-
Ο χρήστης Scrooge έγραψε:
Γνωρίζει κανείς πότε έρχεται το νέο Aygo με μηδενικά τέλη ;Υπάρχει και το νέο 107 με 0 τέλη,έχει έρθει.Το ίδιο αμάξι είναι μη νομίζεις ότι το aygo είναι πιο αξιοπιστο .
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Υπάρχει και το νέο 107 με 0 τέλη,έχει έρθει.Το ίδιο αμάξι είναι μη νομίζεις ότι το aygo είναι πιο αξιοπιστο .Το γνωρίζω. Όμως ρωτάω για το Aygo.
-
Και που λέτε κλείσαμε και τα 400...
14.5 χρονάκια και σου βγάζει την εντύπωση ότι μπορεί να τραβίξει άλλα τόσα
έγινε σήμερα και το μεγάλο service με αλλαγές σε ιμάντες όλα τα φίλτρα, κτλ....
τον ρωτησα αν χρειάζεται να αλλάξω αμορτισέρ, αλλα μου ειπε οτι αντέχουν ακόμη...
next stop-> κτεο στο τέλος του μήνα και είμαστε κομπλέ για άλλα 2 χρόνια -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Και που λέτε κλείσαμε και τα 400...
14.5 χρονάκια και σου βγάζει την εντύπωση ότι μπορεί να τραβίξει άλλα τόσα
έγινε σήμερα και το μεγάλο service με αλλαγές σε ιμάντες όλα τα φίλτρα, κτλ....
τον ρωτησα αν χρειάζεται να αλλάξω αμορτισέρ, αλλα μου ειπε οτι αντέχουν ακόμη...
next stop-> κτεο στο τέλος του μήνα και είμαστε κομπλέ για άλλα 2 χρόνιαΔωσε και φωτος στο λαο
-
μας χρωστάς απολογισμό, άσε τα τηλεγραφικά ποστ
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
14.5 χρονάκια και σου βγάζει την εντύπωση ότι μπορεί να τραβίξει άλλα τόσαΩς τότε θα έχει γίνει ένα υπέροχο λευκό πέρλα.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
μας χρωστάς απολογισμό, άσε τα τηλεγραφικά ποσττι απολογισμό ρε μαλακα;
αφου ξέρετε τι χρήση γίνεται στο συγκεκριμένο αμάξιφώτο εδώ: viewtopic.php?p=2531632#p2531632
αναλυτικά πάντως άλλαξα: φιλτρα λαδιου,βενζινης,καμπινας,
μπουζί,
ιμάντες χρονισμού, δυναμό...κτλ μαζι με τα ρουλεμαν τους
μπαλάκια ζυγαριάς και ντυζάκια (τελικά αυτό χτυπούσε και όχι τα αμορτισερ )
ενα ημιμπαρο μπροστά δεξια που ειχα στην αποθηκη, αξιώθηκα να το περάσω
αυτα πάνω κάτωοτι θέλετε ρωτάτε.
-
τί χρήση κάνεις δεν ξέρω
απολογισμό του τί έχει γίνει τα τελευταία 400.000 πέρα απ τα προβλεπόμενα θέλω
τρόμπα βενζίνης έχεις αλλάξει?
-
τρόμπα βενζίνης μια φορά στις 60.000χλμ (μεσα στην εγγυηση) και μια στις 300.000χλμ
μια φορά άλλαξα δίσκο συμπλέκτη στις 250.000
μια φορά αμορτισερ στις 210-220.000χλμ
6 φορές λάστιχα
πριν κανα διμηνο τα καρβουνάκια του δυναμό
αρκετές δεκάδες λάμπες (γερμανικές γαρ... )
...και πολλά...πολλά λίτρα βενζινούλαςτα πρωτα 4 χρονια το ειχαν οι δικοι μου, με πολυ φλωρικη χρήση.
μετά ανάλαβα εγώ εκτός απο ατελείωτα χλμ εντός και εκτός Μακεδονίας, εκτελεί και χρέη 4x4 μέσα σε εργοτάξια, σε βουνά και σε λαγκάδια -
Άλλαξε αμορτισέρ ρε, για όνομα.
-
Η τρομπα σε ειχε προειδοποιησει?
Ψυγειο?
Βασεις μηχανης?Σασμαν οκ?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Η τρομπα σε ειχε προειδοποιησει?Ψυγειο?
Βασεις μηχανης?Σασμαν οκ?
