-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Δεν τα ξερω τα Motortech που αναφερεις? 10-40 ειναι?Αυτά στα οποία αναφέρομαι είναι 5-30, αλλά φυσικά η Ford έχει πολλά διαφορετικά λάδια. Η Motortech είναι η in-house μάρκα ανταλλακτικών της Ford. Προφανώς τα λάδια τα προμηθεύεται από κάποιο διυλιστήριο και πληρούν τις προδιαγραφές που θέτει η μάρκα. Ένα από τα καλά των 'λαϊκών' εταιρειών.
-
Και αντιπροσωπεία που θα μου έλεγε 'λάδι στα 22 ευρώ το λίτρο' θα έτρωγε χωρίς συζήτηση ένα μεγάλο άκυρο στις aftetsales υπηρεσίες της...
Ξερεις καμια αντιπροσωπεια να χρεωνει τα 'καλα' λαδια κατω απο 15€/λιτρο ?
Χωρις καποια πιθανη εκπτωση, που συνηθως γινεται, οταν εισαι εκτος εγγυησηςΈνα σέρβις έχω κάνει στο i10 και αν θυμάμαι καλά χρέωσαν τα eneos 5/30 προς 9€/λ.
22€/λ δεν δίνω για κανένα λόγο. -
Μηπως δεν θυμασαι σωστα?
Τοσο δεν εχουν ουτε στο εμποριο
https://www.skroutz.gr/c/1228/Ladia-Aut ... 5W-30.html -
Καλησπέρα. Σκέφτομαι για Yaris 1.0 καινούργιο 5θυρο. Κυρία χρήση αυτοκινητόδρομος 140km την ημέρα (3500km το μήνα με τις βόλτες). Κίνητρο η χαμηλότερη κατανάλωση -ονομαστική τουλάχιστον από όλα τα μικρομεσαία- καθώς και η κάλυψη συγκεκριμένων λίτρων ανα ημέρα (περισσότερων από αυτά που θα καίει) από την εταιρια την οποία εργάζομαι. Προφανως μιλάμε για κίνηση στην εθνική με 80-90km/h. Υποθέτω ότι τα 6 χρόνια εγγύηση δεν περιλαμβάνουν δωρεάν σέρβις κλπ σωστά;δεδομένη κατανάλωση εκτός πόλης παίρνω τη μικτή και όχι την υπεραστική ως χειρότερο σενάριο που είναι 4,6 αν θυμάμαι καλα. Επίσης οι τροχοί 14 η 15 ποσό μπορεί να επηρεάζουν την κατανάλωση;
-
Σου καλυπτουν τα εξοδα για καυσιμα? Τοτε γιατι θες κατι αρκετα οικονομικο σε καταναλωση?
Η εγγυηση οχι δεν καλυπτει τα εξοδα σερβις
Δεν παιζει τοσο ρολο η διαμετρος της ζαντας , αλλά η διαμετρος του τροχου και το πλατος του ελαστικου -
Σου καλυπτουν τα εξοδα για καυσιμα? Τοτε γιατι θες κατι αρκετα οικονομικο σε καταναλωση?
Η εγγυηση οχι δεν καλυπτει τα εξοδα σερβις
Δεν παιζει τοσο ρολο η διαμετρος της ζαντας , αλλά η διαμετρος του τροχου και το πλατος του ελαστικουΓιατί είναι στάνταρ το ποσό ανά ημέρα που δίνουν για καύσιμα οπότε θα μένουν στην τσέπη.
-
Οκ τοτε. Νομισα οτι τους δίνεις τιμολογια
Φυσικο αεριο σε βολευει? Κοστος 3,5€/100χλμ
Ή ντιζελ? -
Ή ντιζελ?Αποκλειστικά βενζίνη γιατί τα λίτρα που μου περισσεύουν θα τα βάζω σε 2ο αυτοκίνητο.
-
Χωρις καποια πιθανη εκπτωση, που συνηθως γινεται, οταν εισαι εκτος εγγυησηςFord. Τα Magnatec 0W-20 είδικά για Ford (https://www.castrol.com/en_gb/united-ki ... strol.html) τα πληρώνω €10,5/λίτρο πριν την έκπτωση, στην Βελμάρ. Πολύ λογική τιμή την βρίσκω.
-
Μηπως δεν θυμασαι σωστα?
https://www.skroutz.gr/c/1228/Ladia-Aut ... 5W-30.htmlΗ αντιπροσωπεία δεν παίρνει ενα 4λιτρο για να της έρθει σε αυτή την τιμή και το Σκρουτζ δεν είναι ευαγγέλιο!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Χωρις καποια πιθανη εκπτωση, που συνηθως γινεται, οταν εισαι εκτος εγγυησηςFord. Τα Magnatec 0W-20 είδικά για Ford (https://www.castrol.com/en_gb/united-ki ... strol.html) τα πληρώνω €10,5/λίτρο πριν την έκπτωση, στην Βελμάρ. Πολύ λογική τιμή την βρίσκω.
Ναι , αν τα χρεωνουν τοσο ειναι πολυ καλη τιμη !!
Τωρα που το ξανασκεφτομαι και η Οπελ πρεπει να εχει φθηνα λαδια
Ισως και καποια άλλη. Αν και εγω συνηθως ακουω (και εχω δει) για ακριβες χρεωσεις στις αντιπροσωπειεςΜηπως δεν θυμασαι σωστα?
https://www.skroutz.gr/c/1228/Ladia-Aut ... 5W-30.htmlΗ αντιπροσωπεία δεν παίρνει ενα 4λιτρο για να της έρθει σε αυτή την τιμή και το Σκρουτζ δεν είναι ευαγγέλιο!
