-
Καλημέρα σε όλους!
Είμαι κάτοχος εδώ και μια βδομάδα του νεου ΑSTRA 1400 Elegance μην με ρωτήσει κανείς εντυπώσεις κτλ γιάτι ακόμα είναι νώρις για να σας πω!!!!!!
Το προβλημά μου είναι άλλο κατα την παραλάβη του αυτοκινήτου κάτι μου είπαν να του βάζω μόνο SUPER Αμόλυβδη (αν άκουσα καλά) κατά πόσο είναι σωστό αυτό?Έχει κάποιος το ίδιο μοντέλο για να μου πει τι του έχουν πεί)ORESTIS!!!!! !!!!!
THANKS
[/code] -
Καλημέρα σε όλους!
Είμαι κάτοχος εδώ και μια βδομάδα του νεου ΑSTRA 1400 Elegance μην με ρωτήσει κανείς εντυπώσεις κτλ γιάτι ακόμα είναι νώρις για να σας πω!!!!!!
Το προβλημά μου είναι άλλο κατα την παραλάβη του αυτοκινήτου κάτι μου είπαν να του βάζω μόνο SUPER Αμόλυβδη (αν άκουσα καλά) κατά πόσο είναι σωστό αυτό?Έχει κάποιος το ίδιο μοντέλο για να μου πει τι του έχουν πεί)ORESTIS!!!!! !!!!!
THANKS
[/code] -
Καλημέρα σε όλους!
THANKS
[/code] -
Με super αμόλυβδη κινείται πιο καλά, όμως και με απλή μια χαρά είναι.
Στα πρώτα γεμίσματα καλύτερα να βάζεις super, όμως αργότερα μπορείς να το γυρίσεις χωρίς ουσιαστικά πρόβληματα. Αυτό που έχει σημασία είναι να βρεις καλό βενζινάδικο και να βάζεις μόνο από εκεί.
Διάβασε κι εδώ (και στις επόμενες σελίδες).
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... &start=390
Super ή Απλή