-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Χωρις να ειμαι υπερμαχος της BMW μηπως το σηματακι με την ελικα λεει :''Παρτε ενα σενταν με 507 αλογα, κοντραρετε και καμμια FERRARI και απενεργοποιηστε αν θελετε και μπορειτε και ολα τα ESP-ANTISPIN κλπ...
Στην ALFA ROMEO GT 3,2 και 147 GTA νομιζω δεν απενεργοποιειται το ESP....
ΓΙΑΤΙ????Δεν το ξερες; όχι μόνο τις φεράρι, και τις μακλάρεν μπορώ να σου πω!
Το άλλο με τον τοτο το ξέρεις;ΝΑΙ!...ΩΡΑΙΟ!...
-
Eχει και πανσέληνο απόψε....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
αυτό εννοώ κι εγώ....ένα καταπληκτικό driver's car που κινδυνεύει να γίνει το φετίχ του πουλ-μουριτζή και της κολωνακιώτισσας θείας του, κι όλα αυτά για χάρη του μάρκετινγκ. Κρίμα θα είναι
Σπύρος
Μία ματιά σε διπλανό τόπικ μάλλον ενισχύει την 'πουμουρ' άποψη
-
Kατα τα άλλα το θέμα είναι Focus II vs Golf V....3 και πλέον σελίδες αρες μάρες κουκουνάρες!
Εχετε γίνει ΠΟΛΥ κουραστικοί...*Kyan είσαι και mod (και συμμετέχεις), δεν βλέπεις το καρα-οφτόπικ..?Σόρι άλλα κούρασα τα μάτια μου να διαβάσω όλα αυτά τα άσχετα με το θέμα σχόλια!
-
Το βλεπω να ερχεται
-
Αντε να κλειδωθεί να ησυχάσουμε!Πάντως είτε μας αρέσει είτε όχι το golf έχουμε καταναλώσει 123456778 posts για πάρτη του
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Αντε να κλειδωθεί να ησυχάσουμε!Πάντως είτε μας αρέσει είτε όχι το golf έχουμε καταναλώσει 123456778 posts για πάρτη τουΚαι για το 147,156,GT άλλα τόσα !!
-
Πατε πρωτα να δειτε το focusII με τα ταμπουρα πισω και μετα κλειδωστε το THREAD
-
Ο χρήστης tiodor έγραψε:
Πατε πρωτα να δειτε το focusII με τα ταμπουρα πισω και μετα κλειδωστε το THREADκαι τα 600 ευρο της διαφορας που ειναι για δισκους , παλι η τιμη λογικα θα ειναι χαμηλοτερη........
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
και τα 600 ευρο της διαφορας που ειναι για δισκους , παλι η τιμη λογικα θα ειναι χαμηλοτερη........
Και τα 3000 Ε για το κιτ της HKS και θα γίνει 3000 άλογα το φόκους... Άσε μας ρε παίχτη!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
και τα 600 ευρο της διαφορας που ειναι για δισκους , παλι η τιμη λογικα θα ειναι χαμηλοτερη........
Και τα 3000 Ε για το κιτ της HKS και θα γίνει 3000 άλογα το φόκους... Άσε μας ρε παίχτη!
αστοχο το σχολιο σου......... παμε παρακατω
-
Ο χρήστης nkaragou έγραψε:
Χωρις να ειμαι υπερμαχος της BMW μηπως το σηματακι με την ελικα λεει :''Παρτε ενα σενταν με 507 αλογα, κοντραρετε και καμμια FERRARI και απενεργοποιηστε αν θελετε και μπορειτε και ολα τα ESP-ANTISPIN κλπ...
Στην ALFA ROMEO GT 3,2 και 147 GTA νομιζω δεν απενεργοποιειται το ESP....
ΓΙΑΤΙ????απενεργοποιητε το εσπ,το vdc δεν βγαινει..
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αστοχο το σχολιο σου......... παμε παρακατω
Ενω το δικο σου το σχολιο για την....εκπτωση λογω ταμπουρων ηταν φοβερο. Τωρα ομως πια ο λαος απαιτει και μπροστα ταμπουρα για ακομα φθηνοτερο focusII. Ελεος αρχηγε. Ευτυχως οι καταναλωτες δεν κοιμουνται οσο νομιζουν μερικοι.
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
μπα?απο ποτε η μπε εμ βε εχει twin spark moter?.2.2 στροφες κρεμαγιερα????????1.6 120 αλογα????πιο μοντελο ειναι αυτο και δεν το ξερω?
Τι σημαίνει 2,2 στροφές κρεμαγιέρα.
ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΚΑΙ ΓΩ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΣΤΡΟΦΗΣ 20 ΜΕΤΡΑ.