Σιγουρα. Αλλά για eneos σε αντιπροσωπεια, παλι φθηνα μου φαινονται
-
Ο χρήστης geodimis έγραψε:
Ή ντιζελ?Αποκλειστικά βενζίνη γιατί τα λίτρα που μου περισσεύουν θα τα βάζω σε 2ο αυτοκίνητο.
Αρα θες κατι οικονομικο σε καταναλωση , αλλά μονο σε βενζινη
Ο 1000αρης του Yaris ειναι ο 3κυλινδρος που ειχαν και τα πρωτα Aygo? -
Ο χρήστης riffraff έγραψε:
Κάλεσα αντιπροσωπεία και μου είπε ότι υπάρχει λάδι στα 22 ευρώ το λίτρο .Καλημέρα. σου είπαν τι μάρκα είναι το λάδι; Μπορείς να το αγοράσεις εσύ και να τους το πας επίσης έτσι θα πάρεις και το περίσσευμα πίσω για την επόμενη φορά....
-
Ο χρήστης PANMAR έγραψε:
Κάλεσα αντιπροσωπεία και μου είπε ότι υπάρχει λάδι στα 22 ευρώ το λίτρο .
Καλημέρα. σου είπαν τι μάρκα είναι το λάδι; Μπορείς να το αγοράσεις εσύ και να τους το πας επίσης έτσι θα πάρεις και το περίσσευμα πίσω για την επόμενη φορά....
Το λάδι της TOYOTA κοστίζει τόσο
Φυσικά και μπορώ να πάω δικά μου λάδια , το έκανα στο προιγουμενο auris που οδηγούσα , αλλα τα λάδια της εταιρείας εχω την εντύπωση ότι δούλευαν καλύτερα στο αυτοκίνητο . -
9 ευρώ στη Hyundai κοστίζουν τα 10w30 eneos το λίτρο
Τα τοποθετώ στο atos . -
Ο χρήστης riffraff έγραψε:
9 ευρώ στη Hyundai κοστίζουν τα 10w30 eneos το λίτρο
Τα τοποθετώ στο atos .Τόσο χρεώνουν και τα 5/30........ λογικές χρεώσεις γενικότερα.
-
Αρα θες κατι οικονομικο σε καταναλωση , αλλά μονο σε βενζινη
Ο 1000αρης του Yaris ειναι ο 3κυλινδρος που ειχαν και τα πρωτα Aygo?Τα πρατήρια φυσικού αερίου είναι λίγα, οπότε λογικά θα σε βολεύει μόνο ένα. Θα βρεις τον υπεύθυνο και θα του ξηγηθείς ντόμπρα. Θα φουλάρεις μέρα παρά μέρα, θα σου δίνει απόδειξη για το ολόκληρο ποσό ως βενζίνη και δύο φορές το μήνα, θα σου βάζει βενζίνη τα επιπλέον χρήματα στο άλλο όχημα. Θα είσαι πολύ πιο κερδισμένος έτσι.
Αν είσαι ντροπιάρης, που λέει ο Ζήκος, υπάρχει κι άλλη επιλογή. Να σου γεμίζει και το ντεπόζιτο βενζίνης στο φυσικό αέριο (όλα έχουν και ντεπόζιτο βενζίνης) κι εσύ να το μεταγγίζεις στο άλλο όχημα. Πολλή μανούρα όμως. Καλύτερο το πρώτο σενάριο.
-
Καλημέρα παιδιά,
Βρήκα το εν λόγω αυτοκίνητο στο car.gr και σκέφτομαι να το αγοράσω. Τιμή 8000€, το πήγα στον μάστορα μου και σε φανοποιείο και μου δίνουν το ok.. Μιλάμε για βενζίνη και full extra όπως αναφαίρει ο πωλητής. Τώρα θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με την επιλογή αυτήν... Είναι κομπλέ σαν αυτοκίνητα; Προβλήματα; Κάποιος που το έχει; Η χρήση θα είναι 75% Αθήνα και 25% για μακρινές διαδρομές Θεσσαλονίκη και διακοπές. Απο οικογενειακής άποψης ένα κουτσούβελο... Ξέρει κάποιος πόσο κόστιζε καινούργιο το τότε μοντέλο σε αυτήν την έκδοση;
-
Το φουλ εξτρα του καθενα ειναι σχετικο. Δε μα ςλες χλμ εξοπλισμο. Τι να σου πουμε? Στη τυχη
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Το φουλ εξτρα του καθενα ειναι σχετικο. Δε μα ςλες χλμ εξοπλισμο. Τι να σου πουμε? Στη τυχηΝαι παράληψη μου... Είναι στα 71000 χλμ, Τα αρχικά service μέσα στην εγγύηση τα έκανε στην Toyota και τα υπόλοιπα σε τοπικό συνεργείο. Τώρα όντως δεν ξέρω τι εκδόσεις βγάζει η Toyota δεν ασχολούμε πολύ με αυτοκίνητα και δεν τα ξέρω καλά αυτά... Αν βοηθάει έχει την ενσωματωμένη οθόνη GPS, καινούργια ελαστικά στα 70000khm,
TOYOTA FORUM