Οχι, τις τρομπες απλα μου ειπαν οτι θελουν αλλαγμα οταν το εβαλαν στο διαγνωστικο.
Σασμαν και ψυγείο μια χαρα!
Βαση μηχανής αλλαξα την μπροστινη πριν κανα χρονο αν θυμαμαι καλα. -
Κατσε και κανε σοβαρη ανασκοπιση
-
...Ήρθα και εγώ στην μεγάλη οικογένεια της TOYOTA....
Μόλις αγόρασα ένα AURIS από οικογενειακό φίλο και έχω κάποιες απορίες...
1.Το αμάξι έχει μόλις 4.900χλμ και είναι 05/2009.Έχει το μοτέρ 1.33 με το start-stop...Το πρόβλημα είναι πως το αυτοκίνητο δεν έχει κάνει σέρβις ποτέ..καθώς ο κύριος που το είχε αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και δεν πρόλαβε να το χαρεί..Ήταν από τον πρώτο χρόνο ακινητοποιημένο..
Την χάσαμε την εγγύηση πατριώτες?????2.Ακούω συνεργείο που προτείνετε για το σέρβις..
Οικονομικό πάντα..και με καλό μάστορα..Υ.Γ:Άντε γιατί δεν κρατιέμαι άλλο...έχω κάνει μόνο 20 χιλιόμετρα με αυτά τα λάδια...
Ευχαριστώ πολύ!! -
αλλαξε λαδια-βαλβολινες ησος και ημαντες, παρακολουθησετο επισεις μηπος εχει καμια διαρροη απο το συστιμα ψυξης λογο του οτι ηταν ακινητοποιημενο
εδιτ:α! αλλαξε και υγρα φρενων -
Ναι το ξέρω...Θα πάω για Γενικό...
Λάδια-Φίλτρα(λαδιού-αέρος-Α/C)-Βαλβολίνες-Υγρά Φρένων-Υγρά ψυγείου...Για τους ιμάντες δεν νομίζω να έχω θέμα..και του star-stop..και του χρονισμού..
..Συνήθως λένε τόσα χιλιόμετρα..ή x (6??) χρόνια...όποιο φτάσει πρώτο..Όποτε έχουμε ακόμα..Απλά αν έχω χάσει την εγγύηση θα είναι βλκ..
..Γιατί το αμάξι..Είναι σαν καινούργιο πραγματικά...Ήταν σε γκαράζ.. -
ΜΗΝ βασιζεσαι στα χλμ και στα χρονικα ορια που δινουν οι εταιριες για τους ημαντες, διοτι ειναι πολυ πιθανο οι ημαντες να εχουν ξεραθει και να κοπουν, καλητερο θα ταν να τους αλλαξεις
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
ΜΗΝ βασιζεσαι στα χλμ και στα χρονικα ορια που δινουν οι εταιριες για τους ημαντες, διοτι ειναι πολυ πιθανο οι ημαντες να εχουν ξεραθει και να κοπουν, καλητερο θα ταν να τους αλλαξεις -
Ο χρήστης alexo4562 έγραψε:
...Ήρθα και εγώ στην μεγάλη οικογένεια της TOYOTA....Μόλις αγόρασα ένα AURIS από οικογενειακό φίλο και έχω κάποιες απορίες...
1.Το αμάξι έχει μόλις 4.900χλμ και είναι 05/2009.Έχει το μοτέρ 1.33 με το start-stop...Το πρόβλημα είναι πως το αυτοκίνητο δεν έχει κάνει σέρβις ποτέ..καθώς ο κύριος που το είχε αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και δεν πρόλαβε να το χαρεί..Ήταν από τον πρώτο χρόνο ακινητοποιημένο..
Την χάσαμε την εγγύηση πατριώτες?????2.Ακούω συνεργείο που προτείνετε για το σέρβις..
Οικονομικό πάντα..και με καλό μάστορα..Υ.Γ:Άντε γιατί δεν κρατιέμαι άλλο...έχω κάνει μόνο 20 χιλιόμετρα με αυτά τα λάδια...
Ευχαριστώ πολύ!!Για το (2) κυκλοφορούν φήμες ότι υπάρχει πρόταση εφόσον σε βολεύει το Μοσχάτο
-
Από σήμερα, έχουμε ξανά toyota. Ένα Yaris d-4d, και προς το παρόν μετά από 40χλμ περίπου νιώθω πανευτυχής...
TOYOTA FORUM