-
Ο χρήστης moho έγραψε:
καλώς τα παλικάρια απ'το vwclub.... είσαι σίγουρος ότι εννοείς αυτό που λες? βαρύ αμάξι = ασφαλές αμάξι??? ποιός νόμος της φυσικής μπορεί να επιβεβαιώσει αυτό που λες???
Σπύρος
Κλείσε την πόρτα ενός Γερμανικού αμαξιού και θα καταλάβεις και στην πράξη τι εννοώ. Να φανταστώ ότι ο νόμος περί ευστάθειας είναι ο καταλληλότερος? Δεν ξέρω... Φυσικός δεν είμαι! Πήγαινε μέχρι Λουτράκι με το YARIS σου και μετά κάνε την ίδια διαδρομή με ένα Γερμανικό... Θα καταλάβεις και μόνος σου ποιός είναι ο νόμος...
αρχοντα μου , που θα παει θα καταλαβεις καποια στιγμη τη συμαινει σωστο πλαισιο....... το να κλεινει μια πορτα βαρια και με ηχο χρηματοκιβωτιου δεν λεει ''σχεδον'' τιποτε......
μπορει οντως να ειναι παντελως ακαμπτο αλλα στην ουσια να μην μεταφερει τις αντιστοιχες πληροφοριες στον οδηγο του........
καλη σου μερα -
Ο χρήστης moho έγραψε:
καλώς τα παλικάρια απ'το vwclub.... είσαι σίγουρος ότι εννοείς αυτό που λες? βαρύ αμάξι = ασφαλές αμάξι??? ποιός νόμος της φυσικής μπορεί να επιβεβαιώσει αυτό που λες???
Σπύρος
Κλείσε την πόρτα ενός Γερμανικού αμαξιού και θα καταλάβεις και στην πράξη τι εννοώ....
Θα δεις το παραθυρο να πεφτει και να πεφτει και να πεφτει .............Αλλά ο ηχος που κανει ...........χρηματοκιβωτιο.!!!!!
Και ξεκολληστε πια απο την λεξη αντικειμενικοτητα(αυτο παει σε ολους μας).Ολοι τις δικες μας αποψεις λεμε ,οποτε ολα ειναι υποκειμενενικα. -
popol@ros, ειδικά εσύ μην ξαναμιλήσεις για μένα. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά κι αλλού... Αγόρασε αμάξι κι τα λέμε μετά. Α! Και κάτι ακόμα... Πως κι δεν σε έχουν διώξει ακόμα από δω?
Είμαι off topic, το ξέρω, αλλά κάποιοι απλά είναι προκλητικοί...
Αν θέλουν οι mods το διαγράφουν! -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Επειδή δεν έχω καταλάβει γιατί γίνεται ο χαμός και τσακώνεστε όλοι, εγώ απλά θα ψηφίσω το GOLF V για 2 λόγους καταρχήν.
α) Επειδή έχω το συγκεκριμένο αμάξι και
β) Επειδή το νέο FOCUS δεν έχει βγει ακόμα στην κυκλοφορία.
Κάνω λάθος?
Το V κύριοι, για όσους δεν ξέρουν κι απλά δεν θέλουν να ρωτήσουν είναι αρκετά καλό. Ναι μεν είναι ένα βαρύ αμάξι, αλλά με τον 1,6 κινητήρα δεν καταλαβαίνει τίποτα. Συμφωνω πως οι μικρότεροι κινητήρες δεν αποδίδουν καθόλου καλά, αλλά για σκεφτείτε κι αυτό? Τι προσφέρει ο Γερμανός? ΑΣΦΑΛΕΙΑ! Κι πως νιώθεις ασφάλεια? Μα βέβαια μπαίνοντας μέσα σ' ένα βαρύ αμάξι!!!καλώς τα παλικάρια απ'το vwclub.... είσαι σίγουρος ότι εννοείς αυτό που λες? βαρύ αμάξι = ασφαλές αμάξι??? ποιός νόμος της φυσικής μπορεί να επιβεβαιώσει αυτό που λες???
Σπύρος
αρε σπυρο απο το στομα μου το πηρες............
και κατι αλλο.......θερμη παρακληση τα παλικαρια απο το vwclub ας μη μιλανε να μην πω να μην αναφερουν καθολου τη λεξη αντικειμενικοτητα........ κοκκινιζει η καημενη η λεξη απο την ντροπη της......Μην τους βαζεις ολους στο ιδιο σακι. Γιατι και εσυ ας πουμε μολις ακους focus κατι παθαινεις και την ξεχνας. Μην βγαζεις τα αποθημενα σου επειδη δεν γραφεις πια εκει δεν ειναι σωστο!
