-
H HYUNDAI ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ TUCSON ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 11/10 MEΧΡΙ 16/10 ΕΝΑ ΙΝ CAR CINEMA ΑΞΙΑΣ 1.890 ΕΥΡΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ DVD KAI ΟΘΟΝΗ 7 ΙΝΤΣΩΝ.
ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΣ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!!!!!!! -
H HYUNDAI ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ TUCSON ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 11/10 MEΧΡΙ 16/10 ΕΝΑ ΙΝ CAR CINEMA ΑΞΙΑΣ 1.890 ΕΥΡΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ DVD KAI ΟΘΟΝΗ 7 ΙΝΤΣΩΝ.
Αυτη η προσφορα μου θημιζει μια κοπελα στο χωριο που δεν την ηθελε κανεις και την παντρευανε μαζι με ενα αμπελι δωρο!!!!
-
Δεν το νομιζω φιλε μου,κθκλοφορουν ηδη παρα πολλα,προσωπικη πειρα δεν εχω για το tucson αλλα βλεπω οτι πουλαει.
-
Διορθωστε με αν κανω λαθος
-
[quote='giatros']Διορθωστε με αν κανω λαθος[/
Γιατρε κυκλοφορουν αρκετα και δε λεω καλο ειναι ευρηχωρο και φτηνο, αλλα μαλλον οχι οσο θαθελε ο κοσμος για να το αγορασει, Η οσο θαθελαν σε αριθμους πωλησεων αυτοι(ΧΙΟΥΝΤΑΗ) να το πουλησουν.Καθε δωρο ειναι παντα κερδος!!!
Αυτο μου θημισε γιαυτο το εγραψα!!!
Δεν μπορει να χτυπησει το RAV4 οπως εκανε το CRV,το MAVERICK 2005 και το FORESTER.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ TUCSON