-
Ο χρήστης dahlback έγραψε:
μπα?απο ποτε η μπε εμ βε εχει twin spark moter?.2.2 στροφες κρεμαγιερα????????1.6 120 αλογα????πιο μοντελο ειναι αυτο και δεν το ξερω?
τώρα βγάλαμε κ τις BMW κατώτερες των alfa;
ΝΤΡΟΠΗσε κάποιους τομείς οι Άλφα ΕΙΝΑΙ καλύτερες των ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ BMW (πχ. 156-σειρά 3, 147-κόμπακτ, GT - σειρά 3 κουπέ κλπ...)
σε κάποιους άλλους τομείς υπερτερούν τα BMW φυσικά. Σε τιμόνι, φρένα, αίσθηση, οι Άλφα είναι μπροστά πρέπει να παραδεχτείς.
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
μπα?απο ποτε η μπε εμ βε εχει twin spark moter?.2.2 στροφες κρεμαγιερα????????1.6 120 αλογα????πιο μοντελο ειναι αυτο και δεν το ξερω?
ΝΤΡΟΠΗσε κάποιους τομείς οι Άλφα ΕΙΝΑΙ καλύτερες των ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ BMW (πχ. 156-σειρά 3, 147-κόμπακτ, GT - σειρά 3 κουπέ κλπ...)
σε κάποιους άλλους τομείς υπερτερούν τα BMW φυσικά. Σε τιμόνι, φρένα, αίσθηση, οι Άλφα είναι μπροστά πρέπει να παραδεχτείς.
Σπύρος
Σπύρο, σε ποιον τομέα οι BMW είναι καλύτερες των Άλφα εκτός της λίγο καλύτερης αξιοπιστίας (η οποία δεν είναι και ικανοποιητική); Eιλικρινά δε βρίσκω τίποτα....
-
πολυτέλεια, ποιότητα κατασκεύης, πίσω κίνηση ίσως... Αλλά είναι θέμα τι γουστάρει ο καθένας. Πχ. για μένα είναι πιο ζεστό το εσωτερικό μιας Άλφα που σε αγκαλιάζει σαν περιβάλλον και θα το προτιμήσω από την ψυχρή πολυτέλεια μιας μπεμπας. Όπως θα προτιμήσω το κοφτερό τιμόνι της 156 από την ψιλοαποστειρωμένη πίσω κίνηση της 3άρας.... γούστα φίλε, γούστα....
Σπύρος
-
Έχεται οδηγήσει ΠΟΤΕ μια BMW;
εννοώ να κάνεται αρκετά χιλιόμετρα -
Ξέρεις πόσο κοστίζει το απλό service μιας 318;
-
εννοώ να κάνεται αρκετά χιλιόμετραΈχεις πάει ποτέ μια BMW σε συνεργείο, έστω και για service;
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
ΝΤΡΟΠΗΑπό που τα παίρνεις;
Όχιο απο την alfa πάντως
-
εννοώ να κάνεται αρκετά χιλιόμετραναι έχω οδηγήσει. Πάνω σε αυτά που λέω τι πιστεύεις?
Σπύρος
-
εννοώ να κάνεται αρκετά χιλιόμετραΜία όχι, πολλές ναι και πολλά χιλιόμετρα, όπως και πολλά άλλα αυτοκίνητα
-
ΝΤΡΟΠΗΑπό που τα παίρνεις;
Όχιο απο την alfa πάντως
ένας κι ένας δύο, κανονίστε να το ρημάξουμε για πολλοστή φορά το θεματάκι. Δηλαδή δεν μπορούμε να εκφραζόμαστε πιο κόσμια???
Σπύρος
-
Σπύρο, σκέφτομαι σοβαρά να σε προτείνω για Moderator!
-
κ εγώ οδηγώ μία 318 καινούρια εδώ κ ένα χρόνοι κ δεν την έχω πάει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ σε συνεργείο. δεν ου έχει παρουσιάσει καμία βλάβη κ είμαι απόλυτα ευτυχής κ ικανοποιηένος
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Σπύρο, σκέφτομαι σοβαρά να σε προτείνω για Moderator!και να τραβάω αυτά που τραβάτε??? Forget about it
...εκτός.... αν μου έδινες κάτι εύκολο..... τις αγγελίες ίσως.... μουάχαχαχαχα
Σπύρος
-
Χαλαρώστε λίγο! Είστε σε λάθος θέμα και κατα συνέπεια OFF TOPIC!
Και οι αντιπρόσωποι δεν θα τσακωνόντουσαν τόσο που έχουν και συμφέροντα!