Υπαρχουν και αλλοι που δεν πρεπει να χρησιμοποιουν αυτη την λεξη αλλα εδω μεσα ειναι ασχετοι και φταινε μονο οι 'γερμανοι'! -
Ο χρήστης moho έγραψε:
popol@ros, ειδικά εσύ μην ξαναμιλήσεις για μένα. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά κι αλλού... Αγόρασε αμάξι κι τα λέμε μετά. Α! Και κάτι ακόμα... Πως κι δεν σε έχουν διώξει ακόμα από δω?
Αν θέλουν οι mods το διαγράφουν!γιατι πολυ απλα καρντασι ο κοσμος εδω δεν φοραει παροπιδες.......γουσταρουμε αντικειμενικοτητα και την βγαζουμε προς τα εξω........το ΤΙ νομιζεις εσυ δεν τον νομιζουν και οι αλλοι.....
θερμη παρακληση σβηστε το...... -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Αν θέλουν οι mods το διαγράφουν!γιατι πολυ απλα καρντασι ο κοσμος εδω δεν φοραει παροπιδες.......γουσταρουμε αντικειμενικοτητα και την βγαζουμε προς τα εξω........το ΤΙ νομιζεις εσυ δεν τον νομιζουν και οι αλλοι.....
θερμη παρακληση σβηστε το......Να μην σβηστει παρακαλω, να μεταφερθει στα ανεκδοτα!!!
-
xaxaxaxaxaxxaxax!!! Κι εδώ ο popolaros???? Καλά, ρε σύ δεν έχεις τί να κάνεις και γυρνάς από forum σε forum και δημιουργείς προβλήματα? Έχεις οδηγήσει ποτέ?
Και για να μην είμαι και εντελώς εκτός topic... VW Rules!!! -
Παιδιά, το θέμα το κάναμε χάλια! Και συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου στους φταίχτες...
Καλύτερα να σταματήσει εδώ η αντιπαράθεση γιατί ...ξέρετε τώρα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Παιδιά, το θέμα το κάναμε χάλια! Και συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου στους φταίχτες...Καλύτερα να σταματήσει εδώ η αντιπαράθεση γιατί ...ξέρετε τώρα.
Συμφωνώ με τον φίλο kyan! Παιδία, ας σταματήσει εδώ το όλο θέμα κι απλά ας επικεντρωθούμε στο αρχικό μου θέμα.
-
Ο χρήστης moho έγραψε:
Σπύρος
Κλείσε την πόρτα ενός Γερμανικού αμαξιού και θα καταλάβεις και στην πράξη τι εννοώ. Να φανταστώ ότι ο νόμος περί ευστάθειας είναι ο καταλληλότερος? Δεν ξέρω... Φυσικός δεν είμαι! Πήγαινε μέχρι Λουτράκι με το YARIS σου και μετά κάνε την ίδια διαδρομή με ένα Γερμανικό... Θα καταλάβεις και μόνος σου ποιός είναι ο νόμος...
Κλείνεις την πόρτα ενός γερμανικού και σου πέφτει το... παράθυρο!
Sorry δεν άντεξα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Σπύρος
Sorry δεν άντεξα
ΧΑΧΑ.... Σε προλαβε ο BILL33 ομως που το εγραψε πιο αναλυτικα :
*Θα δεις το παραθυρο να πεφτει και να πεφτει και να πεφτει .............Αλλά ο ηχος που κανει ...........χρηματοκιβωτιο.!!!!! *
Φτανει ομως γιατι μας χτυπατε κατω απο τη ζωνη!!! Το θεμα ειναι οτι δεν πεφτουν πια (ελπιζω)!!!! -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Σπύρος
Sorry δεν άντεξα
Ενταξει ρε παιδια ενα ΤΟΣΟ μεγαλο προβλημα το λετε και το ξαναλετε συνεχεια..
Εχω ξαναπει θελετε να απαριθμησουμε προβληματα Ιταλικων??
Μηπως οι πορτες-τσιγαροχαρτα των Ιαπωνικων ειναι καλυτερες γιατι δε χρειαζονται αλλαγη γρυλλου??? -
Θά ήθελα πολύ,νά σάς δώ κλεισμένους σέ ένα δωμάτιο,νά συζητάτε γιά τά αυτοκίνητα!!!!
Θά είχε μεγάλη πλάκα!!! -
Ο χρήστης sotiropul έγραψε:
Ελα ντε...απορία το εχω και εγώ!!
Μηπως οι πορτες-τσιγαροχαρτα των Ιαπωνικων ειναι καλυτερες γιατι δε χρειαζονται αλλαγη γρυλλου???
