-
Καλή ερώτηση...
-
-
Ναι αυτό είναι discontinued, και μου πρότεινε στο βίντεο το παρακάτω, αλλά επίσης είναι αλμυρούτσικο
https://car-solutions.com/en/navigation ... ouch-2.php -
Ολα ακριβά είναι
-
Χαίρετε παρέα!
Yaris του 2007 mk2 με τον 1.4 diesel -euro 4 είναι,αλλά το θέλω για Κρήτη- έχει κανένα γνωστό θέμα;Το συγκεκριμένο που θέλω έχει 130.000 χλμ,θα αντέξει απροβλημάτιστο για 2-3 χρόνια ή είναι ζημιάρικο γενικά;
Σας ευχαριστώ πολύ! -
Τον D4-D δε φοράει αυτο; Νομίζω ότι είναι ένας απλά μέτριος ως προς τη λειτουργία, αλλά αρκετά αξιόπιστος diesel. Αλλά αυτό από μνήμης, ίσως δε θυμάμαι καλά. Θα σου πουν εδώ τα τσακάλια!
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Ο χρήστης DimanchEcon έγραψε:
Χαίρετε παρέα!
Yaris του 2007 mk2 με τον 1.4 diesel -euro 4 είναι,αλλά το θέλω για Κρήτη- έχει κανένα γνωστό θέμα;Το συγκεκριμένο που θέλω έχει 130.000 χλμ,θα αντέξει απροβλημάτιστο για 2-3 χρόνια ή είναι ζημιάρικο γενικά;
Σας ευχαριστώ πολύ!Αν έχει πραγματικά 130000χλμ (πολύ χλωμό το κόβω) και δεν έχει φάει στουκα (σχεδόν βέβαιο αν τα χλμ είναι πραγματικά) δεν θα έχει κανένα θέμα εκτός από νορμάλ φθορές.
Ένας καλός έλεγχος (που είναι επιβεβλημένος) θα σου δείξει την κατάσταση του.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Σας ευχαριστώ πολύ!Ναι τον D4-D φοράει.
Ο ελέγχος είναι προυπόθεση πριν από κάθε αγορά,απλά σε αντίστοιχη ερώτηση στο Mini forum,πήρα απάντηση ότι και καθαρό να βγει το αμάξι από μηχανικό,δεν σου εγγυάται κανείς ότι στα επόμενα 10.000 χλμ δε θα βγάλει σοβαρή ζημιά.Χαίρομαι,που στο yaris δεν ισχύει αυτό,παρόλο που δεν είναι ούτε στο ελάχιστο ενδιαφέρον όπως το mini. -
Εγώ θα εξέταζα εξονυχιστικά το dpf πάντως....
-
Αν έχει dpf...euro4 του 2007... χλωμό το κόβω....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ούπς....στραβομάρα....γράψτε λάθος....
-
Αυτό έχω βρει https://www.automarin.gr/used/14499 και λέω να πάρω να ρωτήσω.Απλά δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα λόγια για το συγκεκριμένο έμπορο.Πώς θα είμαι σίγουρος ότι είναι ελεγμένο και σωστό;
Υ.Γ.Φαντάζομαι είναι εισαγωγής και η τιμή είναι χαμηλή λόγω euro 4. -
Εντάξει το συγκεκριμένο δεν έχει dpf , αλλα απο περιέργεια πως εξετάζεται εξονυχιστικά το dpf , μιλάμε πάντα για ξένο αυτοκίνητο στα πλαίσια ενός φυσιολογικού και οικονομικού ελέγχου μεταχειρισμένου
Απο την δικιά μου εμπειρία με Τoyota diesel το μόνο που μπορούν να σου πουν αν διαβάσουν τον εγκέφαλο, πόσο γεμάτο είναι εκείνη τη στιγμή που δεν είναι και καμμία χρήσιμη πληροφορία και το πόσες ενεργητικές αναγεννήσεις εχει κάνει που είναι χρήσιμο γιατί δείχνει οτι εκανε χλμ πόλης και χαλαραααά Αυτό μπορεί και να μην είναι κακό δεν το είχε petrolhead !