Τι σημαίνει 1,6 με 120 άλογα.ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΜΟΥ ΔΟΣΕΙΣ 3λιτρο μοτέρ με 120 άλογα και μικρότερη κατανάλωση από τον 1,6 120 ps τον τρίλιτρο θα πάρω.
Μήπως βούλωσαν τα αυτιά μου;;;;;;;
Δε βλέπω απάντηση.
-
Και τα ταμπούρα φρένα είναι.
Μπορεί να κρίνει ο κατασκευαστής οτι δε χρειάζονται δίσκοι πίσω. -
μπα?απο ποτε η μπε εμ βε εχει twin spark moter?.2.2 στροφες κρεμαγιερα????????1.6 120 αλογα????πιο μοντελο ειναι αυτο και δεν το ξερω?
Τι σημαίνει 2,2 στροφές κρεμαγιέρα.
ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΚΑΙ ΓΩ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΣΤΡΟΦΗΣ 20 ΜΕΤΡΑ.
Τι σημαίνει 1,6 με 120 άλογα.ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΜΟΥ ΔΟΣΕΙΣ 3λιτρο μοτέρ με 120 άλογα και μικρότερη κατανάλωση από τον 1,6 120 ps τον τρίλιτρο θα πάρω.
Μήπως βούλωσαν τα αυτιά μου;;;;;;;
Δε βλέπω απάντηση.
αν για εσενα ενεργητικη ασφαλεια ειναι να εχει το αμαξι διαμετρο στροφης 7 μετρα και αμεσοτητα τιμονιου.....0 τοτε σταματαω την συζητηση εδω γιατι τσαμπα συζηταμε....
τα αλογα θελουν και σανο οποτε αστοχο το θεμα της καταναλωσης οταν μιλαμε για γρηγορη οδηγηση με σπορ αυτοκινητα εκ γενετης...
εξαλου δεν ειναι και πολλα 13 λιτρα καταναλωση στα 100κμ με αλλαγες στον κοφτη.νορμαλ το βλεπω. -
Μπορεί να κρίνει ο κατασκευαστής οτι δε χρειάζονται δίσκοι πίσω.ο κατσκευαστης δεν κρινει παντα με το αν πρεπει η οχι,αλλα και με το αν συμφερει η οχι...και αν μπορει να πουλησει πιο ευκολα και χεστηκε αν φρεναρει καλυτερα η οχι..το 04 με ταμπουρα πισω σ εαυτοκινητα του βαρους του φοκους ειναι το λιγοτερο απαραδεκτο οταν αλλα αυτοκινητα της κατηγοριας εχουν στανταρτ πισω δισκους.
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
Μπορεί να κρίνει ο κατασκευαστής οτι δε χρειάζονται δίσκοι πίσω.ο κατσκευαστης δεν κρινει παντα με το αν πρεπει η οχι,αλλα και με το αν συμφερει η οχι...και αν μπορει να πουλησει πιο ευκολα και χεστηκε αν φρεναρει καλυτερα η οχι..το 04 με ταμπουρα πισω σ εαυτοκινητα του βαρους του φοκους ειναι το λιγοτερο απαραδεκτο οταν αλλα αυτοκινητα της κατηγοριας εχουν στανταρτ πισω δισκους.
Σίγουρα αλλά δεν χ*στηκε κιόλας....μιλάμε για την Ford όχι για την Lada...
Oσο για το θέμα του εξοπλισμού νομίζω ότι το λιγότερο είναι ανέκδοτο το θέμα αυτό όσον αφορά τα VW.
Μπες στο site τους και δες την κατάσταση με τον στάνταρ εξοπλισμό.
Βλέπεις μια αράδα αλλά τα ουσιαστικά δεν τα βλέπεις εκτός κι αν πληρώσεις 20+ χιλιάρικα για το 1600άρι...Χίλιες φορές το Αstra που με ίδιο επίπεδο εξοπλισμού κ ποιότητας στο δίνουν 3 και 4 χιλιάρικα πιο κάτω...αμάν με αυτό το όνομα πια!
Επίσης μεγάλο μείον είναι το ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ service τους.
Τιμές 400 και 500 ευρώ για αλλαγή στοιχειωδών πραγμάτων είναι απαράδεκτες επίσης!Και για να το κλείσω, γιατί εφόσον οι Γερμανοί θεωρούν το αμάξι τους 'αξιόπιστο' δίνουν σε αυτό εγγύηση 2 ετών....?
Εκμετάλευση κι εκεί... -
δεν φτάνει που στα παίρνουν για την αγορά, μετά τα 2 χρόνια στα παίρνουν χοντρά και για ότι ζημιά (μικρή ή μεγάλη) σου βγάζει....
Σπύρος
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
γιατι ρε καρντασι το αστρα το δινουν με πισω δισκους???
και εκει ειναι εξτρα..........
FORD FOCUS II vs VW GOLF