Ηρεμήστε! Δεν έχει κανένας να χωρίσει ΤΙΠΟΤΑ με οποιονδήποτε άλλο! Μου θυμίζεται τους παππούδες κάτι Κυριακές μεσημέρι που ξεκινάνε κουβέντα για πολιτικά και καταλήγουν το βράδυ να τσακώνονται με φωνές για το ποιά ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα!
Έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο πλέον η τεχνολογία που όλες πλέον οι εταιρίες είναι σχεδόν ισάξιες! Από κει και πέρα είναι στον άνθρωπο ποιό αμάξι θα διαλέξει, ανάλογα με τα δικά του θέλω και τα δικά του πιστεύω!
Ηρεμία λοιπόν κι ας επικεντρωθούμε στο θέμα μας... -
Ο χρήστης moho έγραψε:
Χαλαρώστε λίγο! Είστε σε λάθος θέμα και κατα συνέπεια OFF TOPIC!
Και οι αντιπρόσωποι δεν θα τσακωνόντουσαν τόσο που έχουν και συμφέροντα!
Ηρεμήστε! Δεν έχει κανένας να χωρίσει ΤΙΠΟΤΑ με οποιονδήποτε άλλο! Μου θυμίζεται τους παππούδες κάτι Κυριακές μεσημέρι που ξεκινάνε κουβέντα για πολιτικά και καταλήγουν το βράδυ να τσακώνονται με φωνές για το ποιά ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα!
Έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο πλέον η τεχνολογία που όλες πλέον οι εταιρίες είναι σχεδόν ισάξιες! Από κει και πέρα είναι στον άνθρωπο ποιό αμάξι θα διαλέξει, ανάλογα με τα δικά του θέλω και τα δικά του πιστεύω!
Ηρεμία λοιπόν κι ας επικεντρωθούμε στο θέμα μας...μαρεσεις ρε κωστα γιατι με διπλωματικο τροπο μας βαζεις στην θεση μας!!!
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Σπύρος
Σπύρο, σε ποιον τομέα οι BMW είναι καλύτερες των Άλφα εκτός της λίγο καλύτερης αξιοπιστίας (η οποία δεν είναι και ικανοποιητική); Eιλικρινά δε βρίσκω τίποτα....
Βρες μου εσυ alfa που ειναι καλυτερη απο μια Μ3,Μ5, σειρα 5, σειρα 6, σειρα 7,Ζ4. Και η σειρα 3 αν εξαιρεσεις τα μικρα κυβικα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο μια alfa πλην ισως του πιο σπορτιφ στησιματος. Σε ολα τα αλλα νομιζω υπερεχει ξεκαθαρα. Και σε ολα αυτα να μην συμπεριλαβεις τον σχεδιασμο γιατι δεν μιλαμε για το γουστο του καθενος!
Για την αξιοπιστια λες οτι ειναι λιγο καλυτερη η bmw αλλα δεν ειναι ικανοποιητικη. Της alfa δηλαδη ειναι απαραδεκτη?? -
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Σπύρος
Βρες μου εσυ alfa που ειναι καλυτερη απο μια Μ3,Μ5, σειρα 5, σειρα 6, σειρα 7,Ζ4. Και η σειρα 3 αν εξαιρεσεις τα μικρα κυβικα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο μια alfa πλην ισως του πιο σπορτιφ στησιματος. Σε ολα τα αλλα νομιζω υπερεχει ξεκαθαρα. Και σε ολα αυτα να μην συμπεριλαβεις τον σχεδιασμο γιατι δεν μιλαμε για το γουστο του καθενος!
Για την αξιοπιστια λες οτι ειναι λιγο καλυτερη η bmw αλλα δεν ειναι ικανοποιητικη. Της alfa δηλαδη ειναι απαραδεκτη??Η alfa δεν μπορεί να συναγωνιστεί την σειρά Μ της bmw σε κανένα τομέα, έτσι για να τελειώνουμε το παραμύθι...
-
για GT 3,2 vs. Μ3 τι λες???
Σπύρος
-
για GT 3,2 vs. Μ3 τι λες???Σπύρος
Έχει πολλά να ξεπεράσει η GT ακόμα
-
για GT 3,2 vs. Μ3 τι λες???Σπύρος
Εισαι σιγουρος??? Εγω για να εχει ενδιαφερον θα την συγκρινα με την 330Ci ( με τον καινουργιο κινητηρα που αναμενεται με 258 αλογα).
Για πες μου σε τι ειναι καλυτερο ενα μπροστιοκινητο 250 αλογα απο ενα πισωκινητο 343 αλογα, με κινητηρα, με μπλοκε και κιβωτιο για σεμιναριο??
FORD FOCUS II vs VW GOLF