Το dpf όμως δεν βουλώνει απο μόνο του, το βούλωμα είναι συνέπεια βλαβών και η οδήγηση ευθύνεται το λιγότερο, αν δεν υπάρχει βλάβη ενα μισάωρο σβέλτης οδήγησης αδειάζει το dpf.
Αν όμως ο προηγούμενος το εχει ξεσκίσει με κανέναν παράλληλο των 99 € και τα μπέκ και η αντλία τα έχουν παίξει τότε το κοστολόγιο αλλαγής του dpf είναι το λιγότερο που θα πρέπει να σε απασχολεί και αν σου τύχει μην κάνεις το λάθος και ξεκινήσεις απο το dpf αν δεν φτιαχθεί η αρχική βλάβη και καινούργιο να βάλεις το κατέστρεψες σε λίγα χλμ!
-
Κάθε κατασκευαστής δίνει ένα όριο ζωής για το dpf,οπότε αν κάποιος πει ότι το χ αμάξι έχει 60.000χλμ αλλά το φίλτρο είναι μπουκωμένο κατα 70% ενώ ο κατασκευαστής δίνει όριο αλλαγής τα 180.000 σημαίνει δυο πράγματα...είτε τα χιλιόμετρα ειναι αλλά από αυτά που λέει,ή υπάρχει κάποιο άλλο θέμα. Τα νούμερα που ανέφερα είναι υποθετικά. Σε κάθε αναγέννηση καθαρίζεται το μέγιστο δυνατό,οπότε σιγά σιγά δημιουργείται build up και για αυτό μετα από καποια χλμ βουλώνει πολύ και θέλει αλλαγή. Ανέφερα για το συγκεκριμένο μοντέλο το φίλτρο γιατί υπάρχουν πολλές αναφορές για προβλήματα...στα euro 5 φυσικά.
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Κάθε κατασκευαστής δίνει ένα όριο ζωής για το dpf...Αυτό φίλε πρώτη φορά το ακούω για δώσε κάποιο λινκ από κατασκευαστή αν θέλεις
-
Toyota Yaris 1.3 '00
Το αγορασε γειτονας προσεγμενο προ ημερων αλλα κανει κατι κουφα με τα εμπρος ηλεκτρικα παραθυρα που ανεβοκατεβαινουν ακαθοριστα και δε δουλευει και το κεντρικο κλειδωμα.
Κανα καλο συνεργειο toyota που να σκαμπαζει απο ηλεκτρολογικα γνωριζουμε στη δυτικη Αττικη κατα προτιμηση? -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Toyota Yaris 1.3 '00
Το αγορασε γειτονας προσεγμενο προ ημερων αλλα κανει κατι κουφα με τα εμπρος ηλεκτρικα παραθυρα που ανεβοκατεβαινουν ακαθοριστα και δε δουλευει και το κεντρικο κλειδωμα.
Κανα καλο συνεργειο toyota που να σκαμπαζει απο ηλεκτρολογικα γνωριζουμε στη δυτικη Αττικη κατα προτιμηση?Ασφαλειούλα μου μυρίζει για το κεντρικό κλείδωμα. Για τα εμπρός παράθυρα πολύ πιθανό να τα έχει παίξει ο διακόπτης στην πόρτα του οδηγού.
Δυστυχώς Χρήστο ηλεκτρολόγο δεν ξέρω.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ευχαριστω για το ενδιαφερων Nick. Ισως ειναι η μοναδα στη πορτα του οδηγου. Τεσπα του πα να το παει σε γενικο ηλεκτρολογιο που ξερω εναν και βλεπουμε. Δε μπορω κι εγω να σωζω το κοσμο ολη την ωρα, 2 παρα και ψαχνω πλαστικα και προβολεις ομιχλης για polo 6N για αλλον
-
Καλημέρα. Μου άναψε σε yaris πετρέλαιο 2012 η ένδειξη με το κλειδί. Σέρβις χρειάζεται σε 2000 χλμ. Πάει κάπου το μυαλό σας μέχρι να το δει η αντιπροσωπεία;
Συντήρηση κ αναγεννήσεις τηρουνται με θρησκευτική ευλάβεια.Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και για να μας λυθούν οι απορίες πάρτε κ το αποτέλεσμα της βλάβης στα 115000. Με αλλαγές λαδιών καθε 7000 χλμ κ άψογη οδήγηση - συντήρηση.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
TOYOTA FORUM