-
Σχεδόν Toyota...
-
-
Λόγω της προτελευταίας φωτό, εγώ ΔΕΝ το αγόραζα... :Ρ
-
Αυτός ψάχνει να πουλήσει το MR2 ή ψάχνει να βρει αντικαταστάτρια της μαυρούλας;;;
-
Ψάχνει κορόιδο να δώσει το mr2, γιατί πλέον μόνο μαυρούλες έμπαιναν.. :Ρ
-
Μάλλον μπέρδεψε το car.gr με το facebook
-
έλληνας του Μονακό ?
-
Πρόσφατα ενας φιλος μου με corolla του '07 άλλαξε δισκο-πλατω-ρουλεμαν στα 100.000 χλμ σε εξουσιοδοτημένο της toyota.
Kόστος: 550 euro. Επειδη ο άνθρωπος έχει βαρεθει να τους τα σκαει και μάλιστα χοντρά και να του κάνουν κάθε τόσο και τις τσαπατσουλιές τους, έχει κάποιος φιλός να προτείνει κάποιο καλο και σχετικά φθηνό εξειδικευμένο συνεργειο για τα service στα toyota; Μένει στον Κόκκινο Μύλο αλλά και προς τα νότια της Αττικης δεν εχει κανένα πρόβλημα αφου η δουλεια του είναι Καλλιθεα και περίχωρά της. Οποιος φιλος έχει κάτι υπόψιν ας μου στείλει ΠΜ για να μην θεωρηθει διαφημηση.
Ευχαριστώ -
Κατόπιν συστάσεως από τον BEAMS αρκετοί Toyotaκηδες (γραφών, rx8_drifter νομίζω, ...) από Αθήνα (κι όχι μόνο) έχουν επισκεφθεί συγκεκριμένο συνεργείο του οποίου τα στοιχεία θα σου στείλω με ΠΜ.
-
Ετσι
-
Θα είχε ενδιαφέρον να μας μεταφέρουν την άποψή τους για το συγκεκριμένο Toyoto-συνεργείο κάποιοι από αυτούς που το επισκέπτονται κατόπιν προτροπής νυν και πρώην κατόχων Toyota στο παρόν θέμα...
Το όνομα του συνεργείου νομίζω ότι δεν έχει αναφερθεί δημόσια, οπότε είτε θετικά είτε αρνητικά τα σχόλια, δεν υπάρχει πρόβλημα
-
Καλησπέρα σε όλους! Ίσως και η πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το τοπικ..Τελευταία ψάχνομαι να αγοράσω ένα σχετικά οικονομικό σπορ αυτοκινητο και πριν λίγο ψαχνοντας γενικα και αόριστα για μετάχειρα Toyota έπεσα σε αυτό
Γνωρίζω ότι οι Ιάπωνες κρατάνε τις καλες/ειδικές εκδόσεις για πάρτη τους και δεν τις μοιράζονται με τους υπόλοιπους βάρβαρους (Ευρωπη, Β Αμερικη). Αυτό φυσικά συνεπάγεται ότι έστω κι’αν κυκλοφορεί κάτι τέτοιο εδώ στην Ευρώπη ανταλλακτικά πχ θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν. Επειδή όμως με καίει το μικρόβιο του σπορ αυτοκινήτου σε συνδυασμό με την τιμή του τι νομίζετε? Επίσης είναι «καλό» σπορ αυτοκίνητο? Με την έννοια ότι δεν του εχουν βάλει απλά ένα κουπέ αμάξωμα, έναν πιο δυνατό κινητήρα και πιο σφηχτές αναρτησεις?
-
Εχουμε εκλογες μαστορα, δεν απανταμε
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εχουμε εκλογες μαστορα, δεν απανταμεΝτάξει δεν βιάζομαι κι'ολας.. (Με την ΧΑ σχεδον στο 7% δεν έχω όρεξη να συζητήσω για αυτοκίνητα..)
-
Αυτό να ταν το προβλημά μας
Λοιπόν, τα μόνα ανταλλακτικά που πιθανόν να εχεις πρόβλημα είναι τα φανοποιίας. Απ τα υπόλοιπα μέσω ίντερνετ αλλά και σε μαντράδες στην ελλάδα βρίσκεις τα πάντα, έχουν εισαχθεί πολλά τρομπέτα
Πού σκέφτεσαι να το κυκλοφορίσεις, ελλάδα?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αυτό να ταν το προβλημά μαςΛοιπόν, τα μόνα ανταλλακτικά που πιθανόν να εχεις πρόβλημα είναι τα φανοποιίας. Απ τα υπόλοιπα μέσω ίντερνετ αλλά και σε μαντράδες στην ελλάδα βρίσκεις τα πάντα, έχουν εισαχθεί πολλά τρομπέτα
Πού σκέφτεσαι να το κυκλοφορίσεις, ελλάδα?
Συνεπή σε βρίσκω στις απαντήσεις Λουξεμβούργο μένω πια, εδώ θα το κυκλοφορώ. Απο οδήγηση τι λέει? Έχεις ακουσει καθολου σχόλια?
-
εδώ σταματάνε οι γνώσεις μου και δυστυχώς δεν γράφει πλέον κι ο BEAMS για να σου απαντήσει
-
Ξερουμε ποσα χρονια (εργοστασιακη) εγγυηση εχει το γιαρις;
Αν μπορει καποιος τογιοτακιας να μου στειλει με πμ τα στοιχεια του συνεργειου που λετε.Ευχαριστω!
-
3 εργοστασιακή και 3 απ την τουοτα ελλας.
Αντισκωριακή έχει 12 νομίζωτο τηλέφωνο ας κανονίσει κανενας αλλος φορουμίτης, δεν το έχω πρόχειρο
-
Γνωρίζει κανείς πότε έρχεται το νέο Aygo με μηδενικά τέλη ;
TOYOTA FORUM