατηρησει και εγω το c4 ειναι εινα νεανικο και σπορ αμαξι και ειδικα το coupe
-
Ωραία τα κατάφερε η citroen. Αν θέλεις να πάρεις ένα όμορφο C4 πρέπει να το πάρεις σε 3θυρο, γιατί το 5θυρο είναι κατά τα γούστα μου τελείως αδιάφορο, με μόνη εξαίρεση τη μάσκα. Κάτι σχεδιαστικές πινελιές στα πίσω φώτα, το εσωτερικό ιδιαίτερο αλλά αισθητικά όχι κάτι φοβερό. Γενικά ένα σουλούπι που το βαριέσαι γρήγορα.
Όσο μάλιστα το παρατηρώ, τόσο μου θυμίζει εξέλιξη του 307.
-
Sorry Μάνο αλλά εάν βαριέσαι σχεδιαστικά το σουλούπι του C4 (η φωτό είναι photoshop πάνω στο 307, γνωστό τοις πάση) τότε με τα αδιάφορα κ αποστειρωμένα Αstra, Golf, Focus II τι πρέπει να πούμε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Sorry Μάνο αλλά εάν βαριέσαι σχεδιαστικά το σουλούπι του C4 (η φωτό είναι photoshop πάνω στο 307, γνωστό τοις πάση) τότε με τα αδιάφορα κ αποστειρωμένα Αstra, Golf, Focus II τι πρέπει να πούμε...Χμμμ... κλασικό, διαχρονικό ή
εντυπωσιακό, 'φανταζέ' ? -
ΟΚ, με μια αναζήτηση στο google βρήκα την εικόνα.
Εμένα μ' αρέσει περισσότερο το Astra πάντως.
-
Εγώ όταν πρωτοείδα το C4 νόμιζα πως βλέπω κάποιον που έχει πειράξει εξωτερικά την ZX του.
Αν αγόραζα θα πήγαινα για 5 θυρο, που το βρίσκω σαν ‘τραβηγμενο’ C3.
Αλλά πολύ ηλεκτρονικό μέσα ρε παιδιά…
Ούτε PC δεν έχει τόσα.
Κάτι να πάει στραβά, κάποια κόλληση από κάνει την λαδιά της, να τρέχεις να αλλάζεις εγκεφάλους και λοιπά συναφή; -
Ο χρήστης xenophon74 έγραψε:
Εγώ όταν πρωτοείδα το C4 νόμιζα πως βλέπω κάποιον που έχει πειράξει εξωτερικά την ZX του.
Ούτε PC δεν έχει τόσα.
Κάτι να πάει στραβά, κάποια κόλληση από κάνει την λαδιά της, να τρέχεις να αλλάζεις εγκεφάλους και λοιπά συναφή;Έτσι όπως πάει η κατάσταση, οσονούπω,
για service θα πηγαίνουμε στα multirama, στο germano etc......
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Sorry Μάνο αλλά εάν βαριέσαι σχεδιαστικά το σουλούπι του C4 (η φωτό είναι photoshop πάνω στο 307, γνωστό τοις πάση) τότε με τα αδιάφορα κ αποστειρωμένα Αstra, Golf, Focus II τι πρέπει να πούμε...
Χμμμ... κλασικό, διαχρονικό ή
εντυπωσιακό, 'φανταζέ' ?Γιατί να αναιρεί το ένα το άλλο...?..δηλ η Alfa 156 που είναι εντυπωσιακή-φανταζέ δεν είναι διαχρονική..?...και είναι το VW Passat?
δεν νομίζω!
xenophon74 έγραψε:
Ούτε PC δεν έχει τόσα.
Κάτι να πάει στραβά, κάποια κόλληση από κάνει την λαδιά της, να τρέχεις να αλλάζεις εγκεφάλους και λοιπά συναφή;Ποιό σημερινό σύγχρονο αυτοκίνητο δεν έχει ηλεκτρονικά..?
manosk έγραψε:
ΟΚ, με μια αναζήτηση στο google βρήκα την εικόνα.
Εμένα μ' αρέσει περισσότερο το Astra πάντως.
Μάνο δεν κατακρίνω την επιλογή σου (να αγοράσεις το Astra) αλλά και αυτό που είπες ότι η C4 είναι ένα αδιάφορο σουλούπι είναι αν όχι υπερβολικό σίγουρα άστοχο!
Να μου έλεγες για την Xsara όταν πρωτοβγήκε να πω ναι.Αλλά όχι και η C4...
FORD FOCUS II vs VW GOLF