Δεν ξερω τι γινεται γενικα στα Γιαπωνεζικα, αλλα στο avensis, την πορτα για να την ανοιξης θελει μπρατσα, και αν το αμαξι ειναι πλαγια και πρεπει να την ανοιξης, αν δεν σπρωξεις με το ποδι δεν γινεται τιποτα, μιλαμε για βαρος !!!
-
Sorry δεν άντεξα
Μηπως οι πορτες-τσιγαροχαρτα των Ιαπωνικων ειναι καλυτερες γιατι δε χρειαζονται αλλαγη γρυλλου???Όταν θα σου τύχει να μας πεις εσύ αν είναι μεγάλο πρόβλημα ή όχι.
Πχ να βρέχει και να σαι ταξίδι, να ναι Παρασκευή απόγευμα και να μην έχεις κλειστό πάρκινγκ και ότι άλλο θα αποφασίσει ο νόμος του Μέρφι
-
Μηπως οι πορτες-τσιγαροχαρτα των Ιαπωνικων ειναι καλυτερες γιατι δε χρειαζονται αλλαγη γρυλλου???Ναί, είναι μεγάλο το πρόβλημα γιατί ούτε σε Hyundai της δεκαετίας του 80 δέν πέφτανε τα παράθυρα
Έπειτα το Golf είναι σημαντικά ακριβώτερο απο τους ανταγωνιστές του, επομένως ο πελάτης περιμένει να έχει και καλύτερη ποιότητα απ' αυτούς.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Όταν θα σου τύχει να μας πεις εσύ αν είναι μεγάλο πρόβλημα ή όχι.
Πχ να βρέχει και να σαι ταξίδι, να ναι Παρασκευή απόγευμα και να μην έχεις κλειστό πάρκινγκ και ότι άλλο θα αποφασίσει ο νόμος του Μέρφι
Αυτό έτυχε σε έναν φίλο μου με το νέο Golf και έβριζε θεούς και δαίμονες.... και τον Παζαρόπουλο γιατί το έχει πάει άλλες δύο φορές για το ίδιο πρόβλημα. φυσικά έπεσα κάτω απο τα γέλια μόλις μου το είπε!
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Μηπως οι πορτες-τσιγαροχαρτα των Ιαπωνικων ειναι καλυτερες γιατι δε χρειαζονται αλλαγη γρυλλου???
Δεν ξερω τι γινεται γενικα στα Γιαπωνεζικα, αλλα στο avensis, την πορτα για να την ανοιξης θελει μπρατσα, και αν το αμαξι ειναι πλαγια και πρεπει να την ανοιξης, αν δεν σπρωξεις με το ποδι δεν γινεται τιποτα, μιλαμε για βαρος !!!
Ναι ΟΚ δεν το ξερω αλλα για να το λες ετσι θα ειναι!Τα παλαιοτερα μοντελα της toyota ομως τα εχεις δει??Γιατι και τα παραθυρα στα παλαια golf ξερω οτι πεφταν...
Έπειτα το Golf είναι σημαντικά ακριβώτερο απο τους ανταγωνιστές του, επομένως ο πελάτης περιμένει να έχει και καλύτερη ποιότητα απ' αυτούς.
Αν θες τη γνωμη μου πιστευω οτι την εχει!Τωρα κανενα αυτοκινητο δεν υπαρχει σημερα χωρις μικροπροβληματα.Μεχρι και για Mercedes εχω ακουσει για τρελλα προβληματα με εγκεφαλο.Απλα ο καθε ενας ψαχνει το 'λιγοτερο προβληματικο'.Και πιστευω πως το golf δε τα παει ασχημα..
-
Και για να γυρισουμε στο αρχικο θεμα :σε φωτο απο το πλαι το FOCUS μοιαζει πολυ με το LEON,το εχετε προσεξει;
-
Παντως το ολο θεμα εχει καταντησει...καπως...
Το θεμα μας ειναι ( ηταν? ποιο απο τα δυο τα καταφερνει καλυτερα στους περισσοτερους επιμερους τομεις.
Δηλαδη, αν βαθμολογουσατε καθε τομεα χωριστα ποιο θα ειχε το καλυτερο συνολο?
Αν βαλουμε κατω ολους τους τομεις που χαρακτηριζουν ενα αυτοκινητο θα δουμε, νομιζω, ολοι οτι καποιοι απο αυτους τους τομεις μας ενδιαφερουν απο πολυ λιγο εως καθολου...
Οποτε το να προσπαθουμε να πεισουμε ο ενας τον αλλον για το ποιο αυτοκινητο ειναι καλυτερο ειναι ασκοπο...
Μηπως θα επρεπε να δημιουργησουμε μια λιστα με τους τομεις που απαρτιζουν το καθε αυτοκινητο και να δινουμε μια βαθμολογια???
FORD FOCUS II vs VW